✅Бърза доставка от секс магазин Отпуснисе|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък батерии🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане 

  Как да откриете своята G точка

  Как да откриете своята G точка

  Как да откриете своята G точка

  Къде се намира G точката?

  Ако разгледате горната схема, ще видите, че тя се намира на около 2-3 инча (5-7,5 см) във вътрешността на вагината на предната стена (страната на вагината, която е най-близо до корема).

  Когато докоснете G-точката си, тя ще се усеща малко по-различно от останалата част на вагината. То трябва да се усеща като горната част на небцето в устата ви, но по-меко. Тоест трябва да се усеща леко вдлъбнато, но много меко на допир.

  За да откриете точката G с пръсти, просто плъзнете дланта си надолу по корема, като докосвате корема, чак до вагината. След това влезте във вагината си с 1 или 2 пръста и свийте тези пръсти назад, след като са на 2-3 сантиметра дълбочина във вас. Сега трябва да можете да усетите G-точката си по върховете на пръстите си. Тази схема по-долу би трябвало да ви помогне:

  Как да откриете своята G точка

  Все още не знам как да намеря моята G точка….Помогнете ми!

  Местоположението на точката G е еднакво за всички жени… но някои жени изпитват сериозни затруднения да разберат как да намерят точката G. Те дори могат да се чувстват така, сякаш са родени без него!

  Защо не можете да намерите G-точката си. Подсказка: не е по ваша вина

  Причината много жени да смятат, че не могат да намерят G-точката си, е, че за да я намерите, трябва да сте възбудени. Ако не сте напълно възбудени, ще ви е трудно да откриете G-точката си или да получите някакво удоволствие от нея. Например, ако се случи вашият гинеколог да натисне или да масажира областта на G-точката ви по време на преглед, няма да усетите много, защото няма да сте възбудена. Но ако сте възбудени и партньорът ви докосне G-точката ви, тогава ще почувствате невероятно удоволствие.

  Но защо?

  Защо трябва да сте възбудени – Точно над G-точката има област, наречена уретрална гъба. Уретралната гъба съдържа жлеза, наречена жлеза на Скене, която се увеличава и пълни с течност, когато се възбудите. Тъй като жлезата на Скене набъбва и се разширява все повече и повече, тя кара G-точката да стане чувствителна и да изпъкне, ставайки по-видима във вагината ви.

  По-долу е обозначена жлезата на Скене със светлолилаво. Когато се възбуждате, жлезата на Скене набъбва с течност, което кара G-точката да стане по-чувствителна и да се издигне по-ясно във влагалището.

  Ако не сте възбудени, G-точката ви няма да е подута или чувствителна. Така няма да е толкова лесно да я намерите. Това означава, че ако имате проблеми с намирането на G-точката си, не забравяйте да се възбудите предварително, ако сте сами… а ако сте с мъжа си, тогава се уверете, че първо имате много предварителна игра. По този начин ще бъдете достатъчно възбудени, за да можете лесно да го откриете.

  Как да откриете своята G точка

  Защо все още не можете да откриете своята G точка. Подсказка: все още не е по ваша вина

  Добре, може би сте следвали съветите ни досега и дори сте използвали някои от тези техники за мастурбация, за да се възбудите супер лудо, но все още не можете да намерите G-точката си. Ето защо:

  Размерът на жлезата на Скене варира значително при различните жени. Ако имате малка жлеза на Скене, тогава G-точката ви никога няма да стане толкова чувствителна или да изпъкне много, дори когато сте силно възбудени, което прави почти невъзможно да получите оргазъм в G-точката. Това е подкрепено и от науката:

  .При проведени експерименти е установено, че някои жени изобщо нямат жлеза на Скене, което означава, че G-точката им никога не може да стане чувствителна или да се подуе.

  Не се притеснявайте, много жени, които не могат да разберат как да открият G-точката, все още правят невероятен секс. Това е благодарение на множеството други начини, по които можете да получите оргазъм.

  Разбрах как да намеря моята G точка, какво да правя сега!?

  Ако сте спазили съвети по-горе и сте открили как да намерите G-точката си, тогава е време да започнете да се наслаждавате на цялото удоволствие.

  Самостоятелно удоволствие от G-точката

  След като сте открили G-точката си, чудесна техника, която да използвате за стимулирането ѝ, е вариант на тази схема в началото на ръководството. Докато търкате и масажирате G-точката си с една ръка, можете да използвате другата си ръка, за да стимулирате клитора си, както е показано на схемата по-долу. Перфектно за удвояване на удоволствието ви:

  Максимално стимулиране на G точката – ъгъл и дълбочина

  Когато правите секс с мъжа си (или използвате вибратор), едно от нещата, които естествено искате да направите, е да увеличите нивото на стимулация на G-точката си. Всичко това се свежда до ъгъла, под който мъжът влиза във вагината ви, и до това колко дълбоко е във вас. Тази първа схема ще ви даде представа колко дълбоко и под какъв ъгъл трябва да проникне мъжът ви, за да е сигурно, че ще засегне G-точката ви.

  Но ако прецените, че този ъгъл не осигурява достатъчен натиск, тогава той трябва да проникне във вас под още по-екстремен ъгъл, като този по-долу. Същото важи и когато използвате вибратор върху себе си.

  Секс пози за стимулиране на G-точката

  След като научихте как да откриете G-точката си и как да я разтривате и масажирате, е време да научите някои секс пози, които можете да използвате, за да я стимулирате максимално по време на секс.

  Бързо напомняне. Важно е да запомните, че тъй като G-точката ви е дълбока само 2-3 инча, повечето мъже ще трябва да са доста плитко във вагината ви. Някои момчета дори могат да имат чувството, че са на път да „изскочат“ от вагината ви, когато се опитват да стимулират G-точката ви.

  G точка

  G-точката получава името си, защото единствената мисия на мъжа ви сякаш е да се насочи точно към G-точката ви. Най-важното нещо, върху което трябва да се съсредоточите, е ъгълът на тялото ви и колко дълбоко поемате мъжа си. Затова си поиграйте с това колко високо повдигате бедрата си от земята.

  Crab

  Крабът е фантастичен за достигане на G-точката, особено ако обичате да сте отгоре по време на секс.

  Заден вход

  Позицията за влизане отзад е чудесна, ако обичате мъжът ви да върши по-голямата част от работата.

  Въпреки това, за да уцели наистина G-точката ви и да я стимулира правилно, той ще трябва да следва някои специфични инструкции.

  Вместо просто да навлиза и излиза от вас, той ще трябва да използва по-скоро мелещи движения. Когато се движи напред/нагоре по вас, бедрата му ще се придвижат напред. Това ще накара главата на пениса му да „погали“ G-точката ви, при условие че не е прекалено дълбоко. Ако се движи прекалено напред, пенисът му ще „изскочи“ от вагината ви. Както винаги, не забравяйте да говорите с мъжа си, за да му кажете къде точно се намира G-точката ви, за да може да регулира удара си по подходящ начин.

  Teaspooning

  Ако обичате мъжът ви да ви обгръща с ръце и да ви държи близо до себе си по време на секс, това е много приятно. Това е и чудесна позиция за достигане на G-точката.

  Разбира се, можете да изпробвате всякакъв брой позиции. Някои хора смятат, че кучешкият стил работи добре за стимулиране на G-точката. Други смятат, че връзването с колене към гърдите върши работа.

  Не бъркайте точка G с точка А

  Някои жени не знаят, че имат още една суперчувствителна зона по-дълбоко във вагината. Това е вашата точка А, известна също като ерогенна зона на предния форникс . Точката А е разположена на предната стена на вагината.  Като точката G (това е страната на вагината, която е най-близо до стомаха), но е много по-дълбоко от точката G. Понякога това може да доведе до объркване, когато разбирате как да откриете точката си G. Можете да видите местоположението му на схемата по-долу.

  Стимулирането на точката А също е невероятно усещане, но малко по-различно от стимулирането на точката G. Повечето момчета ще могат да го достигнат с пръсти. Също ще могат да използват същите техники, които описахме по-горе, за да го стимулират. Възможно е обаче да се окаже, че пръстите ви не са достатъчно дълги.
  И да се наложи да използвате вибратор или нещо подобно, за да го достигнете.

  Имам нужда да пикая всеки път, когато стимулирам G-точката си….Помощ!?!?

  След като откриете как да откриете G-точката си, може да забележите чувството „нужда от пишкане“ всеки път, когато я стимулирате. Чувството, че ви се пишка, е напълно нормално и дори трябва да се очаква. Жените изпитват това чувство, защото пикочният мехур се намира точно до G-точката. Погледнете илюстрацията по-горе, за да добиете представа за какво говоря. Когато натискате G-точката си с пръсти, с вибратор или дори с пениса си, вие също ще окажете известен натиск върху пикочния си мехур. Оттук и усещането за „нужда от пишкане“. За да предотвратите това усещане за „нужда от пишкане“, е да пишкате преди секс или мастурбация.

  Ето и едно предложение от нас на секс играчка, за да стимилирате G-точката:

  FEELZTOYS Вибратор за G-точка

  Мини вибратор за G-точката(Opens in a new browser tab)

  Facebook
  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos