✅Бърза доставка от секс магазин Отпуснисе|✅Дискретна опаковка📦 | ✅Безплатна доставка при покупка над 99 лв. 🛍️ |✅Наложен платеж и онлайн плащания |✅Подарък батерии🎁|
✅При поръчки над 100 лв. получавате отстъпка от 5 лв. при разплащане 

  Анален душ

  Анален душ

  Анален душ

  Аналните душове са невероятно полезни инструменти за феновете на аналния секс. Те почистват ануса преди проникване, като гарантират повече спокойствие по време на играта. Освен за анален секс, душирането е подходящо и като подготовка преди други видове сексуални практики, например риминг / анилингус (орална стимулация на ануса) .

  Аналното душиране промива ануса чрез вкарване на вода в ректума, задържането ѝ и след това изхвърлянето ѝ. Душовете се предлагат в различни размери и форми, за да отговарят на всички нива на опит и са невероятно лесни за използване, дори за първи път.

  Как да ползваме анален душ?

  Ако сте начинаещи в аналното почистване, препоръчваме ви да започнете с анален душ като този:

  LATETOBED Анален душ Син

  Поръчайте от категория Секс аптека / Интимен душ и хигиена
  1. Отстранете душа от опаковката и го изплакнете първоначално, за да сте сигурни, че е чист. След това отвинтете крушката и я напълнете с вода директно под крана или като я потопите в съд с вода. Температурата на водата трябва да бъде приятно топла и тествана предварително, за да се гарантира безопасност и комфорт.
  2. Завинтете дюзата, покрийте връхчето ѝ с лубрикант и я поставете в ануса внимателно. Съветваме да правите това над тоалетната, тъй като ъгълът позволява лесно поставяне и поддържа целия процес чист и хигиеничен.
  3. След като го поставите комфортно, стиснете „крушата“ на душа, което ще доведе до отпускане на вода в ректума. Тя нежно ще го почисти, премахвайки отпадъчните материи. Стискайте внимателно крушката за по-лека струя на водата и по-здраво за по-силна струя. Винаги започвайте бавно и обръщайте внимание на това как тялото ви реагира. За повечето хора по-бавно е по-комфортно.
  4. Щом сметнете, че сте приключили, отстранете внимателно душа и задръжте водата в ректума, докато не почувствате естествения позив да я изхвърлите. Препоръчва се да повторите това действие няколко пъти, докато водата, която изхвърляте, започне да изтича чиста.Анален душ
  Полезна информация:

  Винаги използвайте само чиста вода;

  Използвайте аналния си душ около 45 минути преди аналната игра за оптимална чистота;

  Бъдете търпеливи и се уверете, че тялото ви се чувства добре;

  Можете да добавите малко анален лубрикант върху върха на душа – анусът не произвежда никакво естествено смазване, така че е важно да използвате лубрикант, преди да го поставите в ректума;

  Намерете най-удобният ъгъл, под който да се душирате;

  Ако усетите болка, спрете веднага.

  Често задавани въпроси:
  1. Задължително ли трябва да го правя?

  Не. Ползването на анален душ преди анален секс е личен избор. Можете и просто да се измиете малко преди секс.

  1. Безопасно ли е?

  Когато се прави правилно – да. Тялото има деликатен електролитен баланс, който му помага да работи правилно. Това означава, че използването на съставки, които са най-малко вероятни да нарушат този баланс, е от ключово значение. Водата е ОК за спорадична употреба. Соленият разтвор при клизма също е добре поносим.

  1. Колко често мога да го правя?

  В идеалния случай трябва да се ограничите до не повече от два или три пъти седмично, и със сигурност не повече от веднъж в един и същи ден.

  1. Какво ще се случи, ако прекалено често се душирам?

  Рискувате да нараните ануса и чревната си лигавица, дори когато правите всички необходими стъпки и внимавате с душа. Освен това рискувате да нарушите електролитния баланс и естествения ритъм на изхождане.

  1. Има ли риск?

  Ако имате хемороиди или анални фисури, аналното душиране може да не е добра идея. Поставянето на дюзата в ректума, когато имате някое от тези състояния, е по-вероятно да причини нараняване и болка. Също така, използването на слабителни средства преди анална игра не се препоръчва. Някои от купените в магазина клизмени разтвори съдържат стимулиращи лаксативи, като бисакодил, които предизвикват чревни контракции, за да помогнат за изхождане. Лаксативите могат да причинят някои не особено секси странични ефекти, като газове, спазми и диария, които също могат да доведат до дехидратация.

  Важно е да се информирате предварително преди първата си клизма или душиране, като най-оптималният вариант е да поговорите с вашия лекар.

  Каква е разликата между анален душ и клизма?

  Разликата между душа и клизма е количеството вода, което се използва, както и колко надълбоко в ануса се почиства. Душовете обикновено държат между 200 и 400 мл вода и се стискат с ръка, т.е са много лесни за контрол.

  При клизмата обикновено се ползват между 400 мл и 2 литра вода. Има специална торбичка, която позволява водата да потече автоматично в ануса. Някои торбички за клизма имат регулируеми клапани, които позволяват да се контролира скоростта на потока. Клизмите / Енемите често имат по-дълбок накрайник, което позволява на водния поток да достига по-дълбоко в тялото, отколкото би могъл да навлезе просто със стискане на душ с ръка. В съчетание с по-голям обем вода клизмата осигурява много по-дълбоко почистване.

  Поръчайте от категория Секс аптека / Интимен душ и хигиена

  Клизма 1 литър

  Анален душ Син LATETOBED(Opens in a new browser tab)

  Facebook
  SEX SHOP OTPUSNISE (@otpusnise.shop) • Instagram photos and videos

  Дял