✅Бърза доставка от секс магазин Отпусни се|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък към всяка поръчка🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане

  Рекламации

  1. Имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките като се свържете с нас чрез формата за контакт или на имейл info@otpusnise.com .
  2. Изпратете ни Вашия имейл адрес, номера на поръчката, снимки на продукта при настъпване на повредата и причината, поради която желаете да върнете един или няколко продукта.
  3. При връщане на стока закупена от сайта ни, трябва да се приложи пълният получен комплект на продукта. Освен закупената стока, следва да се върнат и всички получени с нея подаръци, в случай, че такива са Ви изпратени от otpusnise.com .
  4. След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  5. При одобрена заявка за връщане ние ще Ви възстановим заплатената сума в срок не по-късно от 14 календарни дни от упражняване на правото за връщане на стока.
  6. Ако желаете замяна на един или няколко продукта, моля направете си нова поръчка с желаните от Вас продукти и ние ще се свържем с Вас.
  7. Връщането и приемането на продукт може да бъде отказано от otpusnise.com в случай, че стоката не е в добър търговски вид. Това може да се изразява в: повреди по окомплектовката, следи от използване, физически повреди, деформации на продукта или опаковката, непълна окомплектовка на продукта или съпътстващата документация, доставена при поръчката.
  8. Разходите за транспорт при отказ от покупката се поемат от клиента.
  9. Рекламации за бельо и козметични продукти се приемат, в случай че продуктът не е разопакован или употребяван.