✅Бърза доставка от секс магазин Отпуснисе|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък батерии🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане 

  Римингът (орална секс практика)

  Римингът (орална секс практика)

  Римингът (орална секс практика)

  Какво е Римминг/ Аналингус?

  Риминг е орална секс практика, която включва стимулиране на ануса на партньора ви с език. Орално-аналният секс присъства толкова при мъжете, колкото и при жените, при хетеросексуалните, както и при хомосексуалните двойки.

  Римирането смазва аналната област със слюнка и / или смазка. Подобно на всички анални практики, изисква от вас да смажете зоната, така че ласките да са по -лесни. Римирането може да се извършва външно (целуване и галене с уста и език) и вътрешно (проникване с език).

  Анусът, голяма ерогенна зона

  Не винаги го знаем, но анусът е част, като половите органи като клитора или пениса, от ерогенните зони. Ако се каже, че последните две са „първични“, тоест които са силно чувствителни, анусът се счита за вторичен. Така ласките, целувките или смученето доставят интензивно удоволствие.

  Обикновено се счита, че вторичните ерогенни зони, включително ануса, водят по -рядко до оргазъм, когато се стимулират самостоятелно. Това очевидно е общоприето и не важи за всички. Следователно е напълно възможно да се насладите благодарение на стимулирането на ануса, например след римиране или содомия.

  По същия начин, многократното стимулиране на различни вторични ерогенни зони също може лесно да доведе до оргазъм, поради корелацията на усещанията.

  Римингът (орална секс практика)
  Разграничете вътрешната и външната област на ануса

  Външната анална област е ръбовита на входа , докато вътрешната е ануса, през която може да се проникне. Тези две области съдържат много кръвоносни съдове. По същия начин те също имат много нервни окончания, което ги прави силно чувствителни места. Следователно можем да сравним ануса с клитора, по отношение на чувствителността. Римирането също е практика, близка до кунилингуса, и техниките на единия може да са подходящи за другия.

  Вътрешните нерви в ануса точно улавят чувството на напрежение, поради което содомията и движенията напред-назад са особено популярни. Външнатата зона по -точно улавя усещанията за триене. По този начин анусът предлага сравнително голямо разнообразие от усещания и чувства.

  Идеално е да започнете, като оближете ръбовете на отвора, преди да искате да проникнете в ануса с език. Всъщност е необходимо човекът да е достатъчно отпуснат и развълнуван, така че проникването да се осъществи лесно.

  Можете да променяте формите на галене: можете да оближете входа на ануса отгоре надолу, да го гъделичкате с език или дори да целунете външната зона с устни. По същия начин можете да редувате между пръстово или орално проникване и поглаждане с език. Комбинацията от двете стимулира както външната, така и вътрешната област.

  Някои съвети и предпазни мерки

  Първото нещо, което трябва да имате предвид по време на аналната практика, е смазването. Това е така, защото за разлика от вулвата или пениса, анусът не произвежда смазваща течност и следователно зоната е естествено суха, дори ако човек е възбуден. Поради това се препоръчва да използвате смазка върху цялата област, преди да започнете каквато и да е практика.

  И накрая, не забравяйте, че анусът е област, която може да пренася микроби, поради близостта си до храносмилателната система. Поради това е необходимо да се спазват определени хигиенни правила, за да се избегне предаването на бактерии от ануса към вулвата, например да се почисти добре зоната между всяка практика.

  Дълбоко гърло(Opens in a new browser tab)

  Facebook

  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos