✅Бърза доставка от секс магазин Отпусни се|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък към всяка поръчка🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане

  Дълбоко гърло

  Дълбоко гърло

  Дълбоко гърло

  Изглежда толкова лесно в порнографията, но в действителност рядко има дълбоко устно преживяване. Причината обикновено е страхът на жената от рефлекса на кълнове, мъжете се притесняват да не наранят партньора си.

  Как работи дълбокото гърло?

  Дълбокото гърло е орално разнообразие, специална работа, при която пенисът се плъзга в гърлото на партньора – доколко ще стигне по-дълбоко, така да се каже.

  Защо мъжете обичат дълбокото гърло?

  Привлекателността на дълбокото гърло е подобна на тази на аналния секс. Устната техника създава усещане за стягане около главичката. Изследванията потвърждават, че главичката е най-чувствителната област при мъжете. Но точно като анален полов акт, устната течност може да причини нараняване, ако се практикува небрежно.

  Какви са основните изисквания за дълбоко гърло?

  Едно нещо е много важно: релаксация. Ако партньорът ви е тесен, има големи шансове дълбокото гърло да не работи. Тя не трябва да се чувства принудена по всяко време. Създайте спокойна атмосфера. Обсъдете предварително експеримента си заедно и обърнете внимание на реакциите на вашия партньор. Тя трябва да може да ви се довери. Вие също трябва да останете спокойни: „Бавно“ е вълшебната дума. Не бързайте и започнете много бавно.

  На какво трябва да обърнат внимание начинаещите при дълбоко гърло?

  Ако жената не смее да отиде направо в цялата дълбочина, можете да подходите към въпроса заедно. Особено, ако пенисът е много голям, тревогата за рефлекса на гърлото или възможното нараняване също може да бъде голяма. За да направи първата крачка към дълбокото гърло, тя също може първоначално да посочи дълбоко гърло, например като вземе пениса в устата си до допустима граница и затвори с ръце частта, която е извън устата. По този начин той създава подобно усещане за стегнатост във вас и може да измести самата поносима дълбочина на проникване.

  Как да предотвратя гаф ?

  Дълбокото гърло играе роля в много порно, разбира се. В действителност обаче тази устна техника е доста специална и не трябва да се извършва редовно и само внимателно. Съвсем нормално е рефлексът с кълнове да се задейства, когато нещо се прокара толкова дълбоко в гърлото. Съществуват обаче определени техники, които поне могат да намалят рефлекса. Защото дори рефлексите могат да бъдат контролирани с малко практика: Помислете само за носителите на контактни лещи, които могат за кратко да изключат своя мигащ рефлекс, когато поставят лещите. Порно актрисите съобщават, че могат временно да спрат рефлекса, когато пенисът удари блуждаещия нерв в задната част на гърлото. Това е, когато се задейства рефлексът за преглъщане и няма гадене.

  Ако жената вкара пениса в гърлото, когато той не е напълно изправен, гърлото също може постепенно да свикне с дразненето в гърлото. За мъжа също може да бъде изключително приятно, когато най-доброто му парче расте в пълен размер в устата ви. Някои жени съобщават, че издават тананикащ звук по време на дълбоко гърло. Предполага се, че той блокира рефлекса на кръвонасядането и допълнително стимулира пениса.

  Какви са добрите сухи упражнения за устна тяга?

  Звучи глупаво, но работи: бананът е идеалният манекен на пениса за симулиране на дълбоко гърло. Четка за зъби също може да се използва за придвижване към гърлото. За да направите това, четката се насочва внимателно над езика в гърлото до точката, в която се появява рефлексът на гърлото. Ако останете там дълго време или ако леко масажирате с четките, рефлексът на кълца намалява с времето донякъде. Разбира се, тези методи изискват известно привикване.

  Коя е най-добрата позиция за дълбоко гърло?

  Правилната стойка също може да предотврати рефлекса. Изпробвайте различни позиции, защото идеалната позиция винаги зависи от формата и кривината на пениса. Единият вариант е да легнете по гръб и да изпънете врата си, така че устата и гърлото да са на една линия. Това улеснява проникването на пениса в гърлото. Други жени съобщават, че могат да се справят най-добре в позицията, която човек би практикувал в паркирана кола – той седи право напред, а тя се навежда странично над скута му. В идеалния случай винаги трябва да оставяте контрола на жената, така че тя да може сама да реши по всяко време, когато иска да сложи край на дълбокото гърло.

  Между другото: Той се подхлъзва още по-добре, ако пенисът е бил навлажнен с много плюнки предварително.

  Какво е правилното дишане по време на орален секс?

  Някои жени съобщават, че поемането на голям дъх преди проникване в пениса им помага.

  Кои са едни от най-големите забрани в дълбокото гърло?

  Бързото вмъкване работи само във филми, винаги го правете бавно!

  Никога не лишавайте жената от възможността незабавно да сложи край на дълбокото гърло.

  Никога не еякулирайте необявено! Обсъдете този случай с партньора си предварително.

  За жените: нито ухапването, нито сученето много силно му отива.

  Дълбокото гърло изисква доверие и практика

  Устният полов акт също се нуждае от разнообразие, за да бъде вълнуващ. В крайна сметка свирката трябва да е забавна. Затова изпробвайте от време на време нови техники! Дълбокото гърло може да бъде такъв еротичен старт. Но в нито един момент партньорът ви не трябва да се чувства притиснат. Създайте спокойна атмосфера. Говорете за експеримента предварително и не бързайте. Ако тя се чувства комфортно и с малко практика, можете да овладеете предизвикателството заедно.

  Как да откриете своята G точка(Opens in a new browser tab)

  Facebook
  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos

  Дял