✅Бърза доставка от секс магазин Отпусни се|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък към всяка поръчка🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане

  Как да използвате пръстен за пениса

  Как да използвате пръстен за пениса

  Как да използвате пръстен за пениса

  Все повече двойки експериментират със сексуалния си живот, за да търсят удоволствие и да се забавляват и да изживяват удовлетворяващи преживявания. За някои секс играчките са елемент за подхранване на страстта в леглото; за други това е начин да го поддържат. За по-смелите те са допълнително предизвикателство.

  Какво представляват пръстените за пенис?

  Често наричан пръстен за петел, това е секс играчка, която помага за увеличаване на кръвния поток в мъжкия член. Това, което прави, е да задържа притока на кръв към пениса, за да осигури по-дълготрайна ерекция и по-дълъг полов акт. Не прекъсва циркулацията на пениса, но забавя потока.

  Ето защо тази играчка се превърна в една от най-популярните, особено за тези, които искат да направят нощта по-дълготрайна.

  Как да сложим пръстена?

  Поставянето на пръстен за пенис може да бъде много объркващо, особено за тези, които нямат опит с използването на секс играчки. За щастие процесът е много прост, въпреки че е важно да го правите с полуизправен или полутвърд пенис.

  Просто трябва да хванете пениса с една ръка и да плъзнете пръстена към основата, пред или зад тестисите. Потребителят трябва да се увери, че се чувства удобно с играчката и че не я поставя или стиска прекомерно, за да не прекъсне половия акт.

  Как да използвате пръстен за пениса

  Съвети за безопасно използване на пръстените за пенис

  Въпреки че пръстенът за пенис е много лесен за използване, важно е да сте наясно с някои съвети, особено когато го използвате за първи път. Ако следвате тези стъпки, и двамата ще се насладите на невероятен, дълготраен секс.

  1. Време на използване

  Препоръчително е да не надвишавате 30 минути непрекъсната употреба. Не забравяйте, че забавяте кръвообращението, въпреки че то не е напълно прекъснато.

  1. Пръстените за пенис – винаги върху презерватива

  Ако използвате презерватив, първо поставете презерватива и пръстена за пениса отгоре. Може да мислите, че това е очевидно, но има известно объркване относно тази стъпка.

  1. Един или два – което ви се струва най-добре

  Тези, които решат да използват само един, могат да поставят пръстена в основата на пениса, пред или зад скротума. Когато изборът е да експериментирате с два, ще поставите по един на всяко място.

  Важното е да се чувствате комфортно и да изживеете това приключение по естествен начин. Това е изживяване, на което и двамата партньори ще се насладят, така че се отпуснете.

  1. По-добре с лубриканти

  За да избегнете нараняване или дискомфорт, препоръчително е да използвате лубриканти на водна основа. Използвайте ги два пъти: при поставяне и при изваждане.

  1. Отстранете в точното време

  Има два ключа, за да знаете кога да премахнете пръстена от пениса. Единият е свързан с продължителността на носене и не трябва да се превишава. Другият е пряко свързан с еякулацията, винаги се препоръчва да премахнете пръстена, преди да достигнете кулминацията.

  Как да изберем идеалния пръстен за пенис

  Има много различни видове пръстени за пенис, можете да експериментирате, докато намерите идеалния за вас.

  Трябва да купите правилния размер, такъв, който не ви притиска, тъй като това може да причини нараняване. Поради това трябва да знаете колко дълъг е еректиралият ви пенис.

  Ако не сте имали време за измерване и искате да си купите, тогава е препоръчително да изберете модел от по-еластични материали. Те могат да бъдат изработени от силикон, гума или желеобразен материал, които се адаптират лесно. В тези случаи можете да продължите да ги използвате, докато силиконът започне да се поврежда.

  Някои пръстени са едновременно вибратори. Те имат същата функция при мъжете, но осигуряват допълнителна полза за жените, тъй като стимулират клитора.

  Фалшиви вярвания относно пръстените на пениса

  Както в почти всички теми, свързани със сексуалността, има митове относно използването на пръстените за пенис.

  Те са за възрастни хора. Не е вярно. Тези играчки могат да се използват от мъже от всички възрасти.

  Увеличават размера на пениса. Това е още едно погрешно вярване. Това, което наистина се случва е, че с намаляването на кръвообращението, придобива по-плътен вид.

  Как да използвате пръстен за пениса

  Допълнителни съображения за използването на пръстените за пенис

  Мъжете, които имат проблеми с кръвообращението или сърцето, не трябва да експериментират с тези секс играчки. Не се препоръчва излагането на тялото на външен фактор, който променя функционирането му. Какъвто и да е случаят, най-добре е да се консултирате с лекар относно употребата им.

  Освен това пръстенът на пениса не трябва да се използва, когато приемате хапчета за поддържане на ерекция. Комбинацията от двата елемента може да има контрапродуктивен ефект, причинявайки дълготрайна и болезнена ерекция.

  И накрая, тези, които имат много пубисни косми, трябва да обръснат зоната, преди да сложат елемента.

  Не трябва да бъде използван при употреба на наркотици за развлечение. Страничните им ефекти като повишено кръвно налягане и сърцебиене, не са съвместими с тези секс играчки за мъже. Хората с диабет трябва да се консултират за евентуалната им употреба.

  Безопасна играчка носеща удоволствие

  Както виждате, пръстенът за пенис е безопасна играчка за вас и партньорът ви, когато се използва правилно.  Спазвайки споменатите в тази статия съвети няма да има за какво да се тревожите, така че давайте смело и опитайте тази невероятна секс играчка.

  За да поръчате пенис ринг посетете нашата категория : За мъже/ Пенис рингове

  Ето и едно предложение:

  BEAST RINGS Сет от 3 пенис ринга

  Пенис пръстен APP SATISFYER(Opens in a new browser tab)

  Facebook
  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos