✅Бърза доставка от секс магазин Отпуснисе|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък батерии🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане 

  Кои зодии са най-сексуални

  Кои зодии са най-сексуални

  Кои зодии са най-сексуални

  Скорпион

  Скорпионите са известни със своя силен сексуален апетит. Те обаче не са от типа похотливи хора, които биха правили секс с когото и да е. Не, Скорпионите предпочитат да правят секс с някого, с когото имат емоционална връзка. Това не означава, че те са напълно против да се отдават на секс за една нощ.

  Овен

  Овните са сексуалните акробати на Зодиака. Те са една от най-лудите по секса зодии и нямат никакъв проблем да го правят с непознати, стига да има страст. Известно е, че хората от този знак обичат бързината и риска.

  Лъв

  Лъвовете са много сексуални същества, особено ако това включва галене на егото им, както и на тялото им. Те изискват да им се казва колко са добри в леглото, колко са секси, колко са желани. Ако партньорът ви е Лъв не забравяйте да му правите комплименти от вида „Ти си най-добрият, когото някога съм имала“ или „Никой не ме е възбуждал толкова много, колкото теб“.

  Кои зодии са най-сексуални

  Стрелец

  Стрелците винаги са готови за секс и се радват да имат колкото се може повече различни партньори – не непременно всички наведнъж, а по-скоро в последователност. Те са склонни лесно да се отегчават, така че партньорът им трябва да е готов за всякакви хрумвания в леглото.

  Телец

  Телецът е повече чувствен, отколкото сексуален. Той жадува за докосване, както някои хора желаят полов акт. Телците обаче са много добри в това, което правят и са известни с това, че наистина удовлетворяват своите партньори. Когато правят секс, те обичат да включват възможно най-много сетива, така че не се изненадвайте, ако има включена храна, музика, ароматни свещи и

  Козирог

  Козирозите са изненадващо сексуални. Те може да не са луди по секса през целия ден, но когато работата им е свършена и са в настроение, те с готовност биха се отдали на интимните ласки.

  Какво харесват зодиите в леглото(Opens in a new browser tab)

  Facebook
  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos