✅Бърза доставка от секс магазин Отпуснисе|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък батерии🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане 

  Вибратори за G-точка

  Вибратор за клитора и G-точката APP
  Вибратори за G-точка
  Открийте Нови Върхове на Удоволствие с Вибратори за G-точка: Характеристики, Ползи и Предимства, Как Се Използват

  1. Характеристики Вибратори за G-точка:

  • Специално проектиран за да стимулира G-точката с мощни вибрации и форма, оптимизиран за точково насочено удоволствие.
  • Гъвкав дизайн и извивка, която улеснява достигането и масажирането на G-точката, за да се постигнат по-интензивни оргазми.
  • Различни настройки на вибрациите и режими на пулсиране, за да се персонализира изживяването и да се открият нови нива на наслада.

  2. Ползи и Предимства:

  • Интензивни Оргазми: Специално проектиран, за да подобри G-точковите стимулации и да ви доведе до пълното удовлетворение с интензивни оргазми.
  • Повишена Сексуална Чувствителност: Редовната употреба на вибратор за G-точка може да увеличи чувствителността на G-точката и да направи сексуалните изживявания още по-интензивни.
  • Разнообразие на Изживявания: С различните настройки на вибрациите и пулсациите, можете да експериментирате и да откриете нови начини за удоволствие, които отговарят на вашите предпочитания.
  • Подобрена Интимна Връзка: Използването на вибратор за G-точка може да бъде забавен начин да се подобри комуникацията и интимната връзка с вашия партньор.

  3. По-интензивни сексуални изживявания:

  Вибраторът за G-точка е неотразимо средство за жени, които търсят по-интензивни сексуални изживявания и разкриват нови върхове на удоволствието. Със своята специална форма и настройки, този вибратор предоставя интензивно, точково насочено удоволствие, което може да ви доведе до по-дълбоко и задоволително удовлетворение. Независимо дали сте новопристигнала в света на вибраторите или сте опитна, вибраторът за G-точка е неизменен път към удовлетворение от интимните моменти.

  Използването на вибратор за G-точка може да бъде удоволствие и стимулиращо изживяване. Ето няколко стъпки и съвети за правилното използване:
  1. Подгответе се: Преди да започнете, почистете вибратора с топла вода и нежен сапун или специализиран почистващ продукт за секс играчки. Също така, се уверете, че сте отпуснати и настроени за приятно изживяване.
  2. Използвайте смазващо средство: Нанесете смазващо средство на вибратора и върха на G-точката. Това ще улесни поставянето и осигуряването на по-гладко и комфортно плъзгане.
  3. Поставяне на вибратора: Почнете постепенно и нежно, въведете вибратора вътре във влагалището. Насочете го към предната стена на влагалището, където се намира G-точката. Внимавайте да не употребявате сила и да се чувствате удобно по време на поставянето.
  4. Експериментирайте с режимите на вибрация: След като вибраторът е поставен, включете го и изпробвайте различните режими на вибрация. Променете интензитета и типа на вибрацията, докато откриете този, който ви предоставя най-голямо удоволствие.
  5. Играйте с позициите: Експериментирайте с различни сексуални позиции, които стимулират G-точката. Например, позиции като кучешки стил, „краката на раменете“ и мисионерска позиция могат да увеличат стимулацията на G-точката.
  6. Настройте се на ритъма си: Позволете на удоволствието да се изгражда постепенно. Не бързайте и се наслаждавайте на всяка секунда от изживяването си с вибратора за G-точка.
  7. Не забравяйте за сигурността: Уверете се, че използвате вибратора си само с чисти ръце и че не споделяте секс играчките си с други хора. Също така, използвайте презерватив, ако планирате да го използвате с партньор, за да предпазите и двамата от възможни инфекции.

  Следвайки тези съвети и настройки, използването на вибратори за G-точка може да бъде приятно, безопасно и задоволително изживяване за вас и вашия партньор.

  Вибратор за G-точка FEELZTOYS(Opens in a new browser tab)
  Вибратори – факти и ползи(Opens in a new browser tab)

  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos