✅Бърза доставка от секс магазин Отпуснисе|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък батерии🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане 

  Как да имате множество оргазми

  Как да имате множество оргазми

  Как да имате множество оргазми

  Многократните оргазми могат да бъдат лесни за някои жени и по-трудни за други. В нашето ръководство ще разгледаме как да получите множествен оргазъм.

  Какво означава да имаш множествен оргазъм? | Често срещано ли е? | Как да имате множество оргазми | Изводи

  Повечето хора имат способността да изпитват множество оргазми. За някои жени това може да е лесно, а за други да изисква малко работа.

  Един оргазъм често е достатъчен, а получаването на множествени оргазми може да бъде вълнуващ начин да удължите удоволствието.

  Какво означава да имаш множество оргазми?

  Способността за получаване на множествени оргазми означава, че след един оргазъм човек може да получи още един, без да прави продължителна пауза между тях.

  Както мъжете, така и жените имат способността да изпитват множествени оргазми. При някои това може да се случи по естествен път, но също така е умение, което може да се научи.

  Едно от предимствата за жените е, че за тях може да е биологично по-лесно да получават множествени оргазми в сравнение с мъжете.

  Мъжете често изпитват по-силен рефрактерен период след оргазъм, при който хормоните заливат системата и намаляват либидото.

  За сравнение, жените не са залети от същото количество хормони, предизвикващи сън, което улеснява запазването на възбуда и достатъчно енергия за продължаване.

  Как да имате множество оргазми

  Обичайно ли е да имате множество оргазми?

  Според проучване, проведено от Sexual Medicine Reviews, е установено, че по-малко от 10% от мъжете на 20 години изпитват множествени оргазми. Броят им намалява с напредването на възрастта.

  Центърът за женска и мъжка сексуална медицина съобщи, че макар повечето жени да са в състояние да получат множествени оргазми, изследванията показват, че само 15% от тях го правят.

  Как да имате множество оргазми

  След оргазъм е възможно жените да са прекалено чувствителни в някои области, включително клитора, вагината и зърната.

  При някои жени тази чувствителност може да е по-силна, отколкото при други, и понякога дори да е неприятна.

  За да получите многократни оргазми, можете или да продължите през тази фаза на повишена чувствителност, или да изчакате няколко момента тя да премине.

  Освен че просто трябва да преминете през тази първоначална чувствителност, има някои начини, по които можете да се обучите да получавате по-удобно и често многобройни женски оргазми.

  Как да имате множество оргазми

  Правете упражнения на Кегел

  Когато изпитвате оргазъм, тазовите ви мускули често вибрират и се стягат. Кегеловите упражнения са упражнения, при които ръчно задействате тези мускули.

  Като се научите да ги контролирате, можете да увеличите удоволствието си по време на секс.

  За да направите Кегел, представете си, че спирате въображаема струя урина, като стиснете съответния мускул. Опитайте се леко да стиснете и задържите този мускул, а след това да го отпуснете на вълни.

  Имайте предвид, че Кегелът никога не трябва да боли и винаги е важно да го правите внимателно, за да избегнете напрежение. С течение на времето можете ръчно да задействате тези мускули по време на полов акт, за да добавите допълнителни усещания.

  Мастурбиране

  Мастурбацията е полезна за цялостното ви сексуално здраве, а също и чудесен начин за насърчаване на множествени оргазми.

  Изпробвайте различни скорости и ангажирайте мускулите на лигавицата, като правите кегел по време на мастурбация, за да видите дали това носи нови усещания.

  След един оргазъм опитайте да докосвате различни области по тялото си, за да видите дали са по-чувствителни от преди.

  Можете безопасно да научите границите си по отношение на оргазмите и да откриете кое ви е приятно и кое е твърде чувствително, когато се стремите към многократни оргазми. След това можете да използвате тези знания с партньора, за да имате по-голям шанс за множествени оргазми в бъдеще.

  Практика на кантирането

  Достигането на границата е действие, при което се доближавате до оргазъм, но спирате точно преди точката на връщане, когато избягването на оргазъм е невъзможно.

  Само по себе си това може да бъде доста приятно и е чудесен начин да разберете по-добре върховете и спадовете на удоволствието.

  Вместо да бързате да стигнете до оргазъм, ограничаването ви позволява да забележите по-фините усещания, които водят до него, и така можете да придобиете по-голям контрол над удоволствието си по време на секс или мастурбация.

  Тъй като овладяването включва спиране преди оргазъм, то няма да доведе директно до многобройни оргазми. Но то е важен инструмент, докато научавате повече за тялото си и придобивате по-голям контрол над възбудата си.

  Стимулиране на различни области на тялото

  Като влезете в хармония с тялото си, можете да откриете нови области на удоволствие и как реагирате най-добре на тях.

  Освен вагината и клитора, някои жени могат да получат оргазъм, като стимулират различни други части на тялото си. Откриването на нови ерогенни зони по тялото ви може да ви помогне да избегнете свръхчувствителността след оргазъм, което прави по-вероятни многократните оргазми.

  Например, ако първият ви оргазъм е от стимулация на клитора, при втория можете да се съсредоточите върху зърната на гърдите си, за да повишите отново възбудата си.

  Дори да не получавате оргазъм само от стимулация на зърната, това може да ви помогне да увеличите желанието си и да избегнете неприятна свръхстимулация.

  Някои ерогенни зони, които да изследвате сами или с партньор, включват:

  • Зърната
  • Гърди
  • Бедрата
  • Врат
  • Задни части
  • Анус
  • Устни
  • Уши

  Опитайте да разтриете различни части на тялото си, за да видите какво е приятно. Използвайте лека лубрикация, за да направите нещата още по-чувствени.

  Използване на секс играчки

  Секс играчките могат да засилят усещанията и да помогнат за постигането на множествени оргазми. Изследванията показват, че жените, които използват секс играчки, отчитат по-високи нива на сексуално удовлетворение.

  Играчки като магическата пръчица могат да ви помогнат да контролирате стимулацията толкова нежно или интензивно, колкото желаете. Възможността за промяна на настройките на вибрациите може да улесни продължаването на работата след оргазъм.

  Други продукти, като загряващите гелове за възбуда на жените, също могат да внесат нови и вълнуващи усещания, които да помогнат за повишаване на възбудата ви и да направят дългите сесии по-приятни.

  Правете секс по-дълго

  Сексът не трябва да свършва след оргазъм и това важи както за мъжете, така и за жените.

  Макар че на мъжете може да им е необходимо повече време, за да се заредят с енергия, поради рефрактерния им период, те все пак могат да продължат да задоволяват жената с ръце, уста или играчка.

  Жените могат да направят кратка почивка, за да отидат до тоалетната или да си вземат вода. Ако след оргазма мине твърде много време, може да загубите желание да продължите, но кратката почивка може да ви помогне да запазите настроението си и да намали свръхчувствителността.

  Изводи

  Многократните оргазми могат да бъдат чудесен начин да увеличите удоволствието си и да научите повече за тялото и чувствеността си. Опитването на съветите в това ръководство може да ви помогне да го направите.

  Важно е никога да не се притеснявате за получаването на множествени оргазми, тъй като всяка тревога около секса може лесно да развали настроението.

  Въпреки това, като си поставите цел и отделите време, за да се настроите към възбудата си, ще бъдете по-близо до постигането.

  Освен това, след като веднъж сте го изпитали, вероятно ще ви бъде по-лесно да го повторите и в бъдеще.

  Факти за клитора(Opens in a new browser tab)

  Facebook
  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos

  Дял