✅Бърза доставка от секс магазин Отпусни се|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък към всяка поръчка🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане

  Гълтане на Сперма

  Гълтане на Сперма

  Гълтане на Сперма

  Някои хора го смятат за еротично, а за други то е доста непривлекателно действие по време на интимните взаимоотношения. По време на интимни взаимоотношения честа практика е мъжете да еякулират върху части от тялото на жената, включително и лицето на партньора или в устата на партньора. При оралната еякулация, които може да възникне по време на фелацио жената може да избере дали да изплюе спермата навън или да я погълне. Изборът какво да предприеме жената в крайна сметка е личен. Според проучвания 70% от жените, които имат сериозна връзка предприемат в края на половия акт гълтане на сперма! Тук е важна комуникацията и експериментите между партньорите, които да открият своите собствени мнения за гълтане на сперма.

  Безопасно ли е да гълтам сперма?

  Да спермата е годна за консумация и при поглъщане, ще премине през хранопровода и отиде в стомаха. Там ще се усвои по същия начин, както храната, която приемате всеки ден. Обаче преди да стигнете до тази стъпка, ние ви препоръчваме заедно с вашият партньор да си направите тестове за полови предавани инфекции. Ако вие или вашият партньор не сте били тествани, ние ви препоръчваме да използвате презервативи и да се въздържате от влизане на контакт с телесни течности – еякулат.

  Някои хора са стигнали доста далеч, като дори са направили готварски рецепти за коктейли, съдържащи сперма като съставка на коктейлите. Разбира се има хора които се оплакват, че след гълтане на сперма са имали раздразнен стомах. В редки случай, човек може да има алергия към протеините в спермата и това състояние е известно като свръхчувствителност към семенната плазма.

  Какво съдържа спермата в своя състав?

  Може би хората които гълтат сперма ще искат да знаят какъв е нейният състав. Спермата е най–вече вода, но също така в своя състав тя съдържа аминокиселини и протеини, захари като фруктоза и глюкоза, минерали като цинк и калций, витамин С и други хранителни вещества. Сперматозоидите в цялото количество еякулация са около 5%.

  Вкус на спермата

  Хората които са гълтали сперма споделят, че вкусът на спермата може да варира в широки граници. Ако има алкално качество то тя може да има горчив вкус, aко съдържа повече захари като фруктоза то тя може да е сладка. Разбира се има и други варианти, а не само горчива или сладка. Ако в спермата се съдържа повече цинк, то тя е с метален вкус, като някои хора я определят като солена. В зависимост от възприятията на човек спермата за различните хора е приятна или за други отвратителна. Разбира се има само един начин да се разбере какъв е вкусът на спермата и той е чрез гълтане на сперма. Психолозите препоръчват и на мъжете да опитат своята еякула и да си кажат мнението преди да я предоставят на своята половинка, ако са твърде любопитни.

  Основния начин за контролиране на вкуса на спермата е чрез диета. Най–добрият начин да се проследи вкусът на спермата е чрез експерименти. Следете какво си похапвате и съответно какъв е вкусът на еякулата през този период. Тук отново е много важна комуникацията с вашият партньор.

  Някои препоръки за подслаждане на вкуса на спермата включват похапване на неща с високо съдържание на захар – ананас и други плодове и сокове. Намаляването на количеството на месото и добавяне в менюто на мъжа лимон, зелен чай или канела. Като краен вариант е да използвате лубриканти или презервативи с различни вкусове.

  Гълтането на сперма има ли ползи за здравето?

  Спермата е здравословна, може би точно заради това се използва и от различни козметични компании. В една еякулация се съдържат около 1–2 калории в зависимост от количеството сперма на мъжа в този ден. Количеството варира спрямо това кога е била последната еякулация. Различни източници твърдят, че поглъщането на спермата има ползи за здравето, но в повечето от тези източници идват от митове и погрешно тълкуване на научните изследвания. Някои твърдят че спермата е ефективно избелващо средство за зъбите. Но това е малко вероятно, тя не избелва зъбите! Други заявяват, че гълтането на сперма действа като антидепресант, също че намалява риска от рак на гърдата.

  В заключение спермата няма отрицателни ефекти върху здравето на човек, така че смело продължите да гълтате сперма. Eкспериментирайте за по–хубави сексуални усещания за вас и вашият партньор.

  Ползи за здравето от секса(Opens in a new browser tab)

  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos
  Facebook