✅Бърза доставка от секс магазин Отпусни се|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък към всяка поръчка🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане

  Феромоните и действието им

  Феромоните и действието им

  Феромоните и действието им представляват  химични вещества отделящи се в организма на животните и човека. Феромоните действат на подсъзнателно ниво. Те се отделят от жлези, намиращи се в областта на подмишниците и гениталиите.

  Въздействието на феромоните
  Феромоните и действието им практически не притежават миризма, но оказват действие върху рецепторите на вомероназалния орган разположен в носната кухина. От там влияе на структури в хипоталамуса, отговарящи за половото влечение, емоциите и др. Филогенетично той е много по-стар от кората на главния мозък и това е причината голяма част от информацията възприемана чрез носа, да се преработва  и анализира на подсъзнателно ниво.
  Терминът „феромони“ е въведен през 1959 година от биохимика Питър Карлсън и ентомолога Мартин Люшер. По време на изследванията си в Института „Макс Планк“ в Мюнхен, двамата са предположили, че съществуват молекули със специална роля, които присъстват в облака от вещества, излъчвани от животните.

  Изследване направено в САЩ доказва, че дори и изкуствено произведените феромони оказват влияние върху поведението на хората. Учени от San Francisco State University са подложили на тест за влиянието на синтетичните феромони върху жени с различен етнически произход и на различна възраст. Необвързани жени имали значително повече срещи с представители на силния пол.

  По време на осъществяване на социалните контакти на половината от участничките е бил поставен парфюм, примесен с феромони, а останалите жени са се представили  без тях. Коя жена към коя група спада, са знаели единствено учените. По време на опита участничките са си водили дневник.

  Резултатът се оказва еднозначен: 74 % от жените, които са имали феромони в парфюма си, са били по-често и по-дълго целувани. Партньорът им е бил много по-любвеобвилен и са правили 6 пъти по-често секс отколкото без специлния парфюм. От дамите, които са използвали единствено обичайния си парфюм, само 23% описват промени в сексуалния живот.

  Въпреки прилагането на синтетични феромони е добре да се изясни, че всеки човек може да контролира своите действия.

  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos

  Спрей с феромони Кокосово мляко(Opens in a new browser tab)

  Отпусни се! – Otpusnise.com

  За да поръчате и Вие феромонен парфюм отидете в категория Секс аптека/ Феромонни парфюми

  EROSART Парфюм Ferowoman 20 ml