✅Бърза доставка от секс магазин Отпусни се|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък към всяка поръчка🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане

  Какво трябва да знаеш за пегинг

  Какво трябва да знаеш за пегинг

  Какво трябва да знаеш за пегинг

  Пегинг все още е малка загадка за някои хора, но това не би трябвало да е така. Познавате ли оргазмите от G-точката? Онези дълбоки, вътрешни, прекрасни експлозивни оргазми, които понякога продължават с години? Да, ама момчетата и хората с пениси също имат G-точка (известна още като простата) и стимулирането ѝ може да предизвика някои доста разтърсващи усещания – и оргазми.

  Има много начини да опитате игра с простатата, независимо дали става дума за използване на анални играчки за начинаещи или ръчно докосване с пръсти, но има и пегинг, а ако и двамата сте за него, това е толкова прекрасно.

  Какво е пегинг?

  При него партньорът, притежаващ вагина, носи колани, поставя дилдо с каишка (не се притеснявайте, те могат да бъдат толкова големи или малки, колкото искате) и дава на партньора си, притежаващ пенис, малко действие в задника. Очевидно е, че хора с различна сексуалност и полова идентичност използват каишки, но терминът „пегинг“ обикновено се отнася за проникване от жена с вагина в мъж . И знаете ли какво? Въпреки че в началото се чувствате малко плашещо и страшно, да сте отговорни за активната роля (и да поемате контрола) може да бъде супер горещо.

  Как се намира простатата?

  Първо: за да доставите удоволствие на простатата на партньора си, трябва да знаете къде се намира тя.

  Тази жлеза с размер на бъбрек се намира вътре в ануса на около два-три инча навътре от предната страна на тялото. Диаметърът ѝ е около един инч, но по време на възбуда тя набъбва и става по-твърда (което я прави по-лесна за намиране). Подобно на вагиналната G-точка, простатата реагира на лек, но силен натиск, масаж и движение. Това е жлезата, която отговаря за изтласкването на простатната течност, компонент на спермата. Така че по време на еякулация всъщност можете да усетите как тя трепти.

  Какво трябва да знаеш за пегинг

  Не забравяйте, че (за съжаление) не сте порно актьор

  Може би интересът ви или на партньора към пегинга е бил вдъхновен от порнографията, макар порното да е източник на вдъхновение, то не бива да се използва като насока.

  Порното не ви показва загрявката, не показва лубрикант, не показва двойки, които разговарят за това какво биха искали. Всичко, което може да видите, е жена с голямо, огромно дилдо, която веднага се заема с това. А това е рецепта за напрежение, болка и дори нараняване.

  Не забравяйте, че порно изпълнителите са добре тренирани в аналната игра и че сцените, които виждате, са само най-вълнуващата (и взривоопасна) част от много по-дълъг процес.

  Бъдете търпеливи

  И така, ако не можете просто да се потопите в работата от самото начало, какво трябва да направите? Действайте бавно и постепенно. Анусът е много чувствителна зона. Именно това прави аналната игра толкова приятна. Но също така трябва да бъдете търпеливи и да оставите партньора си да направлява преживяването – и това, докъде ще стигнете.

  Един от начините, по които можете да помогнете на партньора си, е да се впуснете в преживяването, без да настоявате за конкретен резултат. Ако сте заседнали в задръстване в час пик или ако сте стресирани, тялото ви ще се стегне и аналната игра ще бъде по-неудобна, а след това може да боли. Трикът е да не създавате атмосфера на натиск. Оставете тялото им да направлява преживяването, за да могат да се отпуснат и да бъдат отворени за него.

  Използването на пенис отнема много практика

  Ако някога сте се чудили защо малките момченца толкова обичат да пикаят върху неща, това е по една проста причина: Използването на пениса изисква практика. Докато достигнат зряла възраст, те вече са се занимавали с него от години. Така че, когато си сложите пенис за първи път, очаквайте да изглеждате – и да се чувствате – малко неловко и глупаво.

  Носенето на страп-он, ерекцията – това е различно преживяване за хората, които не са израснали с пениси… Затова препоръчваме първо да се упражняват да го носят и да се движат с него сами.

  Ще ви трябват консумативи

  За да пробвате пегинг, ще ви трябват колан и дилдо. При аналната игра трябва да сте по-внимателни по отношение на хигиената. Трябва да помислите и за поставяне на кърпа и покриване на ръцете или пръстите, които влизат в аналната област или около нея, с ръкавици. Това ще ви помогне да запазите ръцете си чисти и да сведете до минимум почистването по-късно.

  Лубрикантът ще бъде вашият най-добър приятел

  Ако има нещо, което не бива да забравяте, когато става дума за пегинг или за какъвто и да е вид анална игра, то е да използвате лубрикант. Много. За разлика от вагината, анусът не се самосмазва. За да избегнете триенето и болката – и да си осигурите удоволствие – трябва да поддържате нещата хлъзгави.

  Имайте предвид, че силиконовият лубрикант не може да се използва със силиконови секс играчки – така че ако дилдото, което използвате, е силиконово, изберете лубрикант на водна основа.

  Трябва да експериментирате първо върху себе си

  Определянето на това какво ви харесва, когато става въпрос за анална игра, е лично – а дилдата не са точно сръчни. Така че, ако вие и партньорът ви сте готови да опитате пегинг, вероятно е добра идея първо да предприемете свое собствено, лично анално приключение. Така ще имате по-добра представа за това какво ви харесва и какво не.

  Не започвайте с дупето

  Случвало ли ви се е някой да проникне във вас, преди да сте готови? Това е травмиращо, нали? Поуката е, че проникването – от какъвто и да е вид – изисква адекватна възбуда (и съгласието на партньора ви!). Това е част от причината, поради която пегингът е толкова чудесна размяна на ролите; получателят наистина ще разбере какво е да бъдеш този, който получава. (А вие може да научите, че търпението в разгара на момента не е толкова лесно – за никого.) Така че, преди да се доближите до дупето, първо накарайте партньора си да се възбуди.

  Загрейте, уверете се, че партньорът ви се чувства готов, и дори направете външен масаж около ануса, преди да влезете вътре.

  Говорете

  Помните ли как казахме, че дилдата не са сръчни? Това означава, че няма как да разберете какво чувства партньорът ви, ако не общувате. Уверете се, че партньорът ви е готов. Уверете се, че знае какво правите, преди да го направите, и се консултирайте с него, за да видите как върви.

  Не поставяйте нищо в тялото на никого, без той да е казал: „Да, готов съм за това“. Особено за аналната игра. Това не означава, че трябва да спрете това, което правите. Можете да го превърнете в мръснишки разговор. Това е сексуално договаряне, но също така е много секси.

  Това може да ви възбуди и вас

  Пегингът не е забавен само за партньора. Добре прилягащ колан и играчка, която ви разтърсва на точното място (т.е. клитора), могат да бъдат много приятни. Качественият и правилно поставен колан има и допълнително предимство.

  Не, това не означава, че те са гейове

  Един от често срещаните страхове относно пегинга – и за двамата партньори, независимо дали давате или получавате – е, че желанието да получавате анален секс означава, че партньорът ви ще иска анален секс с истински пенис . Но макар че този страх със сигурност е често срещан, той е напълно неоснователен.

  С кого искате да правите секс – това е вашата сексуална ориентация. Какво ви е приятно – това е вашето тяло и нервни окончания. Двете неща не са свързани.

  Какво трябва да знаеш за пегинг

  Това може да ви помогне да се разбирате по-добре

  Пегингът може да бъде забавен, секси и малко извратен. Но то може също така да подобри нивото на връзка и съпричастност между вас и партньора ви.

  Много момчета казват, че сега, когато са били в ролята на получатели, разбират как може да си възбуден, супер вглъбен в партньора си и все още да искаш. А жените казват: „Уау, сега разбирам защо приятелят ми се възбужда и започва да действа по-бързо – аз правех същото!“

  Влез в категория BDSM/Пенис колани за нея и него и поръчай сега. Подари си удоволствие с партньора:

  INTOYOU BDSM LINE Пенис колан с дилдо 15.4 cm

  Какво е BDSM секс(Opens in a new browser tab)

  Facebook
  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos