✅Бърза доставка от секс магазин Отпусни се|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък към всяка поръчка🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане

  Съвети за тройка

  Съвети за тройка

  Съвети за тройка

  Тройката е една от разпространените сексуални фантазии, но в реалността тя се реализира много по-рядко. Причините, заради които в леглото с любимия ти се появява трети човек, са много, но ние ще ти кажем как да направиш този опит по-приятен.

  Изследване, проведено след 200 британци, показва, че хората, които са във връзка и се решават на секс тройка, го правят по следните причини:

  1. Възможност да разширят сексуалните си хоризонти, без да получат упреци от страна на партньора (по-често това е характерно за жените, които канят още една жена).
  2. 2. Желание да запазиш отношенията си след неприятности в миналото: например след изневяра на партньора (в този случай трети може да стане любовницата);
  3. Желание да се скрие собствената изневяра: тогава сексът тройка се приема за отмъщение от страна на партньора, който дори не подозира за подобно нещо.

  Съвети за тройка

  Само че изследователите предупреждават, че ако секс тройката е необходимост, за да се подредят отношенията с партньора, то си струва добре да помислиш. Няма никаква гаранция, че това ще се случи и нещата ще тръгнат на добре.

  Ето какво трябва да обсъдиш, ако с половинката ти сте решили да експериментирате:

  1. Поговори с партньора си отрано.

  Секс тройката – не е торта изненада и съвсем не всички хора са способни да оценят подобна щедрост. Така че започни разговора отрано – и разбира се, не в леглото.

  1. Обсъдете контрацепцията

  Най-често тя е презервативи, но съществуват и други варианти. Желателно е да се убедиш, че третият човек в леглото няма да ви донесе неприятна изненада.

  1. Определи границите

  Например, ако ти не искаш третата участничка да целува приятеля ти по устните, това трябва да се уговори.

  1. Уточни детайлите

  Ще остане ли да пренощува третият човек у вас? Ще се срещате ли след това? Ще обсъждате ли стореното, или ще се правите, че нищо не се е случило? Каква стоп дума ще използвате в сложна ситуация? Подобни дреболии могат сериозно да повлияят на опита ви в положителна посока.

  Топ сексуални фантазии(Opens in a new browser tab)

  Facebook
  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos