✅Бърза доставка от секс магазин Отпуснисе|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък към всяка поръчка🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане 

  Оргазъм на зърната: как и защо

  Оргазъм на зърната: как и защо

  Оргазъм на зърната: как и защо
  Може да сте добре запознати с долните части на тялото си, които ви качват във влака на удоволствието към кулминацията – но какво ще кажете за върховете от по-високите места? Откриването на оргазма на зърната може да бъде като намиране на нещо ново в меню, което сте мислили, че знаете наизуст.
  Ммм Толкова много неоткрит потенциал.

  Какво е оргазъм на зърнaтa?

  Вашите зърна могат да ви доведат до същия вид удоволствие от портал към друго измерение, както вашият клитор и вагина. В това проучване стимулацията на зърната засилва сексуалната възбуда на 82% от младите жени и 52% от младите мъже. Ако вече сте го изпробвали сами, може просто да сте на мнение, че числата не лъжат. И това проучване ни дава повече представа защо.

  Използвайки въображението на мозъка, учените успяха да открият, че стимулирането на зърната осветява същите части на мозъка като нещо подобно на вагината, клитора и шийката на матката. Ето защо те попадат в категорията на ерогенните зони – области от тялото ви с големи нервни окончания, които осигуряват повишено чувствено и сексуално удоволствие. Вашите зърна могат да ви предложат много по отношение на телесното блаженство.

  И така, как работи? Е, различно за всеки, но ние ще ви дадем някои насоки, за да започнете. Но преди да се потопим, знайте, че всички сме различни. Така че може би зърната ще ви харесат, може би не. Вълнуващата част е, че така или иначе тялото ви има безкрайни възможности.

  Оргазъм на зърната: как и защо
  Как да си доставите оргазъм на зърната?

  Преди да опитате с партньор, може да искате да проучите дали и как вашите зърна могат да направят това вместо вас. Отделете време да изследвате вашето единствено по рода си тяло.

  Дишай дълбоко. Съсредоточете се (малко като медитация). Внимателно преминете през цялата област на гърдите. Единият вариант е да започнете отвън и бавно да зонирате зърната. Може да почувствате, че когато се приближите до центъра, нещата започват да се нагряват малко. Това е така, защото имате висока концентрация на нервни окончания в тази област. Може също да забележите, че зърната ви са изправени. Ако ви харесва, това би било подходящо време да опитате щипка или усукване.

  Щипки за зърна – Метални – Otpusnise.com

  Как да получите оргазъм на зърната с партньор

  Всяко партньорство има своите уникални тънкости (съвсем буквално). След като прекарате известно време в проучване сами и разберете какво харесвате, може да искате партньор да се присъедини към вашето забавление. Някои опции?

  Докосване. Спомняте ли си цялото онова проучване, което направихте сами? Сега знаете къде да водите ръцете на партньора си (и езика, и устните, и и…) Ако сте се забавлявали с усукванията и дърпанията, поканете ги да го направят вместо вас.
  Език. Усещанията за близане и смучене могат да бъдат вълшебни. Може да искате да добавите балсам за зърна към сместа.
  Леки удари и завъртания.
  Тъй като те са ерогенни зони, дори и да не ви доведат до оргазъм, вашите зърна все още могат да бъдат желано допълнение към вашия сексуален живот.

  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos

  Дял