✅Бърза доставка от секс магазин Отпуснисе|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък батерии🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане 

  Съвети за мръсно говорене

  Съвети за мръсно говорене

  Съвети за мръсно говорене

  Може да се почувствате неловко или да намерите цялата идея за неудобна да започнете.

  Но когато осъзнаете, че няма нищо мръсно в мръсното говорене и че това всъщност е наистина секси и възбуждащо и може да направи чудеса за сексуалния ви живот, дори може да започнете да го харесвате!

  Мръсното говорене е изкуство, но повече от това е сила, която притежавате. Всяка връзка се нуждае от малко огън и подправка в спалнята от време на време.

  Това е единственият начин да поддържате секса вълнуващ и забавен, дори с течение на годините. И мръсното говорене, добре, това е един от най-сексапилните начини да поддържате страстта жива в секси отношения.

  Съвети за мръсно говорене

  Случвало ли ви се е мръсно да сте разговаряли с гаджето или приятелката си? За някои мръсното говорене идва естествено.

  За да ви е по-лесно да се свържете, помислете за мръсното говорене като първата целувка във вашата връзка. Знаеш, че искаш да го направиш, знаеш, че партньорът ти иска да го направи, но и двамата просто не знаете как да го инициирате или дори да говорите за него, защото просто се чувствате твърде неудобно!

  Използвайте тези стъпки и ще видите, че мръсното говорене наистина е също толкова просто като да кажете „Обичам те“!

  # 1 Започнете с флирт с партньора си.
  Ако не знаете как да започнете мръсни разговори, започнете с дразнене или флиртувайте с партньора си, докато се мотаете заедно. Попитайте партньора си дали може да си спомни първия път. Това е добър начин да говорите мръсно, като същевременно си припомняте.

  Можете също така да зададете на партньора си няколко палави въпроса, които също могат да предизвикат мръсно говорене.

  # 2 Водете еротични разговори.
  Еротичните разговори са чудесен начин да започнете мръсни разговори. Създайте ситуация с фантазия и попитайте партньорите си какво биха направили по този сценарий.

  Например, попитайте партньора си какво би направил с вас, ако и двамата сте били просто приятели, а вие сте били пияни в стаята им, носещи нищо. Нека въображението ви се развихри и умът на партньора ще ви последва!

  # 3 Текстови съобщения и секс по телефона.
  Доста неудобно е да говорите мръсно, когато и двамата седите лице в лице. Затова за начало, дръжте го без стрес. Изпратете съобщение на партньора си късно през нощта и споделете няколко странни детайли като това, което носите или колко ви липсва. Преди да знаете това * стига да задавате правилните въпроси *, и двамата може да приключите нощта с оргазъм.

  След като преминете стадия на секстинг, опитайте се да говорите палаво по телефона. Легнете в леглото, изключете светлините, затворете очи и оставете въображението си да се развихри.

  # 4 Говорете мръсно за себе си.
  Ако искате да се чувствате наистина комфортно да говорите палаво или искате да го практикувате няколко пъти, опитайте се да говорите мръсно със себе си, преди да говорите с партньора си. Играйте със себе си или използвайте играчка и оставете няколко сексуални фантазии да завладеят ума ви.

  Съвети за мръсно говорене

  # 5 Опишете вашите действия.
  Ако сте правили секс по телефона, наистина не бива да се чувствате неудобно да го опитате лично. Когато двамата лежите един до друг в леглото, говорете за всяко нещо, което планирате да направите на партньора си, преди да го направите всъщност. Очакването, което изграждате, като го говорите преди да го направите, ще събуди партньора ви много повече.
  # 6 Изграждайте фантазии в главата си.
  Когато сте в леглото с любовника си, се гушкайте и провеждайте еротичен разговор с тях. Кажете на партньора си за какво мислите, особено ако това е нещо палаво и мръсно. Създайте история в ума си и я визуализирайте заедно, като същевременно се отдадете.

  Сега, когато знаете как да започнете мръсни разговори с любовника си, научете се да възбуждате партньора си много повече, като използвате правилните думи.

  # 7 Използвайте думи, които работят за вас.
  Когато се опитвате да говорите мръсно с партньора си, няма нужда да използвате думи, с които не сте запознати, само за да звучите по-поетично или повече като еротичните романи, които четете. Бъдете себе си и кажете нещата, които искате да кажете.
  # 8 Секси гласът.
  Начинът, по който казвате нещо, има значение много повече от това, което казвате! Използвайте своя възбуден глас, докато шепнете нещо в ушите на любовника си.
  # 9 Секси имена в леглото.
  Някои думи звучат много по-секси и възбуждат партньора ви, когато го казвате с възбуден глас. Използвайте думи като бебе, скъпа, секси, мръсно момче или каквото и да е друго, което Ви възбужда. Дори да извикате партньора си по име.

  Съвети за мръсно говорене

  # 10 Използвайте правилните думи.
  Не използвайте биологични думи, които използвате, докато описвате част от тялото. Наречете члена му петел или хуй и не го наричайте пенис. А наричането на влагалището вагина в леглото може да изплаши няколко момчета! Путка звучи толкова по-сладко. Запомнете, колкото по-мръсно е името, толкова по-секси звучи, докато мръсно говорите.
  # 11 Използвайте мръсни думи.
  Намажете лошия си език. Използвайте мръсни думи в леглото всеки път, когато трябва да опишете нещо. Крещете: „Толкова съм възбудена!“ звучи толкова по-секси, отколкото да кажеш „мокра съм“.
  # 12 Кажете какво чувствате по мръсен начин.
  Ако искате вашият партньор да направи нещо повече, кажете го на глас. Мръсното говорене също така помага и на двамата да се разбирате по-добре сексуално.
  # 13 Стоновете не са само думи, които звучат секси и мръсно.
  Тежкото дишане, стенене, задъхване, вдишване в ушите на любовника ви и плесване, им звучат също толкова секси, колкото и мръсните думи.

  След като започнете мръсно да говорите в леглото, останалото става естествено. И двамата бихте могли да въртите сексуални фантазии от слаб въздух и всеки път, когато правите секс, можете да го накарате да се почувства като първия път отначало!

  Използвайте тези мръсни съвети за говорене, за да повишите изживяването и да се чувствате по-уверени и секси в леглото.

  # 14 Покажете се.
  Това, което казвате в леглото, би могло да събуди партньора ви много, но ако искате да го вземете много по-високо, оставете партньора си да види, че правите нещата сами. Докато казвате нещо секси, плъзнете ръцете си по собственото си тяло и си играйте със себе си. Покажете се и само гледането, че се наслаждавате, ще възбуди партньора ви повече!
  # 15 Насочете партньора си.
  Ръководете ръцете на партньора си и бъдете гласни за това. Накарайте партньора си да се почувства желан. Хванете ръцете им и ги прокарайте по тялото си.
  # 16 Търсете и командвайте партньора си.
  Поръчайте на партньора си да ви направи нещо в разгара на момента. Кажете нещо от рода на „хапи ме по врата…“, „удари по дупето ми по-силно“ или „f * ck me as I am your one night stand“.

  Говорете за конкретни части на тялото и кажете неща от рода на „Искам  ноктите по гърба ти!“ или „Искам да ми стиснеш силно циците!“. Опишете какво чувствате и какво искате да направите на определена част от тялото.

  # 17 Когато влезете в леглото, трансформирайте се в някой нов и секси.
  Бихте могли да бъдете кокетно секс коте или бос доминатрикс или да преиграете главните герои на „Красавицата и звяра“ или филм. Обърнете се към партньора си по име на фентъзито им, докато правите секс с тях.
  # 18 Увереност. Мислете се за секси. И ще се почувствате секси.
  Доверието има голямо значение при правенето на любов. Ако ви харесва как изглеждате голи, ще се чувствате по-удобно да правите неща на себе си или да оставяте партньора си да ви наблюдава.
  # 19 Бъдете спонтанни.
  Кажете какво чувствате и не мислете твърде много за това, че да го изразите правилно. Ако една мисъл ви буди или мръсна дума ви прави възбудена, изречете го. Говоренето мръсно трябва да идва естествено и ако се опитате да изразите думите или да задържите мислите си, само ще се почувствате разсеяни в леглото.
  # 20 Кажете неща, които никога не бихте могли да си представите, че ще кажете на любимия си, когато не сте на сексуален връх. Шепотните възбуждащи линии, които биха ви накарали да се изчервите в реалния живот. Извадете секси животинчето в себе си и хвърлете задръжките си, когато говорите мръсно. Ще се почувствате освободени и много по-близо до партньора ви.
  # 21 Взаимна възбуда.
  Може да харесате няколко фантазии или мръсни думи и те може да ви възбудят много.

  Накарайте мръсната беседа да работи и за двама ви. Може да харесвате фантазии за изнасилване, докато партньорът ви може да харесва фантазии като опипване в клуба. Опитайте се да намерите общо основание, което да работи и за двама ви и смесете вашите фантазии заедно.

  # 22 Общувайте помежду си.
  Мръсното говорене може да направи чудеса за сексуалния ви живот. Но и двамата трябва да обсъдите секси разговорите помежду си, докато се гушкате в леглото след акта, особено ако мръсното говорене включва нещо неловко или табу.

  Не забравяйте, че сексуалните фантазии са мръсни мисли в ума и не е нужно да се превръщат в реалност по всяко време. Но ако говорите за тези мръсни фантазии, можете да помогнете за засилването на връзката и двамата ще се почувствате по-успокоени, въпреки че най-дълбоките, най-мрачните фантазии са на открито.

  Използвайте тези съвети и ще видите колко невероятно може да е, когато използвате няколко мръсни думи в леглото!

  Как да бъдем доминиращи в спалнята(Opens in a new browser tab)

  Facebook
  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos