✅Бърза доставка от секс магазин Отпусни се|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък към всяка поръчка🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане

  Бът плъг разширител ръководство

  Бът плъг (разширител) ръководство

  Бът плъг (разширител) ръководство

  Какво е Бът плъг?

  Това е вид анална секс играчка, предназначена за поставяне в ануса по време на сексуална активност. За да се улесни поставянето, те са тесни в края и по-широки в средата. В края на щепсела обикновено има по-тънко гърло, последвано от разширена основа, за да се гарантира, че секс играчката няма да се плъзне в ректума. Могат да бъдат гладки или с текстура, а някои вибрират за допълнителна стимулация. Най-висококачествените са изработени от непорьозни материали, като силикон и неръждаема стомана.

  3 предимства на използването на Бът плъговете

  Независимо дали искате да подобрите самостоятелната си мастурбация или да опитате нещо ново с партньор, бът плъга за дупе може да увеличи удоволствието по три начина.

  1. Осигурява допълнителна стимулация: Анусът и ректумът са пълни с чувствителни нервни окончания, които те могат да стимулират, за да направят сексуалното преживяване по-интензивно.
  2. Позволява ви да постигнете анален оргазъм: С използването им и лубрикант можете да стимулирате особено чувствителни ерогенни зони. Ако имате пенис, можете да ги използвате, за да достигнете до простатен оргазъм – оргазъм, който се постига чрез масажиране на простатната жлеза, която се намира под пикочния мехур в близост до ректума.
  3. Помага ви да се подготвите за анален секс: Ако сте любопитни да опитате анален секс с партньора си, осигуряват начин да накарате мускулите на сфинктера си да свикнат с усещането за анално проникване.Бът плъг (разширител) ръководство
  Как да използвате Бът плъг?

  Независимо от пола и сексуалната ви ориентация, те могат да увеличат сексуалното ви удоволствие. Следвайте това ръководство стъпка по стъпка, за да научите как безопасно да използвате аналния разширител.

  1. Общувайте с партньора си.

   Ако искате да използвате бът плъг с партньор, започнете, като му кажете защо искате да го включите в сексуалния си живот. Необходимо е съгласие, преди да опитате каквато и да е форма на сексуална активност с партньора, включително игра с анален разширител.

  2. Изберете подходящия бът плъг за вашите нужди.

   Направете проучване, за да откриете този, който ви подхожда по отношение на материала и размера.

  3. Поддържайте добри хигиенни практики.

   Всяка сексуална активност, свързана с ануса, изисква допълнително внимание по отношение на чистотата. Без подходяща хигиена бактериите, които живеят в дебелото черво, могат да се разпространят в гениталиите или устата и да причинят инфекция. Измивайте бът плъга си преди и след всяка употреба с топла вода и мек сапун или с препарат за почистване на секс играчки. Помислете за поставяне на презерватив върху него, особено ако това е играчка, която може да споделяте с партньора си или да използвате върху друга част на тялото.

  4. Създайте настроение.

   Преди да поставите бът плъга, позволете си да се възбудите. Мускулите ви се отпускат, когато сте възбудени, което улеснява удоволствието от аналната стимулация. Ако използвате разширител с партньор, експериментирайте с различни техники преди поставянето.

  5. Използвайте обилно смазване.

   Задължително имайте лубрикант наблизо и го нанасяйте редовно, докато използвате бът плъг. Лубрикантите на водна и силиконова основа работят добре с повечето материали за анални разширители.

  6. Не бързайте.

   Поставете го бавно и започнете да вкарвате в ануса само върха му. Задръжте го там за момент, за да позволите на мускулите на аналния сфинктер да се отпуснат, преди да го извадите и да направите почивка. Когато сте готови, поставете отново плъга, като го вкарате малко по-дълбоко. Опитайте упражнения за дълбоко дишане, за да отпуснете мускулите си. Продължете това упражнение, докато не успеете да го поставите напълно. Бъдете търпеливи – може да не успеете да го поставите от първия опит.

  7. Носете аналния разширител по време на други сексуални действия.

   Използването на вибриращ плъг по време на вагинално проникване с пенис може да възбуди и други ерогенни зони, като скротума и клитора.

  Ние имаме всичко, от което се нуждаеш. Разгледай нашата категория Анален секс/ Анални разширители и си подари щастие:

  Анален разширител размер S с опашка в бяло и розово

  Бът плъг с APP(Opens in a new browser tab)

  Facebook
  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos