✅Бърза доставка от секс магазин Отпусни се|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък към всяка поръчка🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане

  Как да правим тантрически секс

  секс шоп, Как да правим тантрически секс

  Как да правим тантрически секс

  Може да дойде момент в живота ви, когато просто искате да забавите всичко, да дишате и да оцените всички малки неща. Ако това сте вие и сте уморени от същата стара рутина „изпомпване и изхвърляне“ в спалнята, тогава тантрическият секс може да бъде това, което търсите.

  Може да сте чули за него и да се чудите „как да правите тантрически секс?“ Какво е това и има ли нещо, от което се нуждаете, за да започнете? В тази статия ще ви покажем как се прави и важните неща, които трябва да знаете.

  Какво е тантрически секс?

  Първо, нека изчистим всички предубеждения относно тантрическия секс. Ако думите „тантрически секс“ означават някакви странни, псевдосексуални глупости, които включват хипноза и какво ли още не за вас, тогава е най-добре да го изхвърлите от главата си. Освен това тантрическият секс не е неистов секс – точно обратното.

  Ако някога сте опитвали медитация и имате опит да навлезете в зона на съзнание, значи сте на прав път. Тантрическият секс всъщност е обратното на бързата работа – вие и вашият партньор няма да трябва да бързате към финалната линия, т.е. оргазъм и да продължите деня си. Няма ограничение във времето или ограничения за това какво представлява тантрическият секс и ако имате достатъчно свободно време, вероятно можете да го правите часове наред.

  Тантрическият секс се определя като „съзнателно правене на любов“, където физическият аспект е само една част от уравнението. Вместо да се фокусира върху оргазма и еякулацията, целта на тантрическия секс е да се насладите един на друг по интимен начин и да изследвате чувствените аспекти на секса. По пътя можете да вплетете няколко неща, за да промените обстановката, включително секс играчки, позиции и да го правите на тантрически секс стол.

  Как бързо да научите тантрически секс

  Доста иронично е да искате да научите за един бавен и интимен процес възможно най-бързо, но кой може да ви обвини в това забързано общество? Въпреки това има няколко начина, по които можете да прибързате през процеса и да научите повече за тантрическия секс.

  Първият начин е да присъствате на сесия лице в лице с професионалист. Можете да си запазите среща с терапевт по тантрически секс и да научите лично за внимателното изследване на чувственото себе си. Няколко сесии трябва да са всичко, което е необходимо, за да дадете на вас и партньора ви увереността, от която и двамата се нуждаете, за да опитате. Посещението на тантрическа секс терапия може да бъде един от най-добрите начини да научите за тантрическия секс, ако имате бюджет за това.

  Можете също така да разгледате книжарници и уебсайтове за електронни книги и да закупите най-добрите книги за тантрически секс. Разберете кои си струват да купите въз основа на отзивите на клиентите.

  Как да правим тантрически секс 101

  Преди дори да опитате тантрически секс, трябва да знаете няколко неща и да се подготвите за тях. Създаване на добро време, създаване на безопасна и удобна среда, медитация и дихателни техники и включване на секс играчки са само някои от по-съществените елементи, които трябва да отбележите от списъка.

  Кога е най-доброто време за тантрически секс?

  Едно важно нещо, което трябва да се отбележи, е, че тантрическият секс не трябва да се прибързва или да се поставя между работата и ежедневните задачи. Ще искате да правите тантрически секс, когато имате поне час за себе си и партньора си. Колкото по-дълго можете да се свържете помежду си, толкова по-добри са изходът и резултатът.

  Всъщност и двамата трябва да сте в състояние, в което не гледате постоянно часа. Дълъг уикенд, ваканция или няколко почивни дни са само някои примери за идеалното време за тантрически секс.

  Как да правим тантрически секс

  Създайте безопасна и супер удобна среда

  Уверете се, че и двамата имате всички неща, от които се нуждаете, лесно достъпни. По-малко прекъсвания означават по-голяма общност и състояние на постоянен сексуален поток. Обстановката за тантрически секс може да бъде толкова проста или пищна, колкото искате, но като цяло трябва да е удобна и да насърчава отпуснато състояние.

  Зоната може да бъде вашето легло или малко място във всяка стая, в която бихте искали да правите тантрически секс. Добавете няколко възглавници, запалете няколко ароматизирани свещи или пуснете музика, която е подходяща за настроението. Ако планирате да добавите масажно масло, секс играчка или тантрически секс стол, дръжте ги наблизо.

  Освен това стаята или пространството трябва да са удобни по отношение на температурата, така че да останете в зоната дори когато нещата стават горещи и тежки. Вслушайте се в предложенията на партньора си как да направите пространството по-удобно и за двама ви.

  Влезте в тантрическото състояние

  Сега стигаме до същността на тантрическата сексуална медитация и техниките за правилно дишане. Препоръчително е да влезете в състояние на съзнание дори преди да започнете да се докосвате. Освен това можете да правите съзнателни упражнения, при които едновременно изчиствате ума си от тревогите и си позволявате да се съсредоточите върху настоящето.

  Дишането е отличен начин да започнете нещата. При дълбоко дишане вдишвате дълго и дълбоко с помощта на диафрагмата, задържате я за няколко секунди и след това я изпускате със сила и през устата. Някъде между 4-5 секунди вдишване и издишване трябва да са достатъчни. След това, докато правите това, съзнателно отпуснете раменете и всяка част от тялото, която чувства напрежение.

  „Огненият дъх“ е друга дихателна техника за активиране на осъзнато състояние. Тук променяте темпото и правите 2-3 дълбоки вдишвания с носа си в секунда. Насочете вниманието си към стомаха и неговото движение. След 15-20 секунди се върнете към нормалното дишане и го задръжте така за същото време. След това направете отново „дъха на огън“ и ще почувствате прилив на енергия.

  И накрая, можете да опитате техника за неравномерно дишане, която освежава ума и ви дава нещо, върху което да се съсредоточите. Вдишайте с носа си за около 4 секунди, след което го задръжте за 7 секунди. Издишайте и оставете състоянието да остане за около 8 секунди за пълен цикъл. Направете това около 3-5 пъти, като същевременно осъзнавате дъха си и броите.

  Тантрическа любовна игра и докосване

  След като се почувствате комфортно и се отпуснете, е време за полов акт. Досега ще сте влезли в настоящо състояние и сте напълно съзнателни за нещата, които правите. Не забравяйте да контролирате дишането си и да се центрирате от време на време.

  Прелюдната игра може да включва използването на всичките пет сетива, за да се свържете с партньора си. Докоснете, вкусете, помиришете, погледнете и чуйте и ще започнете да виждате партньора си в нова светлина. Различните усещания могат да възбудят и дразнят, но не забравяйте да останете на земята и да осъзнавате движението и дейността. Основен пример е да държите ръката си върху сърцето на партньора си, докато диша, докато прави същото. Контактът с очите е необходим, особено ако сте един срещу друг.

  Вземете малко масажно масло или безопасен за кожата лубрикант и експериментирайте с усещането. Позволете си да се отпуснете до състояние на съзнание, когато нещата започнат да стават бурни – помнете, колкото по-дълго продължава, толкова по-добре.

  Тантрическият секс не трябва да е сериозен – можете да включите елементи, за да направите нещата по-интересни или разнообразни. Тантрически секс карти и играчки, които зареждат с енергия, са само няколко примера. Маслото, което използвате, трябва да има релаксиращи свойства, така че и двамата да не се налага да се опитвате толкова много, за да се върнете в състояние на съзнание. Ако искате още идеи как да правите тантрически секс, препоръчваме ви да гледате видеоклипове за тантрически секс с йога и да четете книги за тантрически секс.

  Идва и си отива, издига се и пада

  Целта на тантрическия секс е забавяне на оргазма и бавна и дълга любовна игра. Когато някой от вас почувства състояние на оргазъм, изключете за кратко докосването и оставете нещата да се успокоят. Заключете очи или дишайте един друг, докато чакате. В противен случай правете бавни ласки и се фокусирайте върху други неща, като кожата, косата или устните им.

  4 тантрически секс пози, които можете да опитате

  Лъжица

  Лъжицата, известно още като „поза на тигър“ в тантрически термини, е идеалната поза за секс за тези, които искат да правят бавен секс. Това включва даващият да прегърне приемащия отзад и да проникне или във вагината, или в ануса. Непосредствената близост един до друг и скоростта, с която протича сексът (трудно е да се направи бърз и яростен подход) го правят задължителен опит за начинаещите в тантрическия секс.

  Със секс играчки

  Секс играчките определено могат да подправят тантрическата игра. Освен енергийни или кристални играчки, можете да добавите тантрически секс стол, да играете игра с тантрически секс карти или да опитате различни позиции, докато намерите тази, която харесвате. Същото правило важи и за играта със секс играчки – разберете как работи, добавете обилно количество лубрикант и се насладете на изживяването.

  Прочутият лотос

  Лотосът е може би най-популярната тантрическа сексуална поза. Може да звучи сложно, но след като свалите позициите, всичко ще има смисъл. Даващият заема седнало положение с кръстосани крака, в което получаващият сяда с лице към него или нея. Отново, непосредствената близост позволява интимни прегръдки и взиране в очите един на друг. Проникването се извършва чрез бавно люлеещо движение, като внимавате да не се развълнувате твърде много от оргазъм.

  Езда на каубойка

  Да, каубойката може да бъде включена в тантрическия секс и да предложи отлични ползи и за двамата участници. Даващият ляга на мека повърхност и се настанява удобно, докато приемащият заема седнало положение и „язди“ пениса. Ръцете могат да се използват за допълнително галене на кожата и други ерогенни зони. Стимулацията на клитора е на максимум, така че намалете и слезте, ако стане твърде интензивна.

  Как да правим тантрически секс
  Колко време отнема тантрическият секс?

  Това зависи изцяло от вас и вашия партньор, но обичайният диапазон е някъде между час или два до четири или пет часа. Идеята тук е да се откажете от времето и натиска и просто да се насладите сексуално, духовно и интимно.

  Какви са ползите от тантрическия секс?

  Тантрическият секс е идеален за тези, които искат да забавят нещата и да достигнат по-дълбоко ниво с партньорите си. Облекчава стреса и напрежението поради освобождаването на окситоцин по време на активност. Най-общо казано, това е добре за вашето здраве и вашите взаимоотношения.

  Тантрическият секс Кама Сутра ли е?

  Въпреки че има допирателна връзка между тантрическия секс и Кама Сутра, технически те не са еднакви. Разбира се, можете да получите идеи за тантрически сексуални пози в книгата, но това е всичко.

  Как да се подготвя за тантрически секс?

  Следвайте нашето ръководство по-горе за препоръчани дихателни техники и как да забавите. Създайте благоприятна среда, в която и двамата можете да бъдете отворени и уязвими един към друг. Запалете няколко свещи, включете ароматерапията и се запасете с чувствени масла, за да завършите атмосферата.

  Мога ли да използвам всяка секс играчка в тантрическия секс?

  Да, може, стига да се вписва в темата.

  Бъдете майстор на бавния и чувствен тантрически секс

  Тантрическият секс може да бъде освежаваща промяна на бързото темпо, в което участват повечето двойки. Това е като много необходима ваканция, но в уюта на собствената ви спалня. Не забравяйте, че целта е да вървите бавно и да отделите време, за да се насладите на телата си, както и на цялото си същество.

  Когато сънувате, че правите секс(Opens in a new browser tab)
  След като спрем да правим секс(Opens in a new browser tab)

  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos