✅Бърза доставка от секс магазин Отпусни се|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък към всяка поръчка🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане

  Факти за клитора

  Факти за клитора

  Факти за клитора

  – Много малко жени свършват по време на вагинален секс. За да бъдем точни, приблизително 50–75% от жените се нуждаят от стимулация на клитора, за да изпитат оргазъм. Тоест, повечето жени не могат да свършат, като правят само вагинален секс.

  -Според проучвания, клиторът е „хомологът“ на пениса. Това означава, че те имат подобни структури, въпреки че клиторът е много по-малък от пениса. И все повече и повече учени се съгласяват, че веднъж, в утробата, когато ембрионът все още не е решил дали ще е момче или момиче, членът също е бил клитор. Докато съответните хормони не се свържат и започнат да увеличават до размера на пениса.

  – Никога не остарява. Едно добре известно предимство – жените, за разлика от мъжете, могат да свършват много пъти подред, друго – можете да правите това до смърт. Щом клиторът стане „зрял“, той остава на върха на силата си през целия си живот и нищо не пречи да се отдадете на плътски радости най-малко до 90, дори на 100 години – можете да получите оргазъм, сякаш сте тийнейджър.

  – Нервните окончания в клитора са два пъти повече, отколкото в пениса. Съжаляваме момчета, но е истина. В клитора има приблизително 8000 нервни окончания – два пъти повече, отколкото в главата на пениса.

  – Той е по-голям, отколкото си мислите. Около четири пъти повече. Останалата част от клитора е вътре в тялото ви. Само главата на клитора „стърчи“ и дори тогава тя е частично покрита с качулка или препуциум на кръстовището на срамните устни. Пълната дължина на клитора, включително вътрешната му част, е от 8 до 20 cm.

  Факти за клитора

  – Има само една функция – да ви доставя удоволствие. Сериозно, клиторът за друго не е необходим.

  – Женският оргазъм продължава средно около 20 секунди, докато продължителността на мъжкото удовлетворение се оценява на 10-15 секунди. Освен това една жена може да има няколко оргазма подред. Но като цяло женският оргазъм може да продължи от 10 до 30 секунди.

  – Това вагинален оргазъм ли беше? Когато една жена е възбудена, краката на клитора, които покриват влагалището, и G-точката се пълнят с кръв и се увеличават. Така тези области стават достъпни за стимулиране с вагинален секс на ръка или дилдо. Много сексолози в момента отричат ​​наличието на различни видове оргазми.

  Факт е, че цялата вагина покрива нервните окончания на клитора – така наречените „крака“, които се стимулират по време на секс. Така че всеки оргазъм всъщност е клитор. И като цяло, той първоначално се заражда в нашия мозък, което от своя страна вече дава сигнал за удоволствие.

  – Той расте. Клиторът се увеличава през живота ви. Не, това няма нищо общо със сексуалния ви живот, а с хормоналното ниво и неговата промяна през целия жизнен цикъл. Когато момичето започне менструация, клиторът започва да се увеличава. Докато приключи пубертета, клиторът е около 1,8 пъти по-голям. До 32 години клиторът е почти четири пъти повече, отколкото през пубертета. Но това не е краят. След менопаузата клиторът ще бъде седем пъти по-голям, отколкото е бил при раждането.

  Факти за клитора

  – Клиторът е не само при хората, но и при всички бозайници. Специално се развива при маймуни и лемури и подобно на пениса при животни, клиторът има малка кост. Присъства и при костенурки, щрауси и крокодили.

  – Жените го подмладяват. Не че жените често говорят за това, но някои провеждат процедура, по време на която свалят качулката. Извършва се за повишаване на чувствителността на клитора. Размерът му може да се регулира и хирургически. Според Американското дружество за естетична пластична хирургия през 2012 г. над 2 хиляди американски жени са преминали през вагинално подмладяване.

  – Клиторът може да варира по размер и форма при различните жени. Някои клитори са скрити, други стърчат. При някои жени те са много чувствителни и трябва да ги докосвате едва-едва, докато други изискват по-задълбочен подход.

  – Думата „клитор“ идва от гръцкия език и означава ключът. Ключът към удоволствието и радостта.

  – Наистина е почти като пенис по структура. Той има глава, „препуциума“ – качулката на клитора и още повече: той се издига по време на вълнение.

  – Възможностите му също не са безкрайни. В смисъл, че клиторът също може да достигне „максимален потенциал“ по време на стимулация. Ако продължите да го „обработвате“ след това, може да изпитате неудобни и болезнени усещания.

  Опитай нещо различно и поръчай сега клитор стимулатор от нашата категория Вибратори/ Клитор стимулатори:

  SATISFYER Стимулатор за G-точка с APP

  Факти за сутрешния секс(Opens in a new browser tab)

  Facebook
  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos