✅Бърза доставка от секс магазин Отпусни се|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък към всяка поръчка🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане

  Какъв си в леглото според зодията

  Какъв си в леглото според зодията

  Какъв си в леглото според зодията

  Овен

  Овенът е първият зодиакален знак и тези огнени овни са известни с бързия си и интензивен подход към живота. Не е изненадващо, че когато става дума за секс, те се възбуждат от импулсивни, бързи изблици на страст. Овните винаги са готови за предизвикателства и въпреки че прелюдията не е силната им страна, те се разгорещяват от възможността да поемат отговорност и да се развихрят.

  Тези огнени знаци, които свалят панталони и ходят по поли, не са чужди на бързите секс процедури на необичайни места, така че не се изненадвайте, ако вашият любовник Овен иска да експериментира със секс извън спалнята.

  Телец

  Случвало ли ви се е да разпускате в мехурчеста вана, пълна с етерични масла и розови листенца, заобиколени от ароматни свещи и успокояващи звуци на Бах? Вашият любовник Телец го е правил. Телецът се управлява от Венера, планетата на любовта и красотата. Този венерин знак е буквално най-чувственият от зодиака, тъй като либидото му е тясно свързано със звука, зрението, вкуса, мириса и докосването.

  Сексът е изключително физическо изживяване за цялото тяло на любовника Телец. Този знак се възбужда от знойни масажи, апетитни афродизиаци и чисто, гладко бельо. Най-ерогенната зона на Телеца е областта на шията и гърлото, така че целувките или гризането в тази област със сигурност ще накарат всеки бик да се изчерви.

  Близнаци

  Близнаците са известни със своята динамична двойственост. Макар че някои Близнаци могат буквално да изследват множествеността чрез тройки, тези въздушни знаци са достатъчно индивидуални, за да накарат дори моногамната среща да изглежда като оргия.

  Близнаците се управляват от Меркурий, планетата на комуникацията, така че когато става въпрос за мръснишки разговори, тези Близнаци са автори на книгата. Те се възбуждат изключително много от подробни разкази за любовната игра… дори когато тя е в ход. Честата смяна на позите по време на секс е изключително възбуждаща за тези енергични любовници.

  Какъв си в леглото според зодията

  Рак

  Въпреки че Раците могат да правят случаен секс, интимността е на съвсем друго ниво за тези сладки водни знаци. Ракът трябва да се чувства напълно комфортно, преди да излезе от черупката си. Раците трябва да се доверяват на партньорите си, за да достигнат потенциала си за удоволствие, а за тези раци лоялността се насърчава от физическата близост. Гушкането, галенето и държането за ръце – Ракът управлява ръцете – позволяват на Рака да се чувства сигурен и защитен, преди да започне любовната игра.

  След като свалят ръкавиците, Раците наистина развяват своите флагове на лудостта. Ракът е управляван от Луната, а раците са изключително еротични партньори, чиито възбуждащи елементи се сменят в зависимост от лунния цикъл.

  Лъв

  Вероятно знаете точно кои от вашите приятели са Лъвове: Тези лъвове с гордост обявяват, че са кралете и кралиците на джунглата. А когато става въпрос за секс, огнените Лъвове са също толкова категорични – и изпълнителни – между чаршафите. Най-голямата сексуална възбуда за всеки Лъв е да се чувства желан. Лъвовете обожават съблазняването (както даването, така и получаването) чрез разточителни срещи, прекомерни изрази на обожание и грандиозни романтични жестове. Те мъркат при самата мисъл, че са желани, особено когато това изгарящо желание води до страстна, драматична любовна игра.

  Лъвът управлява сърцето и гръбначния стълб, така че леките ласки по гърба на Лъвовете възбуждат тези еротични диви котки. Лъвовете трябва да опитат седящи позиции на столове (хм, трон) за театрална сексуална демонстрация, която позволява на партньорите да споделят нежни целувки, като същевременно намират своя момент в светлината на прожекторите.

  Дева

  Съзвездието Дева олицетворява идиличната дева – митология, която често води до погрешното предположение, че Девите са предпазливи и невинни. Макар че този знак има младежки наклонности, Девите са като възбудени тийнейджъри – те положително са фиксирани върху секса. Девите постоянно обмислят кой го прави, кой вече го е правил и кога ще го направи следващия път. Девата се управлява от Меркурий, планетата на комуникацията. Този интелектуален знак се възбужда най-много от хумора, остроумието и интелигентните разговори.

  Когато думите най-накрая бъдат изпълнени в спалнята, Девите са създания на навика. Те се наслаждават на редовния секс и на изследването на извратените наклонности в безопасна и сигурна среда. Девите управляват стомаха, така че опитайте да прокарате нежно нокти по корема на Дева, за да предизвикате вулканичен ефект. Експериментаторските Деви трябва да обмислят обратни каубойски или каубойски позиции, за да се отпуснат наистина.

  Какъв си в леглото според зодията

  Везни

  Везните са въздушни знаци и се стремят към хармония във всички взаимоотношения. Когато става въпрос за секс, любовниците Везни ценят силно реципрочната динамика. Везните се управляват от Венера, планетата на естетизма, и Везните са склонни да се отнасят към партньорите си като към произведения на изкуството, обожавайки както телата, така и умовете им.

  Между чаршафите те са изключително даровити, но не се заблуждавайте от щедростта им: Те очакват да им върнете всички услуги. Тези въздушни знаци управляват бъбреците, така че долната част на гърба е силно ерогенна зона за тях. А когато става въпрос за баланс, кой знак улавя духа на Везните по-добре от класическата позиция 69? Обърнете булката си Везни с главата надолу и открийте истинското определение за равновесие.

  Скорпион

  Няма зодиакален знак, който да е по-тясно свързан със секса от Скорпиона. Тези водни знаци са известни със своя омагьосващ магнетизъм, сложни техники за съблазняване и ненаситен апетит за желание. Макар че много астрологични знаци са измъчвани от погрешни схващания (Близнаците се смятат за двулични, Девите – за разсъдливи и т.н.), това е случай, в който слуховете са верни: Скорпионите са изключително сексуални същества.

  Чувствеността им съчетава огнена страст с душевната наситеност на водния знак: Интимността на Скорпиона прониква в ума, тялото и духа. Управлявани от Плутон, планетата на подземния свят, Скорпионите не се страхуват да навлязат в играта на власт и се възбуждат от изследванията на господството и подчинението. Тъй като физическата област на Скорпионите са слабините и половите органи, тези еротични водни знаци не са чужди на удоволствието.

  Стрелец

  Стрелците са естествени изследователи, така че сексът винаги е приключение за тези огнени стрелци. Философските Стрелци възприемат интимността като възможност за открития и интелектуално разширяване, затова са склонни да търсят тръпката, когато става въпрос за романтика. Стрелците също така са игриви и оптимистични и обикновено имат безгрижно отношение, когато става въпрос за секс и интимност.

  Макар че тези огнени знаци се наслаждават на суровата физика на любовната игра, любимата им форма на страст е изследването (с нотка на опасност). Ерогенната зона на Стрелеца са бедрата, така че седнете на седлото за приятно груба езда с тези конни огнени знаци. За да получите допълнителен тласък, пренесете интимността на открито: Сексът на публично място е много възбуждащ за тези диви коне, особено когато има допълнителна тръпка от това да бъдат хванати.

  Какъв си в леглото според зодията

  Козирог

  Най-амбициозният зодиакален знак, влюбените Козирози подхождат към секса с решителност и отдаденост. Козирогът се управлява от Сатурн, планетата, свързана с бащата на времето. Подобно на този небесен владетел, тези земни знаци могат да изглеждат неемоционални или дистанцирани, когато става въпрос за романтика, като в началото се движат изключително бавно.

  Но когато морската коза най-накрая се почувства спокойна, тя се оказва сред най-причудливите любовници на зодиака. Верният партньор Козирог е отдаден на удоволствието и се гордее със сексуалните си постижения. В сексуалността на Козирозите има състезателен характер и те се наслаждават на това да бъдат „първите“ на своите любовници (да не говорим за най-добрите във всичко, което опитват). Извратените Козирози трябва да проучат възможностите за ролеви игри. Тази освобождаваща психиката игра позволява на Козирозите да навлязат в мистериозната си сексуална психика, разигравайки фантазии, които ще поставят морските кози на колене (което се оказва частта от тялото, управлявана от Козирога).

  Водолей

  Водолеите са напълно извън този свят. Тези ексцентрични въздушни знаци са известни с хуманизма, новаторството и неконформисткото си мислене. Тъй като главите им са толкова високо в облаците, не е изненадващо, че Водолеите имат репутацията на дистанцирани и отчуждени, когато става въпрос за интимност.

  Риби

  Астролозите вярват, че всеки знак научава уроците на предходните знаци. Рибите са последният знак на зодиака и затова са погълнали цялата мъдрост, знание, болка и радост на предишните единадесет знака. С този дълбоко психичен емоционален профил сексът на Рибите е изключително духовен. Тези русалки разбират любовната игра като преплитане на две уникални, красиви души.

  За много от тези водни знаци сексуалният акт е магическо трансцедентно преживяване. Тези романтични същества възприемат спалнята като безграничен океан, в който влюбените могат да се потопят с главата напред в чувствеността. Рибите управляват стъпалата, които носят тежестта на света, така че един парен масаж на стъпалата със сигурност ще предизвика песента на сирената.

  Какво харесват зодиите в леглото(Opens in a new browser tab)

  Facebook
  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos