✅Бърза доставка от секс магазин Отпусни се|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък към всяка поръчка🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане

  Ръководство за BDSM секс

  Ръководство за BDSM секс

  Ръководство за BDSM секс

  На много хора им харесва да внасят динамика на властта в спалнята. Те играят подчинена или доминираща роля, за да увеличат удоволствието си и да изследват нови и уникални сексуални фантазии. Ако искате да опитате да играете подчинена роля в сексуалния си живот, ето няколко съвета.

  Какво е покорният секс?

  Подчинителният секс е сексуален контакт между двама пълнолетни по взаимно съгласие. Единият играе ролята на подчинен партньор (наричан „sub“), а другият – на доминиращ партньор (наричан „dom“). И двамата партньори получават сексуално удоволствие и удовлетворение от изпълнението на своята роля.

  Сексът с подчинение е елемент от общността на доминирането и подчинението (често съкращавано като Dom/sub или D/s). D/s е подкатегория в рамките на BDSM игрите. Съвкупност от еротични практики, фетиши и извращения, изградени върху динамиката на властта между сексуални партньори по взаимно съгласие. Други групи в рамките на BDSM общността включват робство и дисциплина (B/D) и садизъм и мазохизъм (S/M или садомазохизъм).

  Ръководство за BDSM секс

  6 техники за подчинение

  Подчинението включва широк спектър от преживявания и вие и вашият партньор можете да изследвате всеки предпочитан от вас начин на удоволствие. Ето няколко стандартни практики, които практикуващите D/s използват в спалнята:

  1. Разрешение и наказание.

   Две основни напрежения, които са в сила по време на повечето доминиращи и подчинени сексуални преживявания, са разрешението и наказанието. По време на този тип сеанси подчиненият трябва да поиска разрешение за извършване на определени дейности. Например правене на орален секс или оргазъм, а когато действа извън правилата на господаря, получава необходимото наказание. Когато започвате с D/s игра, обмислете възможността господарят да установи няколко секси правила и наказания. Често срещаните наказания включват пошляпване, ограничаване на ръба или целомъдрие и обвързване.

  2. Пляскане и игра с въздействие.

   Еротичното пошляпване е вид игра с удари. Господарят използва ръцете си, камшик, гребло или крупие, за да пошляпва части от тялото на подчинения за консенсусно и взаимно сексуално удоволствие. Можете да използвате пошляпването като прелюдия преди сексуален контакт. Също като извратено наказание по време на игра с подчинение и господство. Получаването на еротично пошляпване може да увеличи притока на кръв в областта на слабините и да освободи приятни химикали в мозъка. Например ендорфини и допамин, за да увеличи сексуалното удоволствие.

  3. Мръсни приказки.

   Използването на специфичен език в спалнята е ключова част от подчиненото поведение в D/s връзката. Като подчинен можете да се обръщате към партньора си с уважителни местоимения (като „сър“ или „мадам“), за да покажете, че той има контрол. Ако и двамата сте начинаещи в D/s играта и забележите, че партньорът ви не е съвсем сигурен как да се държи като господар, помислете дали да не предложите предложенията си почтително – например да предложите какво ще направите за него или как може да ви накаже за лошо поведение.

   Ръководство за BDSM секс 

  4. Ролеви игри.

   Ролевите сценарии могат да помогнат за разгръщане на действието на сценария D/s. Предлагат лесни роли, в които всеки човек може да се превъплъти, и ви помагат да се дистанцирате от ситуацията, ако изпитвате малка сценична треска. Ако тепърва започвате, помислете за ролеви ситуации, които вече имат изградена динамика на властта – например шеф и служител, учител и ученик или лекар и пациент.

  5. Облекла.

   D/s често включва специфични костюми или облекло, които можете да използвате по време на сцената. Например дoминиращите могат да носят кожени облекла, костюми и ботуши или токчета, докато подчинените носят нашийници, каишки или костюми, базирани на ролевата игра, като например костюми на камериерки. Облеклото може да помогне на вас и партньора ви да се потопите в ролите си и да изследвате различни страни от себе си.

  6. Робство.

   Робството е сексуална практика, при която единият партньор използва инструменти, за да ограничи другия партньор (обикновено подчинения) по време на сексуална среща. Най-често срещаните средства за ограничаване включват въжета, каишки за обвързване, връзки, белезници, превръзки на очите и вериги. Тези средства са предназначени да ограничат сетивата или свободата на движение на подчинения. Така ще предаде контролът в ръцете на господаря и да се засили взаимната сексуална стимулация.

   Ръководство за BDSM секс 

  6 съвета за покорния секс

  Ако искате да опитате подчинителен секс с партньора си за първи път, но не сте сигурни откъде да започнете:

  1. Предварително обсъдете подчинението с партньора си.

   За да се впуснете в здравословна подчинена/доминираща игра, и двамата с партньора ви трябва да се съгласите с това, което ви устройва, преди да започнете. Проведете открит и честен диалог с партньора си за желанието си да опитате да бъдете подчинени по време на секс и вижте дали той би се чувствал комфортно да експериментира с вас.Никой не трябва да се чувства притиснат в определена роля (независимо дали е подчинен или доминиращ) или да се чувства така, сякаш няма избор.

  2. Съгласете се за безопасна дума (или две).

   Подчинението и господството се основават на доверие и взаимно съгласие между партньорите. Въпреки това може да се окаже трудно да се направи разлика между закачливата шега и искрената молба за забавяне или пълно прекратяване на преживяването по средата на дадена сесия. Безопасната дума трябва да бъде дума, която всяка от страните (независимо дали е подчинен или господар) може да използва. Така ще сигнализира, че границата е преминала. Можете също така да изберете две безопасни думи – една за пълно спиране на играта и друга, която сигнализира, че сте близо до границата и трябва да намалите темпото.

  3. Изненадайте се.

   Съществуват много предубедени обществени представи, когато става въпрос за D/s игра – например, че връзката обикновено се състои от доминиращ мъж и подчинена жена или че някой, който е доминиращ човек в ежедневието си, естествено ще избере доминираща роля в спалнята. Въпреки това хора с всякаква полова идентичност, личност или сексуални предпочитания могат да изпълняват ролята на дом или суб. Позволете си да експериментирате, за да определите кой вариант предпочитате.

  4. Приемете вътрешния си бунтар.

   Въпреки че класическият образ на подчинения е човек, който се подчинява напълно на заповедите на господаря, има много други начини, по които подчинените и господарите могат да си взаимодействат за взаимно удоволствие. Един от примерите е това, което в BDSM общността понякога се нарича „подигравателен подчинен“ – подчинен, който обича да бъде малко палав, игрив или непокорен по време на сеанса. Ако искате да се противопоставите на някои от заповедите на вашия господар, за да получите малко допълнително наказание или да бъдете върнати на мястото си, експериментирайте, за да видите как ви харесва.

  5. Опитайте да смените ролите си.

   Интересът към подчиняването не означава, че не можете да участвате и в доминирането. Някои хора (наричани „превключватели“) обичат да превключват между доминираща и подчинена роля. Поговорете с партньора си за възможността за смяна на ролите по време на следващата ви среща.

  6. Грижата след секс е от ключово значение.

   Подобно на много BDSM дейности, много D/s сесии могат да бъдат по-интензивни.  Физически или емоционално и за двамата участници, отколкото традиционното сексуално преживяване, така че и двамата партньори трябва да се ангажират със здравословни грижи след преживяването. След сеанса се консултирайте с партньора си, за да оцените цялостните му усещания за преживяването (харесвания, нехаресвания, области за подобрение). Гушкането и почистването заедно също са чудесни начини.

  Ръководство за дилдо за начинаещи(Opens in a new browser tab)

  Facebook

  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos