✅Бърза доставка от секс магазин Отпуснисе|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък към всяка поръчка🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане 

  Как да увеличим чувствителността на пениса

  Как да увеличим чувствителността на пениса
  Как да увеличим чувствителността на пениса | Защо е важна чувствителността на пениса? | Какво причинява намалена чувствителност на пениса? | Изводи

  Знаейки как да увеличите чувствителността на пениса, може да помогне за по-добра сексуална функция. По-малката чувствителност на пениса може да се дължи на много причини, като стареене или прекаляване с алкохол.

  Изследванията показват, че мъжете с еректилна дисфункция са склонни да имат по-ниска чувствителност на пениса. Повишаването на чувствителността на пениса може да е решение за постигане на по-силна ерекция.

  Всички тела са уникални, така че всеки трябва да намери най-подходящото за него решение. За щастие има редица възможности, които да разгледате.

  Промени в начина на живот

  По-добрият избор на начин на живот е един от най-лесните начини за подобряване на чувствителността на пениса.

  • Независимо дали става дума за работа или за почивка, редовното седене за дълги периоди може да доведе до намаляване на чувствителността на пениса. Помислете за инвестиране в стоящо бюро.
  • Упражненията за тазовото дъно, клековете и тазовите извивки помагат за подобряване на притока на кръв към пениса, което може да помогне за подобряване на чувствителността.
  • Това, с което се хранят мъжете, може да повлияе на количеството кръв, което достига до пениса. Авокадото, чесънът и черният шоколад могат да помогнат за увеличаване на притока на кръв.
  • Преустановете вредните навици, като прекомерното пиене на алкохол и пушенето, тъй като те също могат да намалят притока на кръв и в резултат на това да намалят чувствителността на пениса.Как да увеличим чувствителността на пениса
  Увеличаване на нивата на тестостерон

  Мъжете произвеждат хормона тестостерон (Т), който е отговорен за функцията на либидото и здравето на цялото тяло. Изтръпването на половите органи може да бъде предупредителен знак за нисък тестостерон.

  Ако изпитвате намалена чувствителност на пениса, поговорете с лекар. Лекарят може да поиска кръвни тестове, за да провери за нисък Т, и да предпише тестостеронова заместителна терапия (ТЗТ), ако е необходимо. Имайте предвид, че ТЗТ може да предизвика странични ефекти, като например:

  • Нарушен сън
  • Акне
  • Подуване на гърдите
  • Повишена вероятност от сърдечносъдови проблеми
  • Повишена вероятност от образуване на кръвни съсиреци
  Помислете за алтернативно лечение

  Билките и добавките могат да помогнат за увеличаване на чувствителността на пениса с по-малко потенциални странични ефекти. Изследванията са установили, че азотният оксид може да подобри притока на кръв в пениса и по този начин потенциално да подобри чувствителността на пениса.

  Променете начина, по който си доставяте удоволствие

  Синдромът на смъртоносния захват или мастурбацията със смъртоносен захват е ненаучна сексуална дисфункция, свързана със забавената еякулация.

  Това означава, че когато мъжът мастурбира, използвайки една специфична техника или твърде стегнат захват, това може да доведе до десенсибилизация на пениса. Това може да затрудни усещането за удоволствие без това ясно изразено движение или количество натиск.

  Избягвайте да мастурбирате в продължение на една седмица и помислете за използване на играчки, които да помогнат за пренастройване на нервите на пениса, за да не се нуждаят от здраво захващане за постигане на кулминация.

  Променете начина, по който доставяте удоволствие на другите

  Промяната на секс позите може да помогне за увеличаване на стимулацията на пениса. Някои позиции предлагат по-тясно пространство, за да създадат по-добро триене за мъжете, като например да ги накарате да легнат по корем със затворени крака.

  Когато използвате презервативи, намерете подходящата текстура за вашето ниво на усещане на пениса. Добавете няколко капки допълнителен лубрикант, за да увеличите удоволствието.

  Как да увеличим чувствителността на пениса

  Защо е важна чувствителността на пениса?

  Недостатъчната чувствителност може да направи мъжа по-малко склонен към сексуална активност. При мъжете редовната еякулация намалява вероятността от рак на простатата.

  Здравословният и безопасен секс е от полза за здравето на сърцето, кръвното налягане, психичното здраве и имунната система.

  Симптоми на намалена чувствителност на пениса

  Опитът на всеки мъж с намалена чувствителност на пениса е различен по тежест. Но някои от най-често срещаните симптоми включват:

  • Усещане за иглички и щипки
  • Студенина в пениса
  • Еректилна дисфункция
  • Пенисът е по-малко чувствителен на допир
  Какви са причините за намалената чувствителност на пениса?

  Една от най-големите причини за намаляване на чувствителността на пениса е износването на пениса. Но това не е единствената причина.

  Травма на пениса

  Травмата на пениса може да увреди кръвоносните съдове и нервите, което може да доведе до намалена чувствителност на пениса. Много колоездачи съобщават за различни нива на понижаване на чувствителността по време на кариерата си.

  Други физически травми, като автомобилни катастрофи и операции, също могат да доведат до намаляване на чувствителността на пениса.

  Възраст

  Много мъже над 50-годишна възраст изпитват сексуална дисфункция, която затруднява или прави невъзможно поддържането на ерекция или кулминацията по време на полов акт.

  Голяма част от случаите се дължат на намаляване на чувствителността на пениса, предизвикано от процеса на стареене.

  Медицински състояния

  Ако забележите промяна в чувствителността на пениса си, свържете се с Вашия лекар или уролог. Това може да е признак на скрит медицински проблем, засягащ нервите в областта на гениталиите.

  • Лупус
  • Диабет
  • Множествена склероза
  • Съдово заболяване
  • Рак на простатата
  Странични ефекти на лекарствата

  Мъжете, които приемат антидепресанти, могат да изпитат намаляване на чувствителността на пениса.

  Антипсихотиците също могат да повлияят на желанието и представянето. Не спирайте приема на необходимите лекарства, без да се консултирате с предписващия лекар.

  Наркотиците за развлечение могат да повлияят негативно на притока на кръв към пениса, което евентуално може да намали чувствителността на пениса.

  Стрес и депресия

  Стресът може да нанесе поражения на организма. Това включва и сексуалното ни здраве.

  Като предизвиква кортизол, организмът може да намали производството на тестостерон, което се отразява негативно на чувствителността на пениса. Когнитивно-поведенческата терапия (КПТ) може да помогне на мъжете да се справят по-добре със стреса и тревожността, като помогне на организма да има здравословно производство на тестостерон.

  Прекалено много алкохол

  Прекомерната консумация на алкохол може да намали притока на кръв и усещането в пениса, тъй като действа като депресант. Ако планирате да правите секс, ограничете алкохолните напитки, за да избегнете намаляване на чувствителността на пениса.

  Нисък тестостерон

  Ниският тестостерон или ниският Т може да доведе до понижено либидо и чувствителност на пениса, както и до промяна в настроението, ниска енергия и липса на реакция на пениса.

  Лекарят може да направи кръвен тест, за да провери нивата на тестостерона, и след това да създаде план за действие за справяне с повишаването на чувствителността на пениса.

      Изводи

  Намалената чувствителност на пениса е споделена борба сред мъжете. А някои често срещани лечения могат да повишат притока на кръв и усещането, които нямат безумни странични ефекти.

  Промяната на навиците за мастурбация, по-доброто хранене и раздвижването са прости решения за повишаване на чувствителността на пениса.

  Успешното лечение на състоянията, които причиняват намалена чувствителност, също може да помогне. Освен това има естествени добавки, които съдържат повишаващ ерекцията цинк.

  Ако лечението без рецепта и холистичното лечение не дават резултат за увеличаване на чувствителността на пениса, консултирайте се с вашия лекар или уролог.

  В някои случаи мъжете се борят с това, че са прекалено чувствителни.

  Какво представлява еректилната дисфункция(Opens in a new browser tab)

  Facebook
  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos