✅Бърза доставка от секс магазин Отпусни се|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък към всяка поръчка🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане

  Съвършеното място за страхотен секс

  Съвършеното място за страхотен секс

  Съвършеното място за страхотен секс

  Благодарение на атмосферата и температурата си, сауната предизвиква към интимни ласки. Тя може да послужи за опресняване на чувствата във връзката или пък да бъде добър начин за разнообразяване на сексуалния живот.

  При спазването на определени правила сексът в сауна може да се превърне в незабравимо преживяване. Да се отдадем на ласки в малката дървена кабинка, никак не е сложно. Топлата атмосфера предразполага към интимност. Нервните окончания, разположени по повърхността на кожата, стават по-чувствителни към ласки.

  Съвършеното място за страхотен секс

  Температурата в сауната предизвиква у жените прилив на кръв към малкия таз, което ускорява не само момента на възбуждане, но и евентуалния оргазъм. При мъжете пък е обратното- налягането в органите се преразпределя и те са способни на по-дълги любовни актове.

  В сауната може да се освободите от някои свои комплекси и ще пробвате нещо, което не ви е и хрумвало досега. Проблемът със събличането се решава от само себе си, защото в топлата баня всички са еднакво голи. Горещината в сауната изключва бурния и груб секс. Атмосферата ще ви предразположи към нежни ласки, любов с масажи и докосване, което може да ви доближи почти до тантрическо издигане на съзнанието на едно ново равнище.

  Кратки почивки
  Важно е да се придържате към определени правила. Задължително си взимайте кратки почивки, за да се съберете. Пийте вода. Сауните са горещи, задушени места. Имайте контрол и знайте границите си, не се пренавивайте, за да се докажете.  Съвременните СПА центрове са оборудвани с всичко необходимо, за да извлечете максимум удоволствие – джакузи, вани, турска баня и други.

  Можете да започнете в сауната и да завършите където и да е. За съжаление сексът в минерална баня или сауна трябва да се практикува внимателно, ако имате проблеми с кръвното налягане, сърцето или др. Най-добре ще е да правите секс на някое по-хладно и по-малко влажно място.

  Остри вирусни и инфекциозни заболявания с повишена температура, обострени хронични заболявания, артериална хипертония, психически нарушения, хронични инфекции, онкологични заболявания, инфаркт са само част от заболяванията, при които не се препоръчва ползването на топлата стая, камо ли да се развихрите в нея. Специалисти препоръчват да бъдете особено предпазливи.  Да се прави секс в сауна, не е забранено, напротив, има своя здравословен ефект, но внимавайте с изпълнението. Топлите стаи си  остават незаменимо средство за възстановяване на душевното равновесие, ускоряване на оздравяването след настинка, смъкване на напрежението и стреса.
  И тук трябва да се следва принципът за използването на сауна. Ако не сте влизали отдавна, то трябва да започнете с няколко минути, например 5, но не повече. Те са достатъчни за началото на любовната игра. След това излезте навън и се охладете. Контрастът винаги е подходящ. После пак влезте за пет минути. Може да го направите и трети път. А след това най-добре е да минете в банята или направо в спалнята. Импровизирайте, но не забравяйте и предпазливостта.

  Магазин – Otpusnise.com
  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos
  Facebook