✅Бърза доставка от секс магазин Отпуснисе|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък батерии🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане 

  Анални топчета и броеници

  Анална броеница в розово

  Анални топчета и броеници

  Аналните броеници са може би един от най-подценяваните секс аксесоари. Те са толкова адаптивни, че ще намерите безброй начини да ги включите във вашия приключенски интимен живот.

  Исторически не знаем почти нищо за техния произход – кога точно са се появили е тема, обвита в мистерия. Въпреки това, много хора ги харесват като ценно допълнение към сексуалния им инвентар.

  Какво представлява аналната броеница

  Въпреки че хората рядко ги взимат като първа играчка (а те са перфектни за това!), аналните броеници са перфектно допълнение, както към секса, така и към мастурбацията. Обикновено са съставени от 3 до 10 гладки топчета или мъниста на връв или гъвкава пръчка. Предназначени са да стимулират чувствителните нервни окончания около ануса. По-специално, те засилват и повтарят интензивното усещане за проникване (за разлика от аналните разширители, които след влизане осигуряват стимулация чрез разтягане и пълнота).

  Аналните броеници могат да бъдат изработени от различни материали, но най-често ще срещнете такива от силикон, стъкло, гума и пластмаса. В зависимост от стила, топчетата на броеницата могат да бъдат еднакви или степенувани по размер, и да варират по форма – от кръгла през елипсовидна до конусовидна.

  Това, което ги прави перфектни за начинаещи, е именно степенуваната им големина. Можете да започнете от най-мъничкото крайче, по-тънко от кутрето ви, и когато се чувствате достатъчно комфортно, да продължите нататък.

  Анални топчета и броеници

  Безопасността винаги трябва да е на първо място. Въпреки че има много дизайни на анални броеници, някои не са съвършено гладки. Преди всяка употреба проверявайте за появили се грапавини и ако са се появили, не ги използвайте, за да не се нараните.

  Задължително е да добавите и лубрикант – на водна основа за силиконови играчки или на силиконова основа за всички останали видове материи. Специфичните анални лубриканти са по-плътни и по-безопасни за ректума, който няма естествено смазване, както при вагината. Правилното смазване помага за предотвратяване на нараняване на деликатните вътрешни тъкани и подобрява качеството на вашето изживяване. Някои лубриканти дори имат обезболяващ ефект, които улесняват проникването.

  Хигиената също е жизненоважна, така че когато избирате анални броеници, избягвайте такива с връвчици от найлон, които не могат да бъдат добре дезинфекцирани. За предпочитане са дизайни изцяло от силикон, който е хипоалергенен, гладък и лесен за почистване. Винаги съхранявайте аналните си броеници отделно от играчки за вагинален секс.

  Всеки низ от мъниста трябва да има здрава, лесна за хващане дръжка или широка основа, за да не се „изгуби“ навътре в ректума. Широките Т-образни дръжки и халки са разумни и безопасни.

  Начините за ползване на анална броеница
  1. Солова игра с анална броеница

  Стъпка 1: Почистете се, отпуснете се. Вземете горещ душ, за да отпуснете всички напрегнати мускули и да се почистите добре.

  Стъпка 2: Възбудете се. В зависимост от това какво предпочитате, можете да си пуснете любим порно филм или да започнете с друга играчка. Изживяването ви ще е много по-добро, ако първо сте се разгорещили.

  Стъпка 3: Лубрикирайте играчката и ануса. Нанесете лубрикант върху пръста си и разнесете в зоната на ануса. Прокарайте пръста си няколко пъти около него, докато усетите, че се разхлабва естествено. Действайте бавно – търпението и грижата ще се отплатят.

  Стъпка 4: Подгответе броеницата. Покрийте добре топчетата ѝ с лубрикант. Започвайки с най-малкото, внимателно го разтрийте около и в ануса. Наклонете леко надолу, внимателно поставете първото топче. Това трябва да стане бавно и да ви е приятно. Като отделите време, вмъкнете толкова мъниста, колкото искате – не е нужно да вкарате цялата докрай. Слушайте тялото си и реагирайте според него.

  Стъпка 5: Преценете кога да я извадите. Допълнителната стимулация е фантастична, когато е съчетана с анални броеници. Може да използвате вибратор вагинално или клиторно, в комбинация с подръпване на мънистата в дупето доставя наистина интензивни усещания. Когато наближите кулминацията, бавно и внимателно издърпайте мънистата. Това може да се направи преди, по време или след оргазъм. Различните хора харесват различни усещания, така че експериментирайте, за да видите какво ви харесва. Не дърпайте бързо – не се опитвате да запалите косачка! Дърпайте ги направо, не под ъгъл.

  1. Използване на анална броеница върху партньор

  Стъпка 1: Подготовка почти като при мастурбация. Споделянето на преживяването с анална броеница има много общи неща със соло играта. И двамата трябва да сте чисти, спокойни и ентусиазирани.

  Стъпка 2: Много лубрикант! Щедрите количества лубрикант трябва да са част от любовната игра. Дайте на любимия си много от това, което харесва, докато нанасяте лубрикант върху ануса му. Нежните, търпеливи пръсти могат най-ефективно да нанесат смазката, както отвътре, така и отвън на ануса. Едва когато партньорът ви е готов, трябва да започнете да вмъквате мъниста.

  Анални топчета и броеници


  Стъпка 3
  : Бавно поставете мънистата… много бавно! Тук комуникацията става особено важна, независимо дали е вербална или сте си договорили мълчаливи сигнали. Разстелете под партньора си тъмна кърпа и лубрикирайте обилно броеницата. Дайте време на партньора си да свикне с усещането за играчката – първо извън тялото, като я потъркате в перинеума и ануса, преди да започнете да поставяте мъниста. Натиснете първото хлъзгаво мънисто в ануса, много внимателно. Трябва да се усеща меко и отстъпчиво, и да не изисква никакви усилия. По това време е добре да включите вашите допълнителни възбуждащи техники (използване на пръсти, език, вибратор и т.н.) и да ги доближите до кулминацията.

  Стъпка 4: Издърпайте. След като вашият любовник е бил доведен до ръба на оргазма няколко пъти и е приел толкова мъниста, колкото пожелае, може да е време да го освободите. Наблюдавайте внимателно партньора си, докато започне да показва първите признаци на оргазъм, след което бавно започнете да изваждате броеницата с умишлено и премерено движение. Правилно направено, това ще увеличи вече интензивните усещания. След това е време за много гушкане. Аналният секс може да накара хората да се чувстват много уязвими, така че във ваш интерес е да се уверите, че вашият партньор знае колко го обичате.

  От хигиенична гледна точка, не е препоръчително да споделяте една и съща анална броеница, тъй като телата ни са различни и всяко си идва със своята специфична бактериална фауна. Нека всеки има своя анална броеница, точно такава, каквато му харесва.

  Анална броеница от секс шоп Отпуснисе:

  Анална броеница в лилаво(Opens in a new browser tab)
  Анална броеница 30 см(Opens in a new browser tab)

  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos

  Дял