✅Бърза доставка от секс магазин Отпуснисе|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък към всяка поръчка🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане 

  Как да направите пениса по-голям

  Как да направите пениса по-голям

  Как да направите пениса по-голям

  В този блог ще разгледаме най-добрите, най-безопасните и най-разумните методи за увеличаване на пениса ви.

  Всеки, който е бил в интернет, е виждал рекламите, спам имейлите и изскачащите прозорци:
  „Направете пениса си по-голям днес!“
  „Гарантирано по-голям пенис!“
  „Натисни тук!“

  Увеличаването на пениса беше предмет на една от първите спам рекламни кампании, които се появиха в ранния интернет през 90-те и 2000-те години. В онези дни повечето имейл акаунти получаваха десетки ежедневни съобщения, рекламиращи хапчета, видеоклипове с упражнения и странни измишльотини, които приличаха на устройства за мъчение.

  Поради тези спам кампании от сенчести компании, много хора сега са скептични по отношение на темата за увеличаване на пениса. В края на краищата, ако тези спам имейли и изскачащи реклами бяха фалшиви, тогава всичко, което твърди, че може да направи пениса ви по-голям, също трябва да е лъжа, нали?
  Не точно.
  Истината е, че има много нови, доказани и тествани методи. Те могат да доведат до по-голям пенис и те нямат нищо общо със спам рекламите, които може би сте виждали преди много време.

  Управлявайте очакванията си

  Първо най-важното. Преди да изследваме света на истинските подобрения на пениса, трябва да контролирате очакванията си.
  Оставяме целия този спам маркетинг, което означава, че подхождаме честно към тази тема.
  Ето истината: няма да можете да добавите няколко инча към пениса си.
  Това може да звучи зле и може да ви разстрои, но това е истината. Дори и с драстични мерки като натрапчива и обширна (да не говорим за скъпа и опасна) операция, най-доброто, на което можете да се надявате, е да добавите един или два сантиметра към размера на пениса си.
  Сега не излизайте от този блог и не търсете друг, който просто ще ви излъже.

  Ето добрата новина: увеличаването на размера на пениса ви с няколко сантиметра е повече от достатъчно.
  Нека разберем защо.

  Вие сте били измамени

  Ако някога сте щракали върху порно видео, което включва порнозвезда с пенис, значи сте били измамени.
  Проучванията показват, че повечето мъже гледат порно и че поради порното повечето мъже смятат, че средният размер на пениса е много по-голям, отколкото е в действителност.
  Истината е, че както повечето актьори, порнозвездите се избират заради външния им вид, включително и размера на пениса.

  Средният еректирал пенис е с размери 5 инча (13 сантиметра).

  Според известния порнорежисьор Адам Гласър, който е режисирал стотици порнофилми, еректиралият пенис на средната порнозвезда е дълъг 8 инча (20,32 сантиметра). Цели 3 инча (7,32 сантиметра) по-дълъг! И не забравяйте, че това е просто размерът на еректиралия пенис на средната порнозвезда, много порнозвезди имат пениси дори по-дълги от това.
  Много изследователи предполагат, че гледането на порно може да доведе до изкривяване, подобно на телесната дисморфия. При което човек може да мисли, че неговият напълно среден пенис е малък или неадекватен, просто защото единствените други пениси, които някога са виждали, са тези на порнозвезди.
  Така че, ако мислите, че вашият пенис е твърде малък, може просто да го сравнявате с тези на порнозвездите, които са избрани специално заради техните необичайно големи пениси.
  Тези няколко сантиметра, които можете да добавите към дължината на пениса си, сега не звучат толкова зле, нали?
  В действителност тези сантиметри може да са всичко, от което се нуждаете, за да преминете от среден пенис към по-голям от средния пенис.
  Нека да разгледаме как.

  Клопки, които трябва да избягвате

  Помните ли онези спам реклами, които сте получавали през 90-те или началото на 2000-те? Повечето от тях са изчезнали, но остават много сенчести продукти, компании и практики.
  Не се поддавайте на измама. Избягвайте всичко, което обещава да увеличи размера на пениса ви с няколко инча. Това е почти невъзможно.
  Ето някои продукти и услуги, които също трябва да избягвате:

  Хапчета за уголемяване на пениса: Много от тях не са тествани и неразрешени от FDA и могат да доведат до алергични реакции или други здравословни усложнения. Трябва да приемате само лекарства, одобрени от FDA, и трябва да се консултирате с Вашия лекар. Направете консултация преди да вземете каквото и да е ново лекарство, особено лекарство, което може да доведе до продължителни ерекции или повишен сърдечен ритъм.

  Разтягане и силни масажи: Има много „масажи за уголемяване на пениса“, рекламирани в интернет. Много от тях, като „джелкинг“, включват разтягане, издърпване, хващане или прекъсване или манипулиране на кръвния поток на пениса. Всеки с пенис знае, че дърпането, хващането или разтягането му твърде силно може да доведе до болезнени наранявания. Не забравяйте, че пенисът не е мускул. Не можете да го направите по-силен или по-дълъг, като го дърпате, огъвате или му правите „силен любовен“ масаж.

  Като премахнем това, можем да се заемем с работата. Нека да разгледаме най-безопасните, най-реалистичните и най-разумните начини да увеличите пениса си.

  Как да направите пениса по-голям
  1. Използвайте помпа за пенис

  Пенис помпа BOOST PUMPS

  Подобно на хапчетата за уголемяване на пениса, помпите за пенис бяха част от епидемията от спам реклами от 90-те и началото на 2000-те. Днес много хора все още ги свързват с тези сенчести бизнес практики.
  Важно е обаче да запомните, че помпите за пениса, за които навремето ви изпращаха спам, са разработени от сенчести компании, които са следвали по петите някои истински, валидни изследвания.
  Днес много уважавани и истински компании са продължили да разработват това изследване и са разработили помпи за пенис, които са истинската сделка. Тези модерни помпи за пенис са истински инструменти за уголемяване на пениса и са много далеч от калпавите, сенчести и евтини продукти на ранния интернет.
  Много от най-добрите съвременни помпи за пенис са всъщност мъжки мастурбатори. Те масажират и дразнят пениса с въздушно засмукване и текстурирани ръкави. Тези текстурирани ръкави вибрират при много различни настройки, поддържайки пениса ви изправен с удоволствие. Иновативната технология за всмукване на въздух издърпва пениса ви и го напълва, привличайки притока на кръв към него по безопасен и удобен начин.
  Тези помпи за пенис са сигурен начин за постигане на бърза, безопасна и трайна ерекция. Те могат да се използват преди полов акт, за да ви дадат допълнителен тласък в размера, ефективността и увереността.

  Ако модерните помпи за пенис са предизвикали интереса ви, горещо препоръчваме да разгледате нашата категория с пенис помпи.

  Как да направите пениса по-голям
  2. Използвайте ръкав за удължаване на пениса

  Пенис удължител X TENDER

  Един от най-добрите начини да увеличите пениса си е да използвате удължител или приставка по време на полов акт.
  Тези инструменти, обикновено наричани ръкави за удължаване на пениса, са силиконови валове. Те пасват около пениса ви и са предназначени да ви помогнат да проникнете по-дълбоко, като добавят инчове към дължината ви.

  Може би никога преди не сте използвали секс играчка или инструмент като този, но много хора ги опитват и ги харесват.

  Секс играчки или инструменти като ръкави за удължаване на пениса правят секса по-приятен и за двете страни.
  Силиконовите ръкави за удължаване на пениса въплъщават този факт перфектно. Те пасват върху еректиралия ви пенис, като ви дават повече дължина и обиколка. Много ръкави за удължаване на пениса също включват малък вибратор с куршум на върха. Той докосва върха на пениса ви и изпраща ударни вълни от вкусно удоволствие по целия ви ствол, гарантирайки, че ерекцията ви продължава по-дълго.

  Вибраторът с куршуми служи и за друга невероятна цел: да ви помогне да угодите на партньора си! Чрез концентриране на вибрациите на върха на ръкава за удължаване на пениса, ръкавът гарантира, че ще доставите на партньора си интензивно удоволствие на най-добрите места. Ще се представите така, както никой човек не може, вибрирайки там, където партньорът ви е най-чувствителен, летейки към невероятен оргазъм.

  Как да направите пениса по-голям
  3. Влезте във форма

  Един от най-добрите начини да увеличите дължината на пениса си е да отслабнете.
  Не е тайна, че колкото по-голям и по-раздут е коремът ви, толкова по-малко можете да видите собствения си пенис. Може би си мислите, че проблемът свършва дотук, нали? Не можете да видите пениса си, защото го гледате отгоре. За всички останали вашият пенис изглежда добре … нали?
  Не точно.

  Ако има излишък от мастна тъкан в долната част на корема и пубисната област, вашият пенис всъщност може да стане по-къс. Това се случва, защото тази мастна тъкан се издува навън, заобикаля основата на пениса ви и се крие на няколко сантиметра в тази област.
  Ако влезете във форма и отслабнете, мастната тъкан около пениса ви ще се прибере. Така ще се разкрият няколко сантиметра около основата на пениса ви, правейки пениса ви по-дълъг.

  И така, към хората, които четат този блог, които се нуждаеха от малко мотивация, за да отидат на фитнес, как е този?
  Тренирайте. Ще направи пениса ви по-голям!

  Как да направите пениса по-голям
  4. Подстрижете тези живи плетове

  Ако търсите най-лесния начин да увеличите пениса си, това е той.

  Проучванията показват, че над 80% от жените и 50,5% от мъжете поддържат пубисното си окосмяване по някакъв начин.

  Така че има голяма вероятност, ако се идентифицирате като мъж и четете този блог, никога да не сте подстригвали пубисното си окосмяване по никакъв начин.

  Не се тревожете, срамувайте или чувствайте неудобно от този факт. Много хора избират да не подстригват пубисното си окосмяване, защото са напълно доволни от това как изглежда и се усеща.

  Но ако искате да направите пениса си да изглежда по-голям или по-дълъг, подстригването на срамните ви косми всъщност е много ефективен начин да направите това.

  Ако имате много пубисни косми, тогава значителна част от дължината на пениса ви е скрита под тях, което прави пениса ви да изглежда много по-малък, отколкото е в действителност.

  Всъщност изобилието от пубисни косми може да затрудни измерването на дължината на пениса ви. Така че, ако в началото на този блог сте измерили пениса си, за да видите дали сте над или под средното, може да искате да отрежете пубите си и да повторите измерването си. Може да сте пропуснали няколко инча или сантиметра!

  5. Не се подлагайте на операция

  Този последен метод всъщност е житейски съвет за вас.
  Не се опитвайте да се подложите на хирургическа процедура, за да направите пениса си по-голям или по-дълъг.
  Както споменахме по-рано, много хора с пениси имат изкривена представа за това колко големи са те.  И най-важното, колко големи „трябва да бъдат“ за потенциален сексуален или романтичен партньор.
  Много от тези хора са отчаяни и уязвими, търсят всякакви решения, за да увеличат пениса си, което често води до избора им на драстични мерки като операция.
  Важно е да се отбележи, че в този момент няма 100% препоръчителна или гарантирана хирургическа процедура, която да направи пениса на човек по-дълъг.
  Някои пластични хирурзи предлагат импланти от силикон или телесна мазнина около върха на пениса, за да го направят по-дълъг. Тези операции не се препоръчват от повечето лекари или медицински власти.

  В интерес на истината, повечето медицински специалисти категорично ще откажат да направят операция на пениса по чисто козметични причини. Те разрешават операция само по медицински причини. Например като хора с микропениси, които са по-малки от 7,5 сантиметра, когато са изправени или извадени.
  Така че, освен ако не сте част от 0,6% от населението на САЩ, което е диагностицирано с микропенис, нямате медицинско разрешение да се подложите на операция, за да увеличите пениса си, не само в Съединените щати, но и в повечето други страни. Но това е хубаво нещо. Пенисът е сложен орган с много вътрешни механизми за осигуряване на естествени процеси като ерекция, сексуални функции и уриниране. Всяка операция върху деликатната кожа на пениса и крехката вътрешна работа крие риск от променящи живота щети на тези жизненоважни функции.
  Доверете ни се и се доверете на медицинските власти, не търсете операция за увеличаване на пениса.

  Заключение

  Ако сте прочели тази публикация в блога, защото сте останали с впечатлението, че пенисът ви е „твърде малък“, тогава се надяваме, че можем да помогнем или дори да променим решението ви.
  Не забравяйте, че повечето хора, които си мислят, че имат малък пенис, всъщност го сравняват с много по-големите от средните пениси на професионалните порно звезди.
  Въпреки това, ако вашият пенис е под средния размер, все още няма за какво да се притеснявате. Много хора всъщност предпочитат по-малки пениси по време на полов акт и други сексуални действия.
  Но ако сте търсили някои практични съвети за повишаване на увереността и някои реални начини да увеличите размера на пениса си, надяваме се, че можем да ви помогнем.

  Как да увеличим чувствителността на пениса(Opens in a new browser tab)
  Пенис удължител X TENDER(Opens in a new browser tab)

  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos