✅Бърза доставка от секс магазин Отпуснисе|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък батерии🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане 

  Няколко истини за невероятен секс

  Няколко истини за невероятен секс

  Няколко истини за невероятен секс

  Сексът е един от най-важните начини за общуване и любов с друг човек. Като цяло, тъй като жените се концентрират повече върху връзките, те са по-настроени към качествата на страхотния секс.

  Познайте себе си и тялото си

  Това може да се направи чрез докосването и това, което ви харесва, когато сте с партньора си, или може да се постигне също и със самозадоволяване. Ние сме доста индивидуални и уникални в това, което намираме за удоволствие. Някои харесват нежното и чувствено докосване, докато други предпочитат по-силното и грубо.

  Общувайте открито и честно

  Доверете се и се чувствайте достатъчно свободни, за да общувате честно с партньора си. Ако не се чувстваме комфортно да изразяваме чувството си, това може да попречи на успешното сексуално преживяване. Сексът е физическа форма на комуникация, а позитивната, открита и любяща вербална комуникация има голямо значение в спалнята.

  Добавете хумор

  Знаете ли кое е едно от най-важните качества, които една жена търси в партньора си? Това е някой, който може да я накара да се смее и да се чувства комфортно.Така че добавянето на смях към секса и превръщането му в игрив освобождава част от напрежението на безпокойството.

  Няколко истини за невероятен секс

  Започнете връзката преди спалнята

  Обикновено жените се нуждаят от време, за да се настроят към сексуалния акт. Романтиката може да започне рано през деня с нежна целувка, любящи докосвания, мили думи и сладки прояви на доброта. Тогава сърцето и умът ще бъдат готови и нетърпеливи за партньора.

  Бъдете с половинката си и се фокусирайте върху положителното

  Всички сме разсеяни от грижи, отговорности и ежедневната лудост на живота. Създаването на атмосфера за свързване с половинката прави чудеса за секса.

  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos

  Как да използвате вибратор(Opens in a new browser tab)