✅Бърза доставка от секс магазин Отпуснисе|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък батерии🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане 

  Техники за мастурбация при жените

  Техники за мастурбация при жените

  Техники за мастурбация при жените

  Нагоре-надолу

  Тази първа техника на мастурбация ще ви накара да започнете и е супер лесна. Ще се съсредоточите върху клитора и всичко, което трябва да направите, е с пръст започнете да търкате нагоре и надолу от едната страна на него. Ако искате повече стимулация, опитайте да разтриете пръста си директно над клитора си.

  Използвайки един или повече пръсти, много леко и меко се плъзгайте по средата на вагината и клитора си, отдолу нагоре. Слушайте тялото си, за да усетите кои зони осигуряват най-голямо удоволствие и стимулация при докосване.

  След това експериментирайте с бързи удари, по-бавни удари, както и използване на повече или по-малко налягане. Също така опитайте да превключите посоката, като започнете от клитора си и търкате надолу или търкате нагоре и надолу.

  Фантастично забавление с четири пръста

  Това може би е най-използваната и ефективна техника за мастурбация от изброените тук, тъй като ще използвате четири пръста, които ще прехвърлят и разтриват клитора си, което го прави лесен за кулминация. Изпълнението на тази техника е просто – държите четирите си пръста заедно и ги триете върху клитора и вагината си с кръгово движение.

  Можете да търкате в малки кръгове, за да се съсредоточите най-вече върху клитора си, или можете да използвате по-големи кръгове, за да стимулирате срамните устни.

  Техники за мастурбация при жените

  Използвайте струята на душа

  Ако все още не сте използвали душа за самозадоволяване, пропускате много. Жените използват този метод за мастурбиране от десетилетия. Това е невероятна техника и е напълно различна от тази с пръстите. Всичко, от което се нуждаете, е душ, под който можете да маневрирате с вагината си, така че водата да може свободно да тече по нея.

  Течащата вода се усеща прекрасно и може да ви помогне да стигнете до оргазъм много бързо. Затова експериментирайте с настройките на душ, за да разберете как ви харесва най-много.

  Стискане

  Стискането е малко известна техника на мастурбация, включваща клитора ви. Клиторът има между 6000-8000 нервните окончания – това, което много хора не знаят, е, че те са разпространени и покрай вагината. Така че видимият връх на клитора не е единствената чувствителна част. Основата на клитора не се вижда, но е свръхчувствителна и можете да използвате техниката „стискане“, за да я стимулирате.

  Всичко, което трябва да направите, е да поставите палеца и показалеца си от двете страни на клитора. След това натиснете надолу и навътре, така че да го „стискате“ между гънките на кожата около него. Започнете с много нежен натиск. Бързо ще забележите, че можете да го стиснете с много натиск, без да е неудобно.

  Това е много прост и приятен начин да играете с клитора си между гънките на кожата, като го търкаляте между показалеца и палеца си.

  Колие от перли

  Това е техника за мастурбация, която изисква перлена огърлица или всяко колие, на което има много кръгли мъниста. Когато изпълнявате тази техника за мастурбация, трябва да сте на колене или изправени. Трябва да държите единия край на колието пред себе си с една ръка и след това да протегнете зад гърба си другата си ръка, за да хванете другия край на колието, така че да е между краката ви. След това започнете бавно да издърпвате колието напред и назад, което му позволява да преминава над вагината, срамните устни и клитора. Много е забавно и може да бъде още по-добре, ако използвате малко смазка върху перлите.

  Не се чувствайте ограничени да използвате само колие – има изобилие от други страхотни неща за изпълнение на тази техника с кърпа, сатенен шал или нещо друго, което ви дава приятни усещания.

  Вибратор

  Оргазмите с вибратор обикновено са по-лесни и често по-интензивни. Ето няколко идеи как да го използвате:

  Някои обожават да търкат вибратора си по цялото тяло и дори могат да получат оргазъм от използването им върху гърдите и зърната си. Някои обичат да усещат вибрациите косвено върху клитора си. Директната стимулация понякога може да бъде твърде силна. Някои се нуждаят от пряка стимулация върху клитора си, за да получат оргазъм. Някои обожават да пускат вибратора си нагоре и надолу по срамните устни. Някои обожават да проникват във вагината си с вибратора. Между другото, ако използвате вибратор за мастурбиране, съветваме ви да си поиграете с него и да видите какво ви харесва най-много. Не съществува метод или единна техника за използване на вибратор.

  Мастурбацията е нещо, което всички трябва да правим като част от грижата за себе си. Изпробвайте нови и забавни начини за самозадоволяване.

  За да си доставите истинска наслада Ви даваме предложение от нашата категория : Вибратори

  LATETOBED Стимулатор Червило

  Как да използвате вибратор(Opens in a new browser tab)

  Facebook

  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos