✅Бърза доставка от секс магазин Отпуснисе|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък батерии🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане 

  Ръководство за дилдо за начинаещи

  Ръководство за дилдо за начинаещи

  Ръководство за дилдо за начинаещи

  Дилдата са най-универсалните секс играчки. За разлика от вибратора, дилдото не се движи само. Едно от чудесата на дилдата е, че те се предлагат във форми и размери, каквито никой човек няма – така че те могат да внесат съвсем ново измерение в сексуалния ви живот (буквално).

  Ръководство за дилдо за начинаещи: Как да използваме дилдо

  Дори ако планирате да използвате дилдо с партньор, добре е първо да го изпробвате сами. Ще се чувствате по-малко срамежливи и ще можете наистина да се концентрирате върху усещането за него, без да се разсейвате от партньора.

  1. Уверете се, че сте спокойни

  Преди да използвате дилдото си за първи път, се възбудете както обикновено. Изключително важно е да се „настроите“, защото ако се чувствате неловко или разсеяно, това само затруднява проникването – и го прави по-малко приятно.

  1. Използвайте много лубрикант

  Винаги ще имате нужда от лубрикант за каквото и да е проникване със секс играчка, като това важи с особена сила за дилдата. Лубрикантите на водна основа са подходящи за почти всички и във всяка ситуация.

  Лубрикантите на силиконова основа са по-дълготрайни и най-добри за анално проникване, тъй като анусът не се смазва естествено, както вагината. Въпреки това, ако използванато от вас дилдо е изработено от силикон, лубрикантът на силиконова основа може да повреди играчката – затова трябва да използвате лубрикант на водна основа.

  Не забравяйте да сложите лубрикант върху играчката, преди да я използвате. И ако използвате дилдото за анално проникване, имайте предвид, че вероятно ще трябва да допълвате лубриканта в определен момент.

  1. Започнете бавно

  Преди да поставите дилдото, вижте какво е усещането, когато го търкате по външната страна на тялото си. Използвайте го, за да масажирате и стимулирате външните гениталии като вулвата, срамните устни или ануса. По същество тук се дразните, докато изграждате процеса на проникване. След като започнете да прониквате в себе си с дилдото, започнете бавно да го движите навътре и навън и реагирайте и се адаптирайте към усещането.

  Ръководство за дилдо за начинаещи

  1. Изграждане на ритъм

  След като се почувствате комфортно при използването на дилдо, можете да експериментирате с различни ритми и скорости. Усетете разликата между бавното и равномерно движение и бързото и хаотично движение. Вижте какво точно работи за вас, а след това предайте тази информация на партньора си.

  1. Изследвайте дълбочината и ъглите

  Дълбокото проникване може да бъде приятно или болезнено. Ако разполагате с дълга играчка, е възможно да достигнете шийката на матката с края ѝ, макар че това може да я възпали. Ако почувствате болка, спрете да правите това, което правите, и започнете отново бавно след почивка.

  Можете да регулирате дължината на дилдото, като го държите за дръжката, а не за основата. Експериментирането с различни ъгли на поставяне също може да ви помогне да стимулирате G-точката си. А някои дилда са специално извити, за да намерят G-точката вместо вас!

  1. Преминете на следващото ниво

  Комбинирайте използването на дилдо с куршум, заек или вибратор, за да издигнете стимулацията си на следващото ниво. А ако това е трудно за изпълнение, винаги можете да помолите партньора да ви подаде ръка. Едновременното проникване и клиторната стимулация могат да бъдат супер приятни и да доведат до интензивен смесен оргазъм.

  Избор на подходящо дилдо за вас

  Дилдата правят само това, което ги карате да правят, така че изборът на подходящо дилдо е от съществено значение. Вземете нещо твърде голямо и то просто няма да работи.

  Ако не сте сигурни какъв размер искате, помислете за другите неща, които сте използвали за проникване (пръсти, пениси, вибратори и т.н.), и изберете дилдо, за което знаете, че е подходящо.

  Анални срещу вагинални дилда

  Повечето дилда могат да се използват за вагинално проникване, но само някои са безопасни за анално проникване. Тези, които са безопасни за анално проникване, са с разширена основа, за да се предотврати приплъзването им в ректума. Не бива да използвате едно и също дилдо във вагината и ануса, освен ако не използвате презерватив и не го сменяте между употребите или не почиствате старателно дилдото между употребите с почистващ препарат за секс играчки.

  Отново не забравяйте да не използвате силиконов лубрикант със силиконови играчки!

  Влез в категория Дилда и си подари удоволствие. Ето едно сладко предложение:

  LIKETRUE Реалистично Дилдо 8″

  Ръководство за BDSM секс(Opens in a new browser tab)

  Facebook
  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos