Дискретна опаковка | Безплатна доставка при покупка над 99 лв. | Подарък батерии

Какво е афродизиак?

Афродизиак е всяко вещество или храна, което увеличава сексуалното желание, възбуда, поведение, производителност или удоволствие. Има редица причини, поради които хората може да искат да вземат афродизиак, за да подобрят сексуалния си живот. Такива причини могат да включват ниско либидо или подобряване на сексуалното представяне, но понякога хората може да искат просто да се опитат да се наслаждават повече на секса.

Думата „афродизиак“ идва от името на Афродита, гръцката богиня на любовта. Афродизиаците са били използвани и търсени в продължение на хиляди години и често са правени от всичко – от минерали до храна до растения.

Причини да опитате

Добрият сексуален живот често се цитира като важна част от здравословната и щастлива връзка, така че не е чудно, че има толкова голям интерес към намирането на продукти, които могат да направят секса по-приятен. Има редица различни причини, поради които хората пробват афродизиаци:

Сексуална дисфункция

Афродизиаците може да са нещо, което искате да опитате, за да подправите сексуалния си живот, но в някои случаи хората биха искали да ги използват, за да помогнат за решаването на сексуални проблеми.

Изследванията показват, че сексуалната дисфункция е силно разпространена както при жените, така и при мъжете.

Сред жените най-често се съобщава за проблеми с желанието и възбудата.

Най-честите проблеми сред мъжете са преждевременната еякулация и еректилната дисфункция.

Удоволствие и изпълнение

Сексуалните проблеми не са единствената причина хората да се обръщат към афродизиаци. Обещанието за страхотен секс е привлекателно, така че не е изненадващо, че хората могат да се обърнат към нещо, което обещава да увеличи желанието и участието в секса. Афродизиаците често имат за цел да направят секса по-желан, вълнуващ и приятен.