✅Бърза доставка от секс магазин Отпуснисе|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък батерии🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане 

  Ползи за здравето от секса

  Ползи за здравето от секса

  Ползи за здравето от секса

  Нивата на хормона пролактин са четири пъти по-високи след сексуален акт с партньор, сравнено с мастурбация, а и изпитаното удоволствие също е с пъти по-силно. Оказва се, че ви трябва физически партньор от плът и кръв. А ако изпитвате и истински чувства, ефектът се усилва многократно.

  Ползи за здравето от секса:
  1. Сексът подобрява състоянието на сърцето и циркулацията на кръвта, особено в мозъка.
   По време на секс сърдечният ритъм се покачва от 70 удара в минута на 150, което се оказва една добра тренировка за вашето сърце. 3-пъти седмичен секс намалява риска от сърдечно съдови заболявания с 50%. Доста често сексът се свързва с получаването на удар, а всъщност практикуването му 2 пъти или повече седмично намалява риска от получаване на удар наполовина, сравнено с по-малко от един път седмично секс.
  2. Най-доброто решение за леки депресивни състояния, нервност, напрежение, параноя, несигурност, отново се оказва сексът.
   След секс мозъкът отделя ендорфин (хормонът на щастието), който намалява напрежението, като създава така познатото ни чувство на еуфория. Тъй като в спермата се съдържа веществото простагландин, което е доказано, че отговаря за доброто настроение на дамите, сексът без презерватив се оказва с по-позитивно въздействие върху вашето добро настроение. Въпреки това ви съветваме да внимавате с тези експерименти.
  3. На трето място сексът елиминира стреса.
   Забързано ежедневие, проблеми в работата, цял ден прекаран зад компютъра, на телефона, в колата из задръстванията. Неспокоен сън, главоболие, нервност, депресия или прекалена импулсивност. Всеки един от нас се е сблъсквал нееднократно с тези производни на стреса.
  4. Безспорно е благотворното действие на секса върху красотата на кожата.
   Докато правите секс нивата на естроген в женското тяло се удвояват, което на свой ред прави косата блестяща и кожата мека като коприна. Потенето по време на секс пречиства порите, прави кожата искряща и предпазва от дерматити.
  5. Честите оргазми (около 100 на година) увеличават живота на човек с 3-8 години и намаляват риска от смърт с 50%.
   Затова поддържайте сексуалното си здраве, независимо на колко години сте. Редовният секс като част от здравословния ни начин на живот ще намали няколко годинки от външния вид и ще ни накара да се чувстваме млади и жизнени.Ползи за здравето от секса
  6. Край на строгите безумни диети. Една „секс сесия” може да изгори 200 калории, което се равнява на 15 минути тичане на пътеката. 30 минути секс изгарят 85 калории и повече.
   Правенето на секс три пъти седмично се равнява на изгарянето на 7500 калории на година или се равнява на около 100 километра джогинг. Вие сами ще прецените кое е по-приятното занимание. Това не означава, че трябва да се храните, без да се замисляте.
  7. Сексът заздравява мускулите и е доста приятна алтернатива на натоварената ви спортна програма във фитнеса.
   Сексът подсилва и тазовите мускули при жените, което е добро решение за възникващите в по-късна възраст проблеми с трудното задържане на урината и лесното „изпускане”.
  8. Колкото повече секс правите, толкова по-голямо е количеството на излъчените феромони, които на свой ред привличат срещуположния пол.
   Превръщате се в неустоим обект на желание.
  9. Сексът подобрява усещанията ви, особено обонянието, благодарение на хормона пролактин.
  10. Сексът облекчава болката, като се оказва десет пъти по-ефикасно средство от Валиума. Преди оргазъм се увеличава нивото на хормона окситоцин с осем пъти, което води до освобождаване на ендорфин. Той облекчава главоболието и артритните болки. Главоболието изчезва по време на секс, защото тогава спада налягането при кръвоносните съдове в мозъка. И така главоболието се превръща в причина да правите секс, а не в оправдание, за да не правите.
  11. Целувките стимулират слюнкоотделянето, което на свой ред намалява киселинността в устата, риска от образуване на кариеси и лошия дъх.
  12. Сексът успешно се бори с алергиите, като се превръща в естествено противоалергично средство. Може да ви помогне при запушен нос, висока температура и астма.
  13. Чрез секса се балансират хормоните естроген при жените и тестостерон при мъжете. Естрогенът е отговорен за доброто състояние на сърцето, а в дългосрочен план намалява риска от остеопороза и болестта на Алцхаймер. По-високите нива на естроген нормализират вашия месечен цикъл. Тестостеронът на свой ред увеличава плътността на костите и мускулната маса.
  14. Сексуалната активност предпазва от грипове и настинки, тъй като 1-2 пъти седмичен секс увеличава с 30% нивото на имуноглобулин А, който стимулира имунната система. Един добър хранителен режим, съчетан с разумни количества секс, много цитрусови плодове и топъл чай може успешно да ви предпази от зимните грипове и настинки.
  15. Все повече доказателства сочат , че не се налага да се прекратява секса при бременните жени в края на бременността. Не се лишавайте от това удоволствие, но го правете с мярка и спрямо възможностите си в това по-деликатно състояние. Предавайте положителните емоции на вашето малко бебче. Когато мама и татко се обичат, малкият човек усеща всичко това и е доволен.
  16. Сексът намалява риска от рак, особено от този на простатата. При мъже, които правят секс 14-20 пъти месечно, рискът от рак на простатата намалява с 14%. При сексуално активните жени пък намалява риска от рак на гърдата.
  17. С всеки оргазъм се увеличава нивото ви на интелигентност, тъй като се увеличава циркулацията на кръвта и все по-голямо количество, богата на кислород кръв достига до различните точки на нашето тяло, включително и мозъка.

   Вибратори – факти и ползи(Opens in a new browser tab)

   Facebook
   SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos