✅Бърза доставка от секс магазин Отпуснисе|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък батерии🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане 

  Когато сънувате, че правите секс

  Когато сънувате, че правите секс, означава…

  Когато сънувате, че правите секс

  П
  одсъзнанието често ни подсказва истини, които крием от самите себе си, твърдят учени.

  Сексуален контакт в съня 
  Според информацията от този източник интимността, която е видяна, не се нуждае от символична интерпретация. По правило сексът в съня е характерен за пубертета, както и за продължително въздържание. Такава визия може да бъде отражение на съжалението ви за загубени възможности. А също неизпълнено желание да влезете в близка връзка с този или онзи човек.

  Да правиш секс в съня си значи, че в реалния си живот си силно привлечен от даден субект. Ако виждате такива сънища редовно, тогава трябва да помислите за връзката си.

  Когато сънувате, че правите секс

  Според Сексологът Д. Сюзън Блок, когато сънувате, че правите секс с друг партньор освен собствения , не означава, че имате желание да изневерите.

  Този човек, който сънувате като секс партньор представлява личност, на която се възхищавате тайничко и искате вашият партньор да се преобрази в него.

  В друг случай, ако сънувате, че правите секс с шефа си означава, че искате да се приближите емоционално и да го опознаете като личност.

  Ако правите публичен секс в съня си, това означава, че ви е омръзнало от общественото мнение за вас и вашите любовни решения.

  Ако сънувате секс със знаменитост, означава, че все още смятате, че не сте намерили идеалния партньор. Или пък вече съществуващия не ви задоволява сексуално и емоционално.

  Ако сънувате секс с бивши партньори , това означава, че мозъкът ви е в етап на „преболедуване“, или имате проблеми с новия си партньор.

  Секс с бивши партньори не означава, че все още го желаете или обичате, просто той е известна територия, с която смятате, че може да се скриете в сънищата си.

  Секс с партньора си , но на непознато място означава, че комуникацията във връзката ви в момента е нестабилна.

  Ако сънувате, че правите секс, значи, че от дълго време сте на сухо. Или партньорът ви не ви задоволява. Ако е второто, поговорете с него и се опитайте да решите проблема.

  Ползи за здравето от секса(Opens in a new browser tab)

  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos

  Facebook