✅Бърза доставка от секс магазин Отпусни се|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък към всяка поръчка🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане

  Как да направите аналния секс забавен

  Как да направите аналния секс забавен

  Как да направите аналния секс забавен

  Ако никога не сте го опитвали, вероятно са ви казвали, че ще ви боли. Ако сте го виждали в порно, вероятно си мислите, че предстои да се развихри безумен акробатичен акт. А ако сте като повечето хора, вероятно си мислите, че е истинска болка в задника.

  1. Експериментирайте със самозадоволяване.

  Има само един човек, който може да определи дали вашето анално преживяване ще бъде безболезнено: вие.

  Ако сте любопитни да изследвате удоволствието от дупето, най-добрият начин да експериментирате е сами, в собственото си мастурбационно блаженство, преди някой друг да се намеси в делата на дупето ви. Ако искате да усетите какво е чувството да ви докосват между бузите, посегнете към тях, докато вече се наслаждавате на силни сексуални усещания. Важно е да получите представа за разположението на земята, истинска представа за формата и текстурата на ануса. Преживяването на тези усещания самостоятелно ще ви позволи да контролирате скоростта и дълбочината на докосването и проникването.

  Ще можете да се научите как да отпускате мускулите си, да разберете кога да забавите темпото, когато е необходимо, и да добиете представа колко далеч смятате, че можете да се напънете. Някои домашни упражнения ще премахнат един от най-големите източници на болка при анален секс: изненадата.

  1. Говорете за това.

  След известно самоизследване най-важната дейност, която можете да направите, за да се подготвите и да се насладите на аналния секс, е да говорите за него – преди, по време и след самия акт. Някои хора наистина обичат спонтанността на секса, но забавлението в задника наистина трябва да е нещо, което се обсъжда предварително. Аналният секс може да бъде безболезнен само когато всички са на едно мнение. Знанието, че партньорът ви в играта е чул и разбира нуждите ви, ще ви помогне да се отпуснете. Това е един от най-важните фактори за премахване на болката от уравнението.

  Аналните преживявания могат да се различават значително, така че наистина няма как да предвидите как вие или вашият партньор ще се чувствате по време на аналната игра. Ако давате, бъдете готови да чуете напътствия и нужди, като например „действай по-бавно“ и „повече лубрикант“. Ако получавате, от решаващо значение е да изказвате нуждите си – дори това да нарушава потока.

  1. Създайте обстановката.

  Има много фактори, които влияят върху решението за анален секс, без значение, че се опитвате да гарантирате, че той е безболезнен. Всъщност, ако има някакво съмнение в ума ви, че този момент няма да е подходящ за забавление с дупето, най-добрият вариант е да откажете и да играете по друг начин.

  Терминът „напрегнат“ често се използва като пренебрежително определение за някой, който не може да се отпусне. По отношение на аналния секс припряността може да се окаже истински проблем! Ако сте прекалено нервни, стегнатостта може да бъде доста болезнена.

  Един от най-добрите начини да преминете от стрес към релаксация е масажът. Един дълъг, луксозен масаж, който затопля кожата и мускулите, може да помогне на вас или на нервния партньор да се отпуснете. Масажът на гърба също така подготвя почвата за бавна пътека надолу към дупето! Нека тези страхове и мускули да се отработят от мускулите на гърба и да усетите как се стопяват и от други области. Когато партньорът ви се приближи до епицентъра между бузите ви, ще се почувствате по-възбудени и отворени.

  Как да направите аналния секс забавен

  1. Фокус върху чувствеността.

  Порното е страхотно в много отношения, но то не е направило услуга на аналния секс, за да намали страха на хората от болка. Ако това изображение е първият ви досег с аналния секс, напълно оправдано е да си подвиете опашката и да избягате.

  Така че, ако все още се интересувате, най-добрият съвет за преодоляване на аналния дискомфорт е да се откажете от всичко, което сте виждали в масовото порно. Разбира се, там има някои добри, горещи сцени, но нека започнем от нулата и да върнем чувствеността на акта.

  Да си вземете душ заедно е (буквално) горещ начин да внесете чувственост в аналната си наслада. Това също така помага за преодоляване на истинския страх от чистотата. Мнозина се плашат от аналния секс, защото не искат да се сблъскат (или да изложат партньора си) на какавиди.

  Ако наистина се притеснявате от това, може да ви помогне и предварителното извършване на анален душ. Ако сте уверени в усещанията на тялото си, това може да бъде пропуснато. Вместо това, ако се насапунисате с партньора си под гореща вода, докато ръцете ви се движат по телата ви, може да създадете безгрижно и сексуално настроение.

  1. Направете нещата хлъзгави. Много хлъзгави.

  Тук може да има много думи на „S“, но най-важната дума, когато става въпрос за безболезнен анален секс, всъщност започва с „L“. Това е лубрикант!

  Лубрикантът е най-добрият приятел на всеки, който иска да има нещо общо с дупето ви – а това включва и вас! Не забравяйте, че анусът няма естествена лубрикация като другите отвори. Наистина трябва да добавите някакво хлъзгаво вещество в ситуацията. Опитите да проникнете в собствения си или чуждия задник без лубрикант значително увеличават шансовете за анално разкъсване и болка.

  Съществуват четири основни вида лубриканти, които можете да използвате: на водна основа, силиконови, хибридни и маслени. Всеки има своите предпочитания за лубрикант, особено когато става въпрос за секс в дупето. И наистина, важно е каквото работи за вас и вашите партньори. Винаги обаче трябва да се отбележи, че лубрикантите на маслена основа разрушават латексовите презервативи, а силиконовите лубриканти могат да повредят силиконовите секс играчки.

  1. Оценете ситуацията.

  Обикновено, когато става въпрос за секс, се опитваме да кажем, че размерът няма значение. Въпреки това, когато става дума за забавление на задника, размерът е абсолютно важен.

  Един от най-честите източници на болка по време на анален секс е опитът да си играете с нещо, което просто не сте готови да използвате. Това е особено вярно, ако това, с което се опитвате да си играете, е твърд пенис или играчка. Дори в разгара на вълнението, трябва да смекчите очакванията си за това какво можете да поберете в себе си.

  Ако за първи път се наслаждавате на удоволствието от задника, вие и вашият партньор трябва да започнете от малко. Концентрирайте се върху многобройните фантастични усещания, които могат да се усетят по външната част на задните бузи и ануса чрез рамкиране, пръсти, вибратори и други, преди дори да се гмурнете вътре.

  Важно е да получите тези добри физически и умствени асоциации в тялото си, така че да имате към какво да се върнете, ако изпитате дискомфорт. След като сте се подлудили един друг на задната веранда, можете да преминете към вмъкване на нещо – нещо много малко – през задната врата.

  Може би розов пръст? Малко дилдо? Каквото и да изберете, тук става въпрос за повторно създаване на това добро усещане. Разбира се, възможно е да успеете да поемете повече, дори по време на първия си път, но започването с малко и преминаването към по-големи размери ще повиши възбудата ви и ще намали шанса ви за болка.

  Как да направите аналния секс забавен

  1. Направете го бавно

  И накрая, търпението е най-добрата добродетел, когато става въпрос за анален секс.

  Всеки винаги иска да се втурне към десерта, въпреки че знаем, че първо трябва да се насладим на пълното хранене. Забавянето на нещата е един от ключовете за премахване на болката по време на анално забавление. Когато се предлага задник, може да е трудно да устоите на изкушението да се заемете веднага с работата. Аналният секс обаче наистина не трябва да е бърз тип секс, така че се опитайте да контролирате вълнението си и оставете забавлението да се развива естествено и бавно.

  Ако проникването е крайната цел на вашето анално приключение, независимо дали с дълбоки пръсти, секс играчка или пенис, важно е да изберете позиция, която е удобна и практична.

  Да бъдеш отгоре позволява на човека, който взема пениса, да контролира дълбочината и скоростта на проникване.

  Спуунингът е чудесно отпусната позиция, която позволява на ануса да се отвори и да приеме проникването доста добре.

  Една последна бележка: Тези предложения предлагат идеал, но трябва да помним, че тялото на всеки е различно.

  Разгледай нашата категория за анален секс и поръчай удоволствие:

  Анален разширител с бижу размер S от алуминий

  Анален душ CHISA(Opens in a new browser tab)

  Facebook
  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos