✅Бърза доставка от секс магазин Отпуснисе|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък батерии🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане 

  Как да направите страхотна свирка

  Как да направите страхотна свирка

  Как да направите страхотна свирка

  Най-важното, което трябва да направите, за да отведете партньора в рая само с устни и език, е да забравите за комплексите и задръжките си. Някои специалисти сравняват доверието в отношенията между партньорите по време на френска любов с поставянето на главата на дресьора в устата на лъва.

  1. Не бързай.

   Започни с бавно облизване по цялата дължина на члена му. Представи си, че е близалка или сладолед. Ако го правиш с кеф, той със сигурност ще го усети. Ако у теб има и капчица погнуса или друго негативно чувство – отново ще забележи. Първо го налапай, после включи и ръцете си. Мъжете предпочитат усещането на устни по члена, отколкото на пръсти.

  2. Отпусни гърлото.

   Много жени не харесват френската любов, защото се страхуват от неприятното усещане при естествения обратен гълтателен рефлекс. Случвало се е дори на жени, които не са правили френска любов. Спомнете си прегледа при лекар от уши, нос, гърло, който натиска езика ви с дървена пръчица, за да види състоянието на сливиците. Доближаването към гърлото на някакъв предмет предизвиква естествена реакция. Решението е просто – отпуснете гърлото.

  3. Обгърнете пениса му с устни плътно, така че да се получи ефект на вакуум.

   По този начин се движете от горе на долу и след това обратно.

  4. Не забравяйте главичката.

   Главичката на мъжкия пенис е особено чувствителна. Там се намира голямо количество от нервните окончания. Това я прави особено важна част от цялата мъжественост. Отделете й специално внимание.

   Как да направите страхотна свирка

  5. Движенията нагоре и надолу по пениса са важни, но още по-важни са движенията с език в кръг.
  6. Не забравяйте, че тестисите са част от цялата мъжественост.

   Много жени ги изключват от цялата френска картинка, с което допускат груба грешка. Докато устните ви са заети с пениса му, може да галите тестисите му с ръка или леко да ги драскате. Леко, казах!

  7. Перинеумът – мъжката G точка.

   Обърнете внимание и на едно друго тайно местенце на мъжа – перинеума. Това е областта на между скротума и ануса. Тази част е също толкова чувствителна, колкото е и пенисът. Галете, драскайте внимателно с нокът.

  8. Погледни го в очите.

   Щом му доставяш удоволствие, значи няма нищо срамно в това, което правиш. И хайде стига вече с тези съмнения и комплекси! Оралната любов не е само за талантлива мръсница, а за всички. Погледът действа още по-сближаващо.
   Виждайки неговата възбуда и удоволствието, което е изписано на лицето му, и на теб ще ти стане по-хубаво.

  9. Свирка вместо цигара и спа процедура.

   Бившият президент на Асоциацията на психиатрите в Европа – швейцарския професор Норман Сарториус, изследва лечебните свойства на френската любов и публикува резултатите в статия за списание „New Scientist“. Според него оралният секс е много добър начин жените да откажат цигарите. По време на орален секс при тях работят същите челюстни и орални мускули, които действат и докато се пуши.

  10. Фелациото е най-бързият, естествен и най-важното ефективен способ да премахнеш умората, нервността и стреса от един мъж.

   Хормонът простагландин, който се съдържа в спермата му пък, повишава общия тонус и настроение, премахва стреса и води до душевно равновесие. И в двата случая релаксът и на мъжа, и на жената по този начин излиза много по-евтино, отколкото почивка в спа курорт.

   Как да направите аналния секс забавен(Opens in a new browser tab)

   Facebook
   SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos