✅Бърза доставка от секс магазин Отпусни се|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък към всяка поръчка🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане

  Как да използвате вибратор

  Как да използвате вибратор

  Как да използвате вибратор

  Ако все още не знаете как да използвате вибратор, значи сериозно пропускате много оргазми и удоволствия. Използването на вибратор е идеалното допълнение, както към мастурбацията, така и към обичайния ви сексуален живот. Всъщност той може да ви донесе оргазъм, ако никога преди не сте имали такъв, а някои жени са в състояние да свършат само докато го използват! Това ръководство ще ви научи как точно да използвате вибратор, заедно с това кои техники работят най-добре.

  Избор на подходящия вибратор за вас

  Преди да се научите да използвате вибратор, трябва да изберете подходящия и има няколко важни фактора, които трябва да вземете предвид:

  Мощност – Най-важният фактор при избора на вибратор за себе си е да се уверите, че той е достатъчно мощен. Ако в момента трудно достигате до оргазъм по време на секс или мастурбация и се нуждаете от много интензивна стимулация, за да се докарате до ръба, най-вероятно ще ви трябва по-мощен вибратор.

  Това означава, че ще трябва да избягвате евтините варианти, които често не осигуряват голяма стимулация, и да се придържате към вибратори от среден и висок клас.

  Режими и настройки – Друг важен въпрос, който трябва да обмислите, преди да пръснете пари за чисто нова вибрация, е какви режими или настройки има тя. При много вибратори можете да регулирате интензивността на вибрациите. Това е страхотно, тъй като означава, че можете да го персонализирате, за да получите точно този вид стимулация, който искате.

  При някои вибратори можете също така да зададете цикли на интензивност. Това означава, че вибраторът автоматично ще променя интензивността на вибрациите, така че да усещате импулси или вълни от вибрации, които многократно се засилват и намаляват, вместо постоянно ниво на интензивност.

  Повечето жени смятат, че това е много по-приятно, отколкото същата непрекъсната сила, която дават по-малко добре направените вибратори. Всъщност един от най-големите проблеми при повечето вибратори от нисък клас е, че ако интензивността не е подходяща, няма начин да я регулирате. Така че може да се окаже, че е твърде слаб или твърде силен и няма какво да направите, за да го регулирате.

  Форма – За много жени формата на вибратора не е много важна, когато го използват. Това важи особено за тези от вас, които се интересуват само от клиторна стимулация и използват вибратора си от външната страна на вагината. Ако искате и проникване, тогава очевидно формата на вашия вибратор също е важна.

  Шум – Последното нещо, което трябва да засегнете при избора на вибратор, е шумът. Ако споделяте една къща с други хора, естествено ще искате да бъдете дискретни. Един шумен, силен вибратор няма да ви помогне да постигнете това.

  Как да използвате вибратор

  Подготовка за максимално удоволствие

  След като сте се сдобили с добър вибратор, има няколко неща, които можете да направите, преди да пристъпите към работа, за да се насладите на максимално оргазмено удоволствие.

  Първото и най-важно нещо е да разберете какво ви възбужда. Това може да включва неща като:

  • Дълга и гореща вана преди това.
  • Четене на любимата ви еротика.
  • Създаване на настроение в стаята с подходяща музика, аромати и осветление.
  • Извършване на предварителна игра върху себе си. Тези съвети за мастурбация би трябвало да ви помогнат.
  • Гледане на порно, ако това е вашата стихия.
  • Да изпиете чаша вино.

  В крайна сметка трябва да направите това, което работи за вас. Така че, ако има нещо, което не е споменато тук, но ви възбужда, направете го вместо това.

  Другата важна стратегия за постигане на максимално удоволствие е да познавате тялото си отблизо, за да разберете кои точно бутони трябва да натиснете, за да преминете през ръба на океана от оргазмено блаженство.

  Как да използвате вибратор – 9 интензивни техники

  Ключът към техниките по-долу е да експериментирате с тях и да разберете кои от тях работят най-добре за вас.

  1. Вибрационна предигра

  Започнете с нежно плъзгане на вибратора по най-чувствителните си ерогенни зони. Това са места като гърдите, зърната и вътрешната страна на бедрата. Някои хора откриват, че шията, устните, коремът и дори вътрешната страна на лактите (наистина!) също реагират добре на вибрациите.

  Когато започнете да се възбуждате, започнете да се фокусирате повече върху бедрата и вагината си, но все още не прилагайте вибратора към вагината си. Продължавайте да се дразните, като нежно прокарвате вибратора си около нея, прокарвате го по външната страна на срамните устни и над клитора, докато тялото ви не започне да плаче за по-директен контакт.

  1. Нежно дразнене

  Нежното дразнене е подобно на предишната техника, само че този път ще се съсредоточите по-пряко върху вагината си, но ще правите само много лек контакт.

  Започнете, като поставите върха на вибратора в долната част на вагината си и бавно го плъзнете нагоре към клитора си. След като достигнете горната част на вагината си, над клитора, бавно го плъзнете обратно надолу. Докато правите тази техника, тялото ви ще плаче за по-голям натиск и интензивност, но все още не се поддавайте. Поддържайте „лекото като перо“ докосване възможно най-дълго.

  1. Клиторен фокус

  Сега е време да използвате вибратора върху клитора си! Преместете върха на вибратора върху клитора си и започнете да упражнявате директен натиск върху него. Има няколко неща, които можете да направите тук:

  • Може да предпочитате да натискате върха на вибратора в определена страна на клитора си.
  • Може да предпочетете да го търкате над и обратно върху клитора си.
  • Може да предпочитате да обикаляте клитора си бавно или много бързо.
  • Може да предпочитате да се дразните нежно, като прилагате минимален натиск.

  Ключът е да експериментирате с различни техники и да откриете онази част от клитора, която ви е най-приятна. Тези техники за мастурбация, които се фокусират върху клитора, ще ви дадат още няколко идеи за това какво можете да правите с вибратора върху клитора си.

  1. Клиторна качулка

  Някои жени смятат, че директният контакт с клитора е твърде интензивен и дори може да бъде болезнен. Ако попадате в тази категория, не се притеснявайте, не сте сами и има просто решение…

  Трябва да използвате клиторната качулка като буфер. Това е малкото кожно капаче, което покрива клитора ви. Така че вместо да използвате вибратора си върху клитора, използвайте го върху клиторната си качулка вместо това. По този начин вибрациите ще бъдат по-малко интензивни, но все пак приятни.

  1. Влизане отдолу

  Тази техника е универсално популярна, тъй като с нея ще можете да стимулирате цялата външна част на вагината си. Трябва да вземете вибратора си и да притиснете дължината му към вагината си. Горната част на вибратора трябва да е притисната към клитора ви, докато дължината на вибратора е притисната към вагината/лабията ви, а долната част на вибратора трябва да е в долната част на вагината ви.

  Ако свиете краката си в това положение, лесно ще можете да задържите вибратора си на място.

  1. Вкарване навътре

  Докато всички предишни техники се отнасяха до външната част на вагината, сега е време да помислим за това, което е отвътре. За целта ще ви е необходим вибратор, който е с форма донякъде на пенис и може лесно да влезе във вагината ви.

  Използвайки естествената си лубрикация или някакъв закупен лубрикант, покрийте вибратора с него и бавно го вкарайте във вагината си. Простото оставяне на вибратора да седи във вагината ви.

  Експериментирайте с натиска, който упражнявате, интензивността на вибрациите и различните области във вагината, за да откриете кое е най-силното усещане.

  1. Добавете пръстите си

  Това, че използвате вибратор, не означава, че не можете да използвате и пръстите си. Всъщност това само добавя повече удоволствие. Използвайте пръстите на едната си ръка, за да стимулирате G-точката си, като едновременно с това използвате вибратора в другата си ръка, за да доставите удоволствие на клитора си.

  Разбира се, можете също така да смените ръцете си тук и да използвате пръстите си, за да разтривате клитора си, докато натискате вибратора в G-точката си.

  Ключът е да експериментирате и да видите какво предпочитате. Може да откриете, че предпочитате натиск върху точката А или да разтривате срамните си устни вместо клитора си.

  1. Използвайте вибратора си за по-добър секс

  Понякога вибраторите се наричат „брачни помощници“ и е добре да се гледа на тях като на такива. Използването на вибратор по време на секс може значително да увеличи удоволствието както на вас, така и на вашия мъж.

  Ако в момента ви е трудно да получите оргазъм по време на секс, то използването на вибратор може да помогне много за достигането на оргазъм по време на проникване. Използването му върху клитора в определени позиции като мисионерската или техниката за изравняване на коитала може да бъде много тромаво и неудобно.

  Ако желаете, мъжът ви също може да поеме ролята и да използва вибратора върху вас по време на секс.

  Друг забавен вариант е да използвате вибратора върху НЕГО. Отново това зависи от позицията, в която се намирате. Ако сте в позиция, която улеснява това, можете да го използвате върху топките му, перинеума (зоната с груба кожа между тестисите и ануса) или дори върху дупето му.

  ВАЖНО: Някои несигурни мъже смятат, че ако използвате вибратор по време на секс, това означава, че той е ужасен любовник или че имате нужда от нещо повече. Това може да бъде супер разочароващо, особено ако просто искате да опитате нещо ново с него.

  По време на минет и с ръка

  Освен че можете да използвате вибратора на мъжа си по време на секс, можете да го използвате и по време на свирка или ръчна работа. Ето няколко идеи:

  Опитайте да го прокарате нежно по ствола и главичката на пениса му и наблюдавайте реакцията му!

  Докато му правите орален секс или му правите ръчна работа, можете да го използвате върху тестисите му, като го прокарвате по тях и ги галите с него или го държите срещу тях с ръка.

  Перинеумът на мъжа ви също е изключително чувствителен, така че опитайте да натиснете вибратора върху него. Въпреки че е чувствителен, можете да използвате силен натиск, което го прави по-приятен за него.

  Ако мъжът ви обича да си играе с дупето му, не се страхувайте да го използвате и върху неговото дупе. Можете да го разтривате отвън, да го натискате нежно вътре или дори просто да проникнете изцяло в него с него. Разбира се, след това трябва да го почистите, преди да го използвате отново върху себе си.

  Предупреждение

  Въпреки че вибраторите подобряват сексуалния живот на повечето жени, те имат и тъмна страна, на която някои жени стават жертва.

  Когато започнете да използвате вибратора си, ще забележите как силните вибрации улесняват достигането на оргазъм; той дори е описван като „неизбежен“. С течение на времето, ако постоянно използвате вибратора си вместо други средства за мастурбация и оргазъм, тялото ви ще започне да се приспособява към силата на вибратора.

  Същото важи и за обикновения секс. Ако тялото ви се е приспособило към интензивните вибрации на вибратора, може да започнете да изпитвате затруднения при достигане на кулминацията. Тази зависимост от вашия вибратор може да бъде разочароваща. Разбира се, решението е просто – спрете да използвате вибратора си за няколко месеца и чувствителността ви ще се възстанови.

  Имаме огромно количество от тези даващи щастие и удовлетворение играчки. Очакваме те в нашата категория : Вибратори. Там удоволствието продължава:

  SATISFYER Вибратор за клитора и G-точката с APP

  Вибратор за клитора и G-точката APP(Opens in a new browser tab)

  Facebook
  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos