✅Бърза доставка от секс магазин Отпуснисе|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък батерии🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане 

  Мастурбация при мъжете

  Мастурбация при мъжете

  Мастурбация при мъжете

  Повечето мъже са превърнали мастурбирането в навик. Правят го бързо и с известни притеснения (да не бъдат хванати от родители или половинката), което до голяма степен ги лишава от истинското удоволствие от акта. „Много мъже бързат да свършат „работата“ и дори не се замислят как могат да направят процеса по-приятен и задоволителен“.

  Техники за по-добри резултати и силни оргазми:

  Стигнете до ръба – Средната продължителност на мъжката мастурбация е 5 минути. Можете да достигнете по-силен оргазъм, ако се докарате до „ръба“ и спрете точно преди да свършите. Изчакайте пенисът ви да поомекне и след това започнете отново. Направете го 3-4 пъти и чак тогава си позволете да свършите.

  Сменяйте ръцете – Точно както при секс позите, и в мастурбацията промяната на движението и стимулирането на различни точки води до по-голямо удоволствие. Затова не пропускайте да включите и двете си ръце в процеса на самозадоволяване.

  Мастурбация при мъжете

  Използвайте секс играчки – Изкуствената вагина, гелове, секс-кукли… включете различни елементи, за да се доближите до усещането за истински вагинален или анален секс.

  Започнете от основата – Десетки изследвания показват, че стимулирането на епидидима (придатък на семенника, има червеобразна форма и се разполага върху задния ръб на тестиса) води до еякулация. Масажирайте го и се подгответе за нови и грандиозни удоволствия.

  Не забравяйте тестисите – В областта на тестисите има много нервни окончания, които могат да усилят усещането за удоволствие при мастурбация. Те са чувствителни на допир и при стимулация ще усилят оргазмите и насладата ви.

  Ето едно ексклузивно предложение, за да направите удоволствието съвършено:

  Реалистичен мъжки мастурбатор Вагина

  Техники за мастурбация при жените(Opens in a new browser tab)

  Facebook
  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos

  Дял