✅Бърза доставка от секс магазин Отпуснисе|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък към всяка поръчка🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане 

  Какво е свършване/оргазъм

  Какво е свършване/ оргазъм

  Какво е свършване/оргазъм

  Едно от най-добрите чувства, които някога ще изпитате, е това да свършвате или да имате оргазъм. Състои се от смесица от емоционални и физически усещания, които водят до спокойствие и удоволствие, което го прави изключително желано усещане за всеки. Има много начини да постигнете това и някои начини може да не работят за други.

  Какво е свършване / оргазъм

  Според дефиницията на Merriam-Webster свършването или оргазъмът е интензивна или пароксизмална възбуда. Това е бързо и приятно освобождаване на нервно-мускулното напрежение в пика на сексуалната възбуда. Това, което се засяга, когато свършите, включва всички мускули в тялото и нервите, които ги свързват.

  При мъжете обикновено се постига оргазъм, който се влияе от органите, хормоните и кръвоносните съдове. Получената мускулна контракция ще доведе до еякулация, която освобождава сперматозоиди или това, което също наричаме свършване. Тестисите са мястото, където спермата се създава всеки ден. Спермата е смес от богати на протеини течности, които по същество защитават сперматозоидите, когато излизат от системата на мъжа, което води до размножаване.

  Ползи от свършване / оргазъм

  Освен усещането и удоволствието, които доставя, свършването е чудесно за вас и по здравословни причини. Изследванията показват, че оргазмите предлагат широк спектър от ефекти, включително:

  Това, което ти вдига настроението

  Всеки път, когато постигнете оргазъм, тялото освобождава хормони като окситоцин, допамин и серотонин в кръвта. Тези хормони са отговорни за това да ви направят по-щастливи, по-малко стресирани и по-приятни. Тези хормони също могат да ви накарат да се почувствате много по-уверени, което води до общо подобряване на цялостното ви настроение.

  Подобряване на съня

  Много от нас имат проблеми със заспиването и оргазмите могат да променят това. Изследванията твърдят, че прогресивното отпускане на тялото след свиване по време на оргазъм води до много по-спокойно състояние на тялото.

  Премахва болката в тялото

  Хормоните окситоцин и ендорфини правят повече от просто цялостно добро подобрение. Те също действат подобно на болкоуспокояващите. Приятните чувства, произтичащи от тях, обикновено притъпяват всяко чувство на болка.

  Като цяло има много страхотни ползи, които идват с редовното преживяване на оргазъм. Това е чудесен начин да разберете себе си и тялото си и да научите повече за това, което работи и не работи за вас. Това е стартова площадка за изграждане на връзка със сексуалното ви здраве.

  Какво е свършване/оргазъм
  Как да свършвате

  Научаването на етапите от това може да помогне да се определи какво може да се подобри или върху какво може да се работи, за да се увеличи удоволствието от изживяването на оргазми. Мислете за това като за бавна прогресия на усещанията, която е създадена, за да направи по-силни завършеци. Познаването на различните роли може да помогне за улесняване на пътя. Някои от тях могат да включват:

  Вълнение

  Първата стъпка е да се намери основа за възбуда. По същество това е мястото, където стимулантът подсказва на мозъка и секса съобщение до органите, което причинява ерекция. Това ще доведе до увеличаване на кръвния поток в ствола, което се увеличава, колкото по-силни са стимулите. Така тялото се подготвя за удоволствието.

  Мускулно напрежение

  По време на този етап тялото вече се подготвя или изгражда усещанията за оргазъм. Вашето мускулно напрежение ще се увеличи, което ще доведе до неволни движения на тялото. В някои случаи се освобождава и предсвършване, което е индикатор за близостта до кулминацията.

  Освобождаване

  При кулминацията тялото ще доведе до еякулация на сперма. По време на този етап мускулите на пениса изпитват контракции и избутване на таза. Тук най-силно ще се усети върхът на усещането за удоволствие. От всички етапи, това е най-краткият, тъй като е само по време на моментното освобождаване.

  Релаксация

  След оргазъм пенисът и ерекцията ще започнат да се връщат в първоначалното си състояние. Ще забележите чувството, че сте отпуснати или сънливи. През този период може да ви е трудно да имате ерекция веднага след това, тъй като това също се нарича фаза на възстановяване.

  Какво е свършване/оргазъм
  Съвети за постигане на оргазъм

  Играйте с части от тялото си

  Стимулирането се случва в различни части на тялото и разбирането на нечии точки на усещане или ерогенни зони определено може да помогне за набиране на инерция. Обикновено това са вътрешната част на бедрата, зърната или долната част на корема. Опитайте да играете около тези места, докато играете със себе си или с партньора си, за да увеличите сексуалното напрежение.

  Не забравяйте задната врата

  Знаете ли, че простатата се нарича още „мъжката G-точка“? Това е така, защото в областта на простатата има много точки на удоволствие, които могат да бъдат стимулирани заедно с органа. Частта на простатата всъщност се простира в ануса. Ако сте отворени към него, можете също да проникнете в ануса, за да масажирате вътрешността на ануса за допълнително удоволствие.

  Движете се

  Опитайте се да експериментирате с възможно най-много пози, независимо дали сте соло или с партньор. Различните ъгли или позиции могат значително да променят позиционирането на вашите чувствени точки, давайки изцяло нов ъгъл на удоволствие. Можете също така да заобикаляте различни движения или дори да крачите бавно или по-бързо. Може да бъде и комбинация от двете. Няма конкретна стъпка към изграждането му, това е активно разпознаване на това, което работи или не в момента.

  Вкусът на сперма

  Някои хора се радват да преглъщат или да усещат вкуса на спермата. Ако се интересувате да разберете какъв е вкусът на спермата, тя е описана като горчива, леко солена. За разграждането му има много течности, които водят до създаването на сперма. Един от тях е ерготионеинът, който е свързан с гъбите и се предполага, че е отговорен за леко сладкия вкус. Някои телесни химикали, които също могат да повлияят на вкуса на спермата, включват аминокиселини, лимонена киселина, цинк, натрий и други ензими. Тъй като съставът е направен предимно от вода, няма силна миризма, която идва с него. Но някои споменават, че са описани като солени или метални.

  Какво влияе на вкуса

  Храна

  Има твърдения, че някои храни могат да променят вкуса на спермата, като сока от ананас, за да направят спермата предполагаемо по-сладка. Въпреки че няма гаранция за такава връзка, твърденията показват, че плодовете с високо съдържание на лимон могат потенциално да подобрят вкуса на спермата. Като алтернатива, яденето на храна като броколи или аспержи може да направи вкуса й по-горчив и да промени външния й вид. Твърде много пушене и бира също могат да доведат до промяна на вкуса на спермата.

  Здравословни условия

  Освен влиянието на диетата, вкусът на спермата може да бъде повлиян и от медицински състояния. Твърди се, че хората с диабет имат по-сладък вкус или аромат. Някои проучвания твърдят, че това може да зависи и от здравословните проблеми на човека, който опитва, тъй като има случаи, когато те могат да повлияят на вкусовите рецептори. По същество има много комбинации, които трябва да се вземат предвид при определянето на конкретен вкус. Няма общ вкус към него, но е повече или по-малко резултат от текущия ви избор на начин на живот.

  Как да имаме здрава сперма

  Поддържането на здравето на спермата е важно, независимо дали за начина на живот или за целите на възпроизводството. Здравето на спермата се основава на комбинацията от следните числа:

  Брой – Това се отнася до количеството или колко сперма се отделя на еякулация. Общият брой е около 15 милиона сперматозоиди на милилитър. По-малък брой може да доведе до по-трудно размножаване за тези, които се опитват.
  Активност – Това се отнася до движението на спермата. Обикновено около 40% или повече от еякулираната сперма се движи, за да се счита за здрава.

  Съвети за поддържане на здравето на спермата

  Поддържайте здравословен начин на живот/тегло

  Яжте здравословна храна, особено направена с много плодове и зеленчуци, която е добра за съдържанието на антиоксиданти.
  Уверете се, че управлявате стреса, тъй като това може да повлияе на сексуалните дейности и функции, които могат да попречат на производството на сперма.

  Заключение
  Какво е свършване/оргазъм

  Научаването на повече за оргазмите не е просто изграждане на удоволствие, но и разбиране за себе си, сексуални предпочитания и цялостно здраве. Могат да се изследват различни комбинации, докато намерите своя ритъм за кулминация. Опитайте се да експериментирате със себе си или с партньора си, за да можете да увеличите максимално сексуалното удоволствие. Всички ние сме стимулирани от различни неща, така че да разберете какво работи за вас е страхотна стъпка към сексуалното общуване в създаването на преживяване в положителна среда.

  Какво е свършване/оргазъм
  Гълтане на Сперма(Opens in a new browser tab)
  Забременяване от поглъщане на сперма(Opens in a new browser tab)

  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos