✅Бърза доставка от секс магазин Отпусни се|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък към всяка поръчка🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане

  Как да бъдем доминиращи в спалнята

  Как да бъдем доминиращи в спалнята

  Как да бъдем доминиращи в спалнята

  Доминиращото положение по време на секс може да бъде супер горещо, когато се прави с уважение и по взаимно съгласие. Но за много мъже сексуалната доминация просто не е естествена в спалнята. Сега, това не е проблем, ако партньорката (или партньорите) ви не иска по-доминантен мъж в будоара, но много хора го искат и ако искате да ги задоволите, би било полезно да научите няколко съвета.

  Разбира се, дръжте се доминантно само ако това е нещо, което интересува и вас. Не бива да го правите само за да угодите на партньора си. Ако се чувствате изключително некомфортно да командвате партньора си сексуално или да използвате мръснишки приказки, тогава може би е време да проучите сексуална извратеност, която да се хареса и на двама ви.

  Как да не пресичате граници

  Първо, трябва да обърнем внимание на това как да бъдем доминиращи по взаимно съгласие. Преди да се съблечете заедно, поговорете с партньора си кои неща са на масата и кои не. Можете да направите това непосредствено преди да правите секс или можете да говорите за границите доста преди това, когато не сте на път да се изцапате. По този начин, когато вече сте възбудени, можете да пристъпите към това. „Разговорът преди това също така дава възможност на вас и на партньора/партньорите ви да си представите как би изглеждало това и как бихте могли да се ориентирате в играта“.

  Дори ако вече сте обсъдили какво искате да правите, все пак трябва да получите съгласието на партньора си, когато действително се спускате – и има начини да го направите доминиращо. „Да кажеш нещо от рода на „Ето какво възнамерявам да направя с теб…“ и да разкажеш на партньора си всички неща, които планираш да направиш, може да бъде наистина горещо“. „След като сте му казали какво искате да направите, продължете и кажете: „Кимнете с глава, ако сте съгласни с това“.

  Как да бъдем доминиращи в спалнята

  Направете незначителни промени в поведението си

  Не е необходимо да използвате целия глас на Батман, за да станете по-доминиращи. Ако преминете от нула на 60, партньорът ви ще се запита: „Какво, по дяволите, става?“ Вместо това има малки промени, които можете да направите в леглото и които ще ви накарат да изглеждате и да се чувствате много по-доминиращи. Започнете с тези:

  Поддържайте контакт с очите

  „Нищо не казва „Ще те погълна“ така, както постоянният зрителен контакт преди целувка“. „Контактът с очите им позволява да разберат, че контролирате ситуацията.“ Можете също така да кажете на партньора си да не ви гледа. Това също е начин да наложите своето господство.

  Дърпане на косата

  Дърпането на косата, ако се прави правилно, може да бъде секси, контролиращо и изобщо не е болезнено. Това, което искате да направите, е да прокарате пръсти през косата на партньора си, така че дланта ви да е срещу скалпа му. „Ще съберете косата им, вместо да я дърпате от върха, което дърпа болезнено корените“. Това е доминиращо, първично и казвате: „Имам те. Толкова съм се вкопчил в теб. Имам нужда от теб.“

  Използвайте почетни думи

  Изхвърлете думи като „татко“, „сър“ и „господин“, за да обозначите кой има контрол. Използвайте която и да е дума, която ви кара да се чувствате най-силни.

  Говорете мръсно

  Не се страхувайте от мръсните приказки! Преди да се пренесете в спалнята, попитайте партньора си кои думи му харесват и кои са забранени. (Някои хора например мразят да ги наричат „кучка“, но обичат да ги наричат „уличница“ – или обратното). Ако имате нужда от вдъхновение, гледайте порно и вземете назаем няколко реплики. Повярвайте, никой няма авторски права върху „Чукай ме по-силно, бейби“ или „Курво, путката ти е страхотна“.

  Давайте положителни утвърждения

  Уведомете ги как се справят по-секси и утвърждаващ начин. Казвайки „Какво добро момиче“ или „Много съм впечатлен от развратната ти уста“, поддържайте настроението, като същевременно съобщавате на партньора си, че се справя добре.

  Използвайте тежестта на тялото си

  Можете да завържете партньора си, ако той е съгласен, но не е задължително да стигнете толкова далеч, за да утвърдите господството си. Можете да притиснете партньора си към стената, когато го целувате, или да го обгърнете с ръце, докато сте отгоре му, като му позволите да усети тежестта ви. Когато правите това, има почти „робски“ елемент“.

  Не питайте, просто кажете

  Нямаме предвид това в контекста на съгласието – винаги трябва да питате за него. Но да кажем, че партньорът ви се сгромолясва върху вас по-бързо, отколкото ви се иска. Вместо да кажете: „Можеш ли да се забавиш?“, просто го погледнете в очите и кажете: „По-бавно“. Не забравяйте да издадете стон или нещо след това, което им позволява да разберат, че инструкцията не е била критика, а заповед.

  Не забравяйте грижите след това

  Сексуалните грижи след това са съществена част от всяка игра, която включва обмен на власт. Тя се предоставя на лицето след сексуално преживяване, за да му помогне да го обработи, да слезе и да се възстанови от това преживяване. Това може да стане просто като го държите, попитате го как се чувства, донесете му вода, за да се хидратира, и т.н. Ако имате достатъчно късмет някой да ви подчини силата си, имате отговорността да се погрижите за този човек, след като сте му върнали силата. Попитайте го от какво има нужда след това и не забравяйте да го проверите и на следващия ден.

  Ръководство за BDSM секс(Opens in a new browser tab)

  Facebook
  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos