✅Бърза доставка от секс магазин Отпуснисе|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък батерии🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане 

  Какво е секстинг

  Какво е секстинг

  Какво е секстинг

  За някои хора секстингът може да протече сравнително без инциденти. Съобщенията ви ще бъдат видени само от лицето, което първоначално сте планирали да ги види. Но има и случаи, в които изображение или съобщение, което споделяте и възнамерявате да бъде лично, след това се показва или споделя с други хора.

  Можете да направите толкова много, за да се предпазите от попадане на ваша гола снимка или видеоклип в неподходящи ръце. Освен да не изпращате такива снимки изобщо, няма гаранция, че можете да предотвратите споделянето им с по-широка аудитория, отколкото първоначално сте възнамерявали.

  Какво е секстинг

  Какво представлява секстингът?

  Секстинг означава изпращане на съобщения, снимки и видеоклипове със сексуален характер. Това включва снимки, на които хората са голи или с гениталии, както и съобщения, в които се говори за извършване на сексуални действия.

  Секстингът може да бъде с партньор, приятел или познат/непознат в приложение за запознанства.

  Защо хората го правят?

  За някои хора изпращането или получаването на секстс може да бъде възбуждащо или начин да се почувстват интимни с друг човек.

  Може да смятате, че изпращането на секст ще накара някого да ви хареса повече. Но не забравяйте, че ако някой си заслужава, той ще ви хареса, независимо дали му изпращате секстове, или не.

  Може би и двамата сте възбудени и сте далеч един от друг и затова решавате, че това е единствената възможност, с която разполагате в този момент. Възможно е да използвате приложение за запознанства като Tinder, Grindr или Blendr и човекът, на когото изпращате голи снимки, да е човек, когото никога преди не сте срещали или с когото не сте разговаряли.

  Какво е секстинг

  Справяне с натиска на секстормоза

  Не забравяйте, че не сте длъжни да го правите, ако не искате, и никога не трябва да се чувствате принудени да го правите. Без значение колко много харесвате другия човек или колко голям натиск ви оказва той. Ако те уважават, ще те разберат напълно, а ако не те разбират, това е още по-голяма причина да не споделяш с тях.

  Ако сте в ситуация, която ви кара да се чувствате неудобно, и другият човек продължава да ви иска секст, не се страхувайте да го блокирате.

  Какво да обмислите, преди да изпратите секстинг на някого

  Ако партньорът ви или някой от събеседниците ви е предложил да започнете да изпращате секс съобщения или ако искате да го направите сами, отделете малко време да помислите, преди да го направите.

  Ето няколко въпроса, които да си зададете:

  • Чувствате ли се уверени и сигурни при изпращането на секстинг?
  • Как бихте се почувствали, ако в социалните мрежи се появи ваша гола снимка?
  • Имате ли доверие на лицето, на което изпращате секстинга?
  • Дали този човек ще се чувства комфортно, когато получи секст?

  Ето и някои други неща, които трябва да обмислите, преди да решите да започнете да изпращате секстинг на някого:

  • Изображенията могат да се запазват и да се правят скрийншоти, дори ако са предназначени да изчезнат, като в Snapchat
  • Дори и да имате доверие на лицето сега, ако в бъдеще се разминете или скъсате по някаква причина, вашият образ може да се появи онлайн
  • Видеоразговорите и сесиите в Skype могат да бъдат записани без ваше знание
  • Някои хора са били изнудвани, като са използвали своите голи снимки или секстове, което означава заплаха, че ще изпратят снимките ви на приятелите и семейството ви или ще ги публикуват онлайн, ако не направите това, което ви кажат.Какво е секстинг
  Какво трябва да направите, ако ви изпратят голо тяло, което се разпространява вирусно?

  Ако ви бъде изпратена снимка или видеоклип на лице под 18 години, които се разпространяват в социалните мрежи или онлайн, незабавно изтрийте изображението от устройството си и никога не го споделяйте с друг човек. Съобщете за лицето, което ви го е изпратило, на платформата на социалната медия.

  Помислете как се чувства човекът, чието изображение е споделено, като знае, че негова интимна снимка или видеоклип са били видени от толкова много хора. Ако познавате лицето на снимката, помислете дали да не се свържете с него.

  Как да се предпазите от секстинг

  Ако сте решили, че искате да започнете да изпращате секстинг, ето какво можете да направите, за да се предпазите, но не забравяйте – с изображенията, които споделяте онлайн, може да се случи всичко, дори ако имате доверие на човека, на когото ги изпращате.

  Споделяйте само с хора, на които имате доверие

  Не изпращайте на хора, които не познавате толкова добре или никога не сте срещали в реалния живот. Няма гаранции, че те ще го запазят за себе си. Не забравяйте, че дори хората, на които се доверяваме най-много, понякога могат да предадат това доверие. Помислете какво би могло да се случи, ако се скарате или скъсате.

  Какво е секстинг

  Избягвайте да показвате лицето си

  Опитайте се да избягвате да показвате лицето си на всички снимки или видеоклипове, които споделяте. Ако провеждате видеоразговор или сесия в Skype, преместете камерата надолу, така че лицето ви да не се вижда. Ако нещо се случи с тези изображения в бъдеще, най-добре е лицето ви да не се вижда, за да не може да бъде идентифицирано.

  Използвайте защитено приложение за изпращане на съобщения

  Ако системата за съобщения бъде хакната, има риск хакерът да получи достъп до вашите изображения и след това да ги сподели онлайн или да се опита да ви изнудва. За да избегнете това, използвайте сигурно приложение за криптирани съобщения. WhatsApp използва криптиране от край до край, което го прави сигурно, но има и други приложения, като Threema.

  Договорете се за някои основни правила

  Поговорете с лицето, с което планирате да си пишете секст. Попитайте дали можете да се споразумеете за някои основни правила. Обсъдете как ще изпращате изображенията, къде ще бъдат съхранявани и какво ще се случва с тях. Най-добрата уговорка вероятно е да се споразумеете, че и двамата ще изтриете изображенията или текстовете, след като сте ги прегледали.

  Избягвайте да споделяте лична информация

  Най-добре е да изпращате секс съобщения само на хора, които познавате и на които имате доверие. Ако изпращате секстинг на човек, когото не познавате добре, избягвайте да споделяте с него твърде много лична информация. Ако те ви карат да се чувствате неудобно, блокирайте ги и ги докладвайте на платформата, ако са направили нещо, с което нарушават нейните насоки.

  Съгласете се да изтриете изображенията, ако се разделите

  Ако сте скъсали с някого и и двамата имате изображения, видеоклипове или текстове на другия човек на устройствата си, уговорете време за среща и изтрийте тези изображения от устройствата си. Даването на възможност на всеки от вас да провери папките на другия човек, за да се увери, че те са изчезнали, може да даде известна увереност.

  Какво да правите, ако голите ви снимки попаднат в интернет

  Ако някое ваше изображение попадне в интернет, това може да е много неприятно. Знайте, че не сте сами в тази ситуация и че нещата ще се оправят. Ето кои са стъпките, които можете да предприемете:

  Поговорете с някого

  Въпреки че това може да е разстройващ момент, опитайте се да не изпадате в паника. Разкажете на някого, на когото имате доверие. Може да се чувствате неудобно, но разговорът с родител, приятел или възрастен, на когото имате доверие, ще ви помогне. Те могат да ви окажат подкрепа и да ви дадат съвет. Ако в колежа или училището се разпространява ваше изображение, съобщете за това на отговорното лице, което ще може да ви помогне.

  Свалете етикета си

  Ако сте маркирани в някое изображение, махнете себе си от него и след това докладвайте за изображението на платформата за социални медии, за да бъде свалено. Можете също така да се свържете с Google, за да премахне изображенията от резултатите от търсенето. Ако желаете, можете да деактивирате профилите си в социалните медии, докато ситуацията не отшуми. Възможно е също така просто да спрете профила за определен период от време, ако не искате да го изтриете окончателно.

  Предприемане на правни действия

  Свържете се с правен специалист, за да ангажирате неговата помощ за премахването му и да изискате от лицето, което го е споделило. Също да предаде всички притежавани от него копия. Съгласно Закона за защита на личните данни и Закона за авторското право имате законното право да поискате тези изображения да бъдат премахнати от интернет.

  Как да се справите с емоциите си

  Това е много стресиращ момент, затова е важно да се погрижите за себе си. Опитайте се да не бъдете прекалено строги към себе си. Всеки прави грешки и не сте първият човек, който е преживял нещо подобно. Oбърнете се към приятелите и семейството си, за да поискате тяхната подкрепа.

  Гълтане на Сперма(Opens in a new browser tab)

  Facebook
  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos

  Тагове:
  Дял