✅Бърза доставка от секс магазин Отпуснисе|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък към всяка поръчка🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане 

  Как да увеличим секса във връзката

  Как да увеличим секса във връзката

  Как да увеличим секса във връзката

  Какво причинява липсата на физическа интимност в една връзка?

  Между учебните занятия, крайните срокове за работа и безкрайната купчина пране, интимността на двойката често остава на заден план.
  Стресът, изтощението и проблемите с комуникацията също могат да попречат на романтиката (със или без деца). Но физическата интимност не е само любовна игра и съвпадащи сексуални желания – емоционалното и физическото благополучие играе огромна роля.
  Има много видове интимност, но откритата, честна комуникация е основата за всички тях. Това е, което поддържа здравословните граници непокътнати, насърчава емоционалната близост и насърчава сигурността. И когато комуникацията се прекъсне, най-добре вярвайте, че ще последват надигащи се вълни от негодувание, безпокойство, гняв и несигурност.

  Защо не искам да съм интимен с партньора си?

  Понякога може да откриете, че се съмнявате в чувствата си към партньора си, тъй като желанието ви започва да намалява. Няма нищо срамно, това е естествен отговор, когато страстта избледнее. Първите етапи от една връзка често са най-вълнуващите и напрегнати и е лесно да се мисли (да се надява), че ще остане така завинаги. Или че редовният секс е това, което представлява здрава, щастлива връзка, изградена да продължи.
  Има много повече фактори за процъфтяващата връзка от съвместимото либидо. Но ако активно приветствате безполова връзка, под повърхността може да има нещо повече.
  Хормонален дисбаланс, минали травми и неразрешени емоционални проблеми може да са налице. Така че ще го кажем отново: няма срам в това.

  Други причини, поради които може да се борите с интимността, са:

  Хроничен стрес
  Депресия или тревожност
  Проблеми в отношенията
  Контрол на раждаемостта
  Лош образ на тялото
  Ниско самочувствие
  Лекарства
  Антидепресанти
  Менопауза
  Проблеми със сексуалното здраве като вагинална сухота

  Какво да правите, когато партньорът ви вече не иска да сте интимни?

  Това може да бъде трудно за справяне, но комуникацията отново е магическият ключ. Подобно на вас, може да има цял безброй физически и емоционални причини, поради които вашият партньор се е отдръпнал. И въпреки че е лесно да го приемете лично или да обвините себе си, често това е отражение на нечии вътрешни борби. Така че, намерете уютно местенце и си поговорете с партньора си. Изразявайте чувствата си с уважение и слушайте активно какво имат да кажат – без осъждане. Разбирането на тяхната гледна точка и създаването на пространство за нея е от решаващо значение за възстановяването на тази връзка.

  Не забравяйте, че вие сте екип. И работите най-добре, когато сте изправени пред препятствие обединени.

  Рядко нещата са толкова черни и бели, когато става дума за сексуален апетит. Така че няма нужда да избягвате да търсите помощ или да водите открит разговор с партньора си относно вашите притеснения.

  Как да разбера дали се боря с интимността?

  Борбата с интимността не е необичайна и осъзнаването й е първата стъпка към израстване в посока, която смятате за правилна за вас. Колебанието да влезете във физически контакт или да се чувствате неудобно по време на интимни моменти са най-очевидните признаци. Но чувството на безпокойство относно сближаването с партньора ви не е единствената мярка за интимност.

  Страхът от интимност може да изглежда и така:

  Перфекционизъм: Връзката между перфекционизма и близостта отдавна е изследвана. Хората, които се борят с интимността, често имат ниско самочувствие и смятат, че трябва да са идеални, за да заслужат любов или привързаност.
  Да сте заети: Запълването на цялото ви време с работа или постоянното натъпкване на дейности в графика ви може да е знак за избягване. Трудно е да се свържете, когато не сте физически там.
  Не желаете да споделяте: Всеки има право на своя личен свят, но постоянното запазване на мислите и чувствата ви за себе си (особено когато са от значение) може да сигнализира за страх от интимност.
  Трудно изразяване на нужди: Може да се притеснявате, че сте бреме или се чувствате незаслужаващи подкрепа. Но неизразяването на това, от което се нуждаем, често води до негодувание и липса на доверие във връзката.
  Лоша комуникация: Ако откриете, че натрупвате повече емоции, отколкото освобождавате или затваряте, когато изплуват важни проблеми във връзката, може да имате проблеми с интимността.

  Има много за размисъл, но това е най-сигурният начин да се справите с борбите си с интимността. Ако някое от тях резонира с вас, просто знайте, че това не е път, който трябва да извървите сами. Терапията е отличен инструмент, който ви помага да постигнете напредък към безопасна и сигурна връзка с вашия партньор. Може да отнеме известно време – бавно и стабилно работи най-добре – но ще стигнете до там.

  Как изглежда липсата на интимност?

  Представете си това – изминаха дни или дори седмици, откакто за последно споделихте страстна целувка с партньора си. Не, бързите целувки не се броят. Нежните жестове са намалели и вие се чувствате по-неловки при всеки намек за интимност.

  Звучи ли ви познато?
  Липсата на интимност може да се прояви по много начини, но основният е чувството за изолация и откъснатост в компанията на другия. Може дори да започнете да се чувствате по-неразбрани и понякога малко осъдени, сякаш вече не говорите същия език. Тъй като комуникацията започва да страда и телесният контакт намалява, нормално е самочувствието ви да понесе удар. Може да започнете да се чувствате по-неуверени в дрехите, които носите, или да започнете да се съмнявате във външния си вид. И не е необичайно да се чувствате по-стресирани, празни и невидими. Всичко това се случва бавно с течение на времето, така че може да бъде трудно да се забележи рано. И макар да е болезнено, когато се случи, това не означава, че връзката е приключила – просто има работа за вършене.

  Как да увеличим физическата интимност в една връзка?
  Как да увеличим секса във връзката

  Изисква усилия и от двамата партньори. За тангото е необходимо също… Но също така интимността – във всичките й форми – е свързана с взаимна връзка. Става въпрос за това да се срещнете там, където сте със същите намерения и енергия.  И за да направите това, трябва да поговорите за това и да решите дали повече физическа близост е това, което и двамата желаете в момента. Гарантирането, че сте на една и съща страница, преди да преминете към следващото ниво, не означава само съгласие, а и да се уверите, че това е приоритет, който и двамата можете и ще искате да преследвате и поддържате. Може би има някакво лечение, което все още трябва да се направи по отношение на стиловете на привързаност или вашето физическо здраве трябва да се грижи за него. Но това общуване може да гарантира, че дори ако физическата ви интимност трябва да спре малко по-дълго, другите видове интимност остават силни.

  Ако и когато сте готови, ето пет начина да върнете сексуалната интимност във връзката си:
  Как да увеличим секса във връзката
  1. Дайте приоритет на качественото време заедно

  Прекарването на качествено време с партньора ви може лесно да бъде пренебрегнато, когато се изкачвате по стълбите на кариерата, преследвате деца и наваксвате… всичко. Полагайте съзнателни усилия редовно да отделяте специално време един за друг, без да ви разсейват – не са разрешени разговори в магазина. Неща, които приканват към физическа близост, като разходка сред природата, кино. Избирането на дейности, които инстинктивно насърчават емоционалната връзка и споделените преживявания, може да помогне за възобновяване на искрата (без натиска за изпълнение).

  2. Изследвайте взаимно езиците на любовта

  Всички имаме различни (валидни) начини да се чувстваме обичани и оценени. Разбирането на езика на любовта на вашия партньор и изразяването на вашата привързаност по начини, които резонират с него, може да направи чудеса за физическа интимност. Това може да са думи на утвърждение, актове на услуга, подаръци, качествено време или, да, физическо докосване. Показването на любов на техния предпочитан език може да засили емоционалната връзка и да ги накара да се почувстват забелязани. Но направете място и за вашия любовен език.

  3. Станете физически извън спалнята

  Физическата интимност не е само това, което се случва зад затворени врати и между чаршафите. Започва с малки жестове на физическо докосване през целия ден. Държане за ръце, прегръдки и целувки, нежно разтриване на гърба, докосване на кръста – тези актове на физическа привързаност могат да изградят емоционална интимност и да създадат по-силна връзка между вас и вашия партньор.

  4. Бъдете приключенски настроени и експериментирайте

  С развитието на взаимоотношенията могат да се променят и нашите предпочитания и желания. Тъй като комуникацията вече е отворена, може да е подходящ момент да изследвате взаимно фантазиите си и да преосмислите какво носи удоволствие и удовлетворение. И не се страхувайте да бъдете авантюристи и да експериментирате с нови неща извън спалнята. Опитването на нови изживявания заедно може да внесе вълнение и свежест във вашата физическа близост, правейки я по-пълноценна и приятна. Изследвания дори показват, че повишаването на адреналина по време на дейност увеличава привличането между партньорите.

  5. Предпочитайте любовната игра

  Разбира се, мина известно време, но има какво да се каже, за да позволим на напрежението да се натрупа. Проучванията показват, че очакването на награда често може да увеличи усещането за удоволствие в мозъка. И не става въпрос само за засилване на кулминацията. Прелюдната игра ви позволява да задавате настроението и темпото, като ви дава време да се свържете отново с телата на другия. И как ще изглежда това зависи изцяло от вас като двойка. Може би обичате повече еротични масажи, отколкото секс играчки, или се наслаждавате на прилива на закачки и игривост. Само помнете, любовната игра не трябва да се ограничава до спалнята – флиртът и закачките се броят!

  Как да увеличим секса във връзката
  Комуникацията е в основата на всяка силна връзка.

  И когато става въпрос за увеличаване на физическата интимност, това не е изключение. Едно от най-добрите физически интимни неща, които можете да направите, е да създадете безопасно и неосъждащо пространство, за да говорите открито за вашите желания, страхове и нужди. Не забравяйте, че това е постепенен процес, който изисква търпение, усилия и взаимно разбиране.

  Бъдете мили към себе си и партньора си по пътя и празнувайте всяка стъпка, която предприемате към по-дълбока и по-интимна връзка.

  Имате това – заедно.

  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos

  https://otpusnise.com/nqkolko-istini-za-neveroqten-seks/