✅Бърза доставка от секс магазин Отпусни се|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък към всяка поръчка🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане

  Поза 69

  Поза 69

  Почти всеки човек може да намери много интересни неща за себе си в сексуални отношения, но позата 69 е предназначена само за поверителен секс между партньорите. Други имена: „Pose of Jack“, „French Love“ или „Cross Love“.

  Двойният орален секс е допустим само на 69. В този случай двойката не само диверсифицира сексуалния си живот, но и го вдига на ново ниво.

  Екзотични възможности за поза 69

  Има няколко разновидности, които ви позволяват да постигнете разнообразие от усещания и удоволствия. Всяка двойка, която реши да опита този вид секс, трябва да намери подходящ и по-удобен вариант за себе си.

  Опции 69:
  1. Класически .Единият е по гръб, краката могат да бъдат във всяко положение. Половинката ви може да се изпъне или да седне. Този вид прилича на романтичен секс в сравнение с други опции в позата 69.
  2. Смяна на местата. Партньорът държи теглото на тялото си с ръцете .
  3. Отстрани . Този вариант е подходящ за партньори с наднормено тегло . Ако шията ви е в напрежение, може да легнете на краката на партньора си или да използвате възглавница.
  4. Стоящ. За този орален секс в позата 69 един човек ще се нуждае от много сила и издръжливост. Единия стои, а другият е с надолу главата и се държи с ръце за партньора.
  5. Стоящ на колене . Позата е почти идентична с предишната, разликата е, че партньорът е на колене.

  6. Седейки . Тази поза е подобна на предишната, само единият седи на леглото с леко разкрачени крака,а другият е с главата надолу и стои на ръцете си.

  6 най-интригуващи секс пози(Opens in a new browser tab)

  Facebook
  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos

  Тагове:
  Дял